Dagens sista: Walk baby! WALK!

Dagens sista blir Franz Ferdinand med Twilight Omens. Ett guldkorn från en annars ganska medioker senaste skiva.

Låten i sig får dig även att gå otroligt självsäkert och lite sexigt. Det blev jag medveten om idag när jag svassade på till låten från pendeln. Plötsligt hör jag att någon påkallar min uppmärksamhet. Väldigt enträget. Engelska ord tränger sig igenom musiken. Så jag tar av mig hörlurarna och gapar: WHAT?

Snubbe: How you doin?

Jag: Just fine.

Snubbe: You look really good.

Jag: Well...thank you.

Snubbe: Are you in a hurry.

Jag: Yes.

Snubbe: Really?

Jag: Yes god damn it!

Jag blir alltid lite stött av sådan framfusighet. Men mest blev jag pissed av att bli störd i låten. Sådant gillar jag ICKE!


Det löser sig.

Nu har jag bestämt mig. Det är skönt.

I övrigt är mitt hem en sanitär oläglighet. Jag har tänkt "jag städar imorgon" i två-tre veckor nu. Och idag när jag kom hem så kände jag verkligen att det luktade obehagligt här inne. Jag ska leta reda på källan till odören. Nån gång. Imorgon finns dock en chans att jag städar. För jag har inget inplanerat. 

I övrigt kom jag och Hampus fram till ett litet vad/deal/tävling under en fika idag. Den som går ner 6 kilo först vinner och förloraren måste bjuda den andra på en skagenmacka på Riche. Jag tar det hela på mycket stort allvar och var och kollade på nya joggingskor på Team Sportia idag. Köpte dock inga.

I övrigt så ska jag till Jönköping till helgen och hälsa på Marina. Jag måste köpa en liten resväska för ändamålet. Jag har bara en bamsestor kvar sedan de andra brann upp (kortet, kortet, kortet).



Jag är ju helt jävla förträfflig.

3 av 3 möjliga. De tre intervjuer jag har varit på har genererat i 3 jobberbjudanden. Jag är så jävla bra.

Och folk tror liksom att jag är socialt handikappad och knepig. Jag måste ju för fasiken vara ett socialt underverk.

Det är dock inte Linda Rosing upptäcker jag nu när jag tittar på hennes program. Hon är verkligen inte ett socialt underverk. Är inte hennes program för övrigt en orgie i tryckt stämning?

Jag är ju dock lättsam och skapar god stämning. Helt uppenbart. Jag skulle lätt presentera mig själv för någons mamma.

Nu ska jag ha beslutsångest ett tag och sedan bestämma mig för var jag ska börja jobba.

Eremitkräfta eller annat värdelöst husdjur?

Jag funderar på om jag ska skaffa mig ett litet värdelöst husdjur eller så. Typ guldfisk, hamster, eremitkräfta eller råtta (Olof sa en gång att han skulle ge mig en råtta, men än har jag inte fått nån). Nåväl, ett sånt där djur som egentligen inte gör någon nytta. Dom är inte bra för sällskap och som kostar pengar. Men likförbannat ett husdjur. Hund och katt är för jobbigt. Och då har jag liksom nåt att komma hem till.

Jag hade en eremitkräfta när jag var liten. Den levde as länge. Brukade bygga små hus av lego åt den. Kan dock för allt i världen inte komma ihåg dess namn, om jag ens gav den ett. Jag hade även ett gäng med firrar. Jag fick inte ha något annat djur för mamma för hon hävdade att pappa var allergisk mot både det ena och det andra. Tror inte ett skvatt på det, men jag förstår hennes lögn. Det hade antagligen varit mamma som varit tvungen att gå ut med hundskrället när vi barn inte längre fann hundskrället söt längre (efter en dryg vecka).

Fast på det stora hela är jag ju gravt emot husdjur.

Men ändå, en eremitkräfta, vad tror ni?


Dagens sista: YOU HAVE KILLED ME

Igår youtubade jag alldeles för mycket musik till en alldeles för sen timme på natten. Kom genast ihåg Morrissey-Umeå-eran med First of the gang to die och You have killed me. Sistnämnda får bli dagens sista. Och alla sjunger med.

Morrissey är på Hovet den 21:a juni. Vad säger du Sara? Äru pååå?



Save me Apoteket stuff

Jag har pallat intervju och en tur till Barkarby outlet med Johanna utan att svimma av sjukdom.

Sen köpte jag godis, mat och länsade Apoteket på stuff. NU har jag svimmat av sjukdom.

Och städa behöver jag. Ligger fortfarande tvättmedel på golvet som jag spillde ut i fredags. En fin liten hög. Om någon skulle komma och hälsa på så skulle denna person nog tro att det det är en hög med kokain som jag har lagt upp för att hacka upp i fina små påsar. But then again, varför i helvete skulle någon tro det?

Jag tror jag hallucinerar p.g.a. feber.

Dagens sista

Eftersom jag uteslutande har lyssnat på Flogging Mollys låt If I ever leave this world alive i hopp om att hitta sjuk tattoo-pepp så kände jag att det var dags att hitta en ny låt att peppa med. 

Den låten blir Fleetwood Mac med Dreams. 

Imorgon ska jag på en intervju för ett jobb som jag verkligen verkligen vill ha. Imorgon måste jag därför vara frisk. Och se fräsch ut. HUR FAN SKA DET GÅ TILL?

Men nu ska jag tänka positivt. Och ladda mer honungsvatten och Ipren.


Well, tills jag köper en kamera är jag en tjyv!

Credd till Linnéa som alltid har kameran redo. Så jag kan sno skiten sen. Blogg: http://fines.se/kuttii.

Hon är världens finaste för övrigt.


Linnéa brun. Jag vit. Inga övriga kommentarer.


hot hot hot


Linnéas norrlänning.


Sista drinken borde ha druckits här.


Plötsligt snöoväder


Buffalowings. 


HÄR borde sista drinken ha druckits. But we didn't do that.


Hittade både Olof och Bob Hansson (STORT) på Riche.

Sjukliga dieten.

Helgens sjukliga diet har bestått av ting jag har haft hemma eftersom jag har varit alldeles för sjuk för att gå ut genom dörren. 

Frukost/lunch: Toast med stekt ägg och ost. Brämhults juice och honungsvatten.  

Snack: Ben & Jerry's och honungsvatten.

Middag: Sojakorv, stekt ägg, makaroner och chilisås. Mer Bränhults och honungsvatten.

Kvällsfika: Ostmackor och grönt te.

Snack: Nachos med mega stark salsa.

De flesta människor pallar inte att käka när dom är sjuka. Jag äter en massa. Mest för att jag har så jävla tråkigt.

Imorgon ska jag handla. Kosten börjar bli lite ensidig.


I'm sick. Please spoon me.

Nu har jag varit vaken i 3 timmar. Nu måste jag sova igen.

Jag är så trött och febrig. Men även helt galet uttråkad. Och det är helt galet smutsigt och stökigt hemma. Men jag orkar inte fixa det hela. Detta är bajs.

Och helst av allt vill jag ha en sked. Jag ligger mest i sängen och tänker på en sked.

Till Fred

Till Fred på frågan om hur en snubbe ska vara för att jag ska vilja ha'na:

- Helst över 1,90 m.
- Lite småskitigt rock/popigt/indieaktig alternativt snowboarddude.
- Snäll.
- Smart.
- Rolig.
- Musikintresserad.

Mä. Guuuuuu va ytlig jag är när jag tog utseendet först. Guuuuu. Verkligen. Seriöst. Om snubben är super duper snygg eller inte spelar ingen roll alls. Bara vi har sjukt kul och han är ett bra ligg.



Så jag stal den

Jag hittade en bild på Linnéas blogg från igår. Så jag stal den.

Jag och två bedårande små pojkar.


Bo-fucking-ho!

Jag är dödligt sjuk. Ta hand om mig.

Jag orkar inte stå upp länge nog för att orka duscha. Och duscha borde jag då gårdagens festsmink fortfarande sitter kvar i fejjan.

Men jag är så sjuk. Inte ens överdosering av Ipren hjälper mot febern och cancern i halsen.

Så här ful var jag igår.






Först intervju outfit. Sen utgångs outfit. Sen ett finger till att jävla snubbar utan hjärna och antagligen liten kuk.

Trevlig kväll ute med Linnéa och hennes boys. TGIF och Riche hanns med.

Idag kan jag inte prata och har feber. Jag låter som en 107 årig gammal tant menade Johanna. Olof tyckte jag skulle sluta prata helt och hållet. Så nu har jag gjort det. Jag sitter hemma i mörkret och är tyst. Känns inte alls speciellt kul så här en lördag. Skulle egentligen till brorsan och se fotboll ikväll. Jag ska försöka kurera mig.

Snälla tyck lite synd om mig! Jag funderar på att meddela hela telefonboken att jag är sjuk så kanske jag får lite sympatier. 

Jag är ful.

Ola la upp mitt inlägg om varför jag är en bättre flickvän än alla andra på sin blogg. Givetvis var det genast en snubbe som skrev att jag var ful och skulle komma över mig själv. 

Måste säga att det hela var ett väldigt brutalt uppvaknade för mig?! Jag som alltid har trott att jag har varit en alldeles vanlig, normal stor och hyfsat söt tjej vars utseende inte har fått folk att rygga tillbaka eller spy i munnen av avsmak. Men så är det inte.

Nej nej, nu ska jag stanna hemma och klä mig i bylsiga kläder och skaffa mig en karl som tycker att jag är tjock. Jag ska även fråga honom om han tycker att jag är tjock och så ska han svara ja och så ska jag gråta och sticka fingrarna i halsen och sen ligga vid hans fötter och böna och be att han ska älska mig. Sen ska jag spara ihop pengar till ett par nya boobs och banta bort hela min röv. Och så ska jag inte tro att jag är värd någonting alls utan nöja mig med ett jobb som betalar minimilön.

Det är min nya framtid. För jag är ful. Och inte värd bättre. Fula människor får absolut inte tro att dom är nåt.

ÄH FY FAN!

Greven + Sara + Hanna = Sant

Igår satt jag på ett fik på Grev Turegatan när Greven helt plötsligt spatserade förbi (Grev Turegatan + Greven himself hahahahahahaha). Alla som läser bloggen Stureplans vackraste vet vem Greven är. Greven har roat mig och Sara fruktansvärt mycket det senaste året. Förra terminen brukade vi sms-battla citat från Stureplans vackrast som handlade om Greven. Vi droppade även gärna ett "Greven-citat" så där i förbigående när andan föll på vid flertalet tillfällen.

Så ni förstår ju hur stort det var att han gick förbi. Men ni förstår ju även min besvikelse när Sara inte var där med mig. Och delade det hela med mig. Det hade varit STORT. Jag tror inte ni förstår hur STORT det hade varit. 

Och hur mycket jag saknar min goa tokiga lilla flicka. Jag blir fan tårögd. 

Stureplans vackraste höll till på 1000apor.se förut men leker nu under egna adressen www.stureplansvackraste.se. Det var även den bloggen som myntade uttrycket Täby guidos. Täby guidos har roat oss väldigt mycket också. Om jag i framtiden ska jobba i Täby så hoppas jag få se myten in real life så att säga.





Kamakazi pilot style!

Asså. Försöker se Criminal Minds på femman. På en halvtimme har det varit 3 reklampauser!!!!!! T R E!!!!! Vad i hela helvetet ska det betyda? Jag vill flippa ut and go kamakazi pilot på femmans huvudkontor. 

Dessutom är det hål i favvo tröjan. Ett pytte hål. Men det spelar ingen roll. Nu kan jag aldrig ha på mig den igen. Jag är allergisk mot hål och fläckar. Jag klarar inte av det. Hål och fläckar gör mig på dåligt humör. Det hela får mig givetvis att vilja go kamakazi pilot på Weekdays huvudkontor. Jag kan tänka mig en molotov cocktail också.

Och jag är tillräckligt psykiskt instabil för att göra det.

Men alldeles för lat. Så jag äter frukt och pratar i telefon istället. Sara ringde. Jag saknar henne så det gör ont i själen. 


Finaste finaste

Finaste lilla Linnéa har också en blogg:

www.sthlmsfinest.com/kuttii


Jag är sjuk sjuk sjuk

Äh.

Nu har jag lagt ner tanken på att skriva uppsats idag. 

Jag ska istället vaxa fejjan och måla naglarna.

Kanske städa lite. Tvätta gör jag redan. Alla halsdukar, vantar och mössor. Fick för mig att dom var fulla med bakterier. PANIK.

Ska fundera om jag orkar dra till Debaser ikväll och kolla in Tiger Lou. Vill. Men jag känner mig så trasig.

Samtidigt tycker jag självklar fortfarande synd om mig själv sedan gynkollen.

Ge mig pepp pepp!

Kan ni inte ge mig lite peppande kommentarer så jag sätter fart med uppsatsen???

Seriöst. Jag sitter och tittar på Oprah istället. Och funderar på att ta en nap.

Snart kommer jag även börja städa och tvätta. Gör alltid det när jag inte vill göra skolskit. Jag gick t.o.m. till affären och handlade tvättmedel och Svinto. För att vara förberedd på att skippa att skriva uppsats.

Jag är en mycket sjuk människa.

I did it! Please kill me!

Jag gick på cellprov. Det gick hyfsat. Men för att inte äckla er med detaljer så håller jag mig till hyfsat.

Självklart dog jag lite själsligt.

Nu ska jag börja med uppsatsen. Men det är ju så soligt ute. Men jag måste. Men vill inte. 

Mamma säger att jag är långsam med att komma igång när det gäller skolskit. Jag håller med henne fullständigt. Men det är ju så TRÅKIGT. Jag har spenderat 16 år av mitt liv i skolan. Vi kan ju lugnt säga att det är år jag aldrig kommer få tillbaka.

16 år. Jag hade ju kunnat rädda världen på den tiden istället.


Kul att Kling är sist med det senaste.

Kul att Elin Kling är sist med att inse att Rodebjer borde vara allas svenska favvo märke.

Men hon har ju insett det. Och det är ju tur.

Men hon ska ju vara Sveriges främsta modebloggare. Så kan det ju inte vara om t.o.m. Anna Hibbs inser Rodebjers storhet innan Klingen herself???

Hahahahahahahaha.

Jag är hemma i tid. Nu finns det faktiskt ingen ursäkt för att INTE gå på cellprovskoll. 

Kolla jag har zebrarandigt istället för leopard!!! Och helvetet frös fasiken precis till is. Men djurmönstrat som djurmönstrat. Jag måste ju variera mig. T.o.m. Cavalli variera ju sig på det viset.



Well, I don't wanna know

Har fått en till kallelse till gynekologiskt cellprov. Som alla kvinnor bör ta. Som jag predikar för alla kvinnor att dom bör ta. Själv har jag aldrig gjort det. Jag har skippat två tider i rad. Och jag har en känsla av att jag kommer skippa den tredje tiden också. Sicken dubbelmoral va? 

Men tiderna faller sig alltid så olämpligt. Imorgon är tiden jätte tidigt. Och ikväll är det kompiskväll i Rodebjer butiken = öl och shopping. Och sen ska jag nog ut en sväng med Linnéa = drinkar. Och då blir det ju så jävla jobbigt att stiga upp. Och så ska det komma nån ventilationssnubbe och kolla göra nån koll imorgon och jag vet inte vilken tid han kommer och jag vet inte var jag ska lämna nyckeln om jag inte är hemma så därför måste jag vara hemma exakt HELA dagen. Det hela är helt enkelt jävligt komplicerat.

Fast sanningen är ju att jag är livrädd att det skulle vara nåt knas med provet. Så vips så står jag där och har livmodercancer och kan inte få barn och känner mig okvinnlig. Så då har jag fått för mig att det kanske är bättre att inte veta. Därför tenderar jag att glömma bort tiderna. Sen hatar jag gynkollar. Sedan en barnmorskestudent praktiskt taget lemlästade mig under en undersökning. Blev en massa smärta och blod av det hela. Så nu är jag skraj.

Fast det är ju så jävla viktigt. Att ta provet alltså.

Dagens sista

Dagens sista blir The Kooks med See the sun. Jag brukar sjunga den på pendeln ibland. Jag vill gifta mig med Luke Pritchard som är sångare i bandet. Tydligen hänger han med Mischa Barton nuförtiden. Och det är ju lagomt orättvist. HON SKA BARA HAAAAA! Egentligen skulle en live version av denna låt lämpat sig bäst (så att ni bättre hade kunnat skåda Lukes skönhet) men ljudkvaliteten var så jävla kass.

Imorgon ska jag på intervju i Täby. Måste byta buss i Rinkeby. Ska bli intressant. Jag har snart avverkat alla Stockholms norra förorter. Jag hoppas få se en Täby guido.



Missbrukargen och avsaknad av måttlighet

Jag har insett att det är min missbrukargen och det faktum att jag inte kan göra nåt med måtta som får mig att exempelvis äta tills jag tror att jag ska dö, dricka tills jag spyr, jobba tills jag blir utbränd och röka tills jag får lungcancer.

Jag äter inte bara en frukt, utan sju. Jag dricker inte ett glas vin, utan en flaska. Jag läser inte ett kapitel i en bok, utan jag läser hela boken på en gång. Jag äter inte en näve chips, utan en hel påse.

Jag finner nämligen ingen tillfredsställelse i att äta en frukt eller dricka ett glas vin eller äta en näve chips. Jag finner snarare det hela mycket otillfredsställande och irriterande. Jag blir inte nöjd. Jag blir sur. 

Jag vill ha allt. 

Och enligt min andra rekryterare så har jag god självinsikt. Vilket betyder att detta är sanningen.


Kom igen kom igen kom igen kom igen

Nu ska jag på intervju i Kista. Håll alla jävla tummar ni har. 

Sen ska jag checka ut Kista Gallerian. En av Sveriges största. Har aldrig varit där. Egentligen är jag gravt emot gallerier p.g.a. av dess opersonlighet och tendens att inhysa endast kedjor. Men men. Det är lite som en tågkrasch. Vill inte titta. Men gör det ändå.

idag är jag världens stoltaste över Nils. Han är så duktig. My maaan!





Dagens sista

Dagens sista blir Drive-By Truckers med Two daughters and a beautiful wife. 

Insåg att sångaren just i den låten låter som en kille som jag brukade hänga med förut (dvs. ha sex med och bakishänga med). Han gör också musik och är i USA nu and living the dream (eller ett försök till det). Jag meddelade honom givetvis mitt fynd av hans tvillingröst men han tyckte givetvis inte att det var likt alls. Men han tycker alltid tvärtemot. Vår relation var är av den sorten att om jag säger blått så säger han att det är grönt. Säger han att det är rosa så säger jag att det är gult. Men han menar att det skulle bli så tråkigt om vi alltid höll med varandra. Och det ligger nog någon sanning i det.

Kolla hans myspace: www.myspace.com/oscarahlgren





Därför är jag en bättre flickvän än vad du är.

Känner att jag måste försvara mig lite här då Ola hävdar att han aldrig skulle presentera mig för familjen. Detta grundar han på den bild han skapade av mig när jag var 17 år gammal och arg på hela världen. Nu för tiden är jag ju inte arg längre. Jag är ju näst intill apatisk. Och jag vill gärna tro att jag har lärt mig ett och annat sedan dess.

Här kommer listan som beskriver varför jag är en bättre flickvän än alla andra:

1. Jag är inte svartsjuk. Har snubben planer på att vara otrogen så kommer han vara det även om jag beter mig som en psykfall och kollar hans telefon och mail och grejer. Svartsjuka är ett slöseri med tid.

2. Jag skulle aldrig vara otrogen. Ska man vara med någon så ska man vara med någon. Gör inget halvdant.

3. Jag är jävligt lätt att bo med. Fråga alla som jag har bott med. Piece of cake. T.o.m. Nisse P kan bo med mig.

4. Jag kommer aldrig fråga "vad tänker du på?". Detta för att jag antar att du tänker på samma saker som mig, dvs. nikotin, sex, mat, alkohol och konsumtion. Dessutom så bryr jag mig faktiskt inte nämnvärt.

5. Jag kommer aldrig fråga "ser jag tjock ut i det här plagget?". Detta eftersom jag har lyckats klä mig själv i 25 år hittills och jag vet om jag ser tjock ut i något eller inte. Dessutom, det jag inte vet mår jag inte dåligt över.

6. Jag kommer aldrig fråga "är det här plagget fint?". Snubbar kan inget om fashion. Snubbar har en annorlunda smak än vad tjejer har när det kommer till kläder. Och jag klär mig hur fan jag vill.

7. Jag tycker om sex mer än de flesta killar.

8. Du kan spela tv-spel, leka med en fotboll eller hänga med boysen hur mycket du vill. Jag uppskattar mitt egna sällskap och tycker om att vara själv.

9. Jag är sjukt bra på att laga mat.

10. Jag kommer tjäna mer pengar än dig och köpa dyra saker i present åt dig.

11. Jag gillar inte puttinuttiga presenter och jag behöver inte bli bjuden på saker. Jag har försörjt mig själv sedan jag var 17 och har gjort det bra.

12. Alla föräldrar älskar mig när jag sätter den manipulativa sidan till.

Och grejen är att alla dessa grejer skulle göra mig till den perfekta flickvännen enligt alla snubbar som gnäller på hur deras tjejer är. Problemet är att i slutändan så vill dom inte ha en tjej som INTE fråga om dom är tjocka, som INTE frågar vad dom tänker på. För i slutändan vill alla killar ha ett svartsjukt offer som dom kan ta hand om. Så egentligen är jag bara den perfekta flickvännen på pappret. När det kommer till kritan så börjar killen efter ett tag tycka att min avsaknad av svartsjuka är jobbig, att min självständighet är jobbig och det faktum att jag egentligen inte behöver dom.

Kickstart!

Äh fasiken. Nu måste jag försöka sparka igång denna dag. Shit vad segt det går när man inte har bråttom någonstans.

Borde gå till skomakaren och biblioteket. Tror jag nöjer mig med biblioteket och att ringa och terrorisera Olof så att han vill umgås med mig.

(Ikväll ska vi prata om varför jag skulle vara en fantastiskt flickvän. Detta eftersom Ola hävdar att han aldrig skulle presentera mig för familjen)





Happ. Kul. Jag kommer dö.

Jag har spytt i natt igenom. 

Jag är definitivt magcancer.

Jag kommer definitivt dö.

Adjö grymma värld. 

(Hur fan pallar bulimikerna att spy hela jävla tiden? Det är ju så sjukt jävla äckligt. Spya som kommer ut ur näsan och spya i håret och äckligt toalett. Nej fy fan)

Dagens sista: We are the people that rule the world

Världens kanske bästa låt just nu med världens kanske flummigaste video, Empire of the sun med We are the people.

Jag är full för tredje dagen i rad. Om sanningen ska fram så mår jag just nu lite illa. Mest på grund av ett överdrivet ätande med Herr Klockhoff.

Jag har grav ångest för vad i helvete ska jag ska göra imorgon när jag inte ska till Rodebjer. Vad gör man när man är "ledig"?

Nu ska jag gråta en skvätt bara för sakens skull. Jag känner mig en gnutta ensam sedan Klockhoff avvek från Edsviken.


It's not you, it's me.

Jag kommer leva ensam resten av livet.

Mycket för att jag är en svår person att älska. Och för att jag älskar svåra personer.

Jag funderade ett tag på om det gjorde mig ledsen, denna insikt om mitt liv i ensamhet, och jag tror inte att jag blev ledsen?! Lite sorgsen visst. Men ändå helt okej. Jag har ju alltid menat att det finns roligare saker i livet än tvåsamhetens bojor och skitiga ungar. Dock är jag inte lika säker längre. Jag börjar ju trots allt bli gammal. 

Och även fast jag bara blir snyggare med åren så kommer det ju någon gång att vända och jag kommer bli ful, hänging och rynkig. 

Men jag finner så få människor intressanta nuförtiden. På ett kärleksfullt plan alltså. Jag tror jag har träffat en person som jag med lite ansträngning skulle kunna bli kär i (men likväl inte) på ett halvår. Fokus ligger liksom på me me me och kanske är det lika bra? 

De senaste tre månaderna har jag spenderat med att försöka vara själv. Det har gått bra och jag mår bra. Ständigt frågar folk om jag har nån snubbe. Jag svarar alltid att jag inte är bra på förhållanden. Som om det skulle vara någon ursäkt?

Eurotechno and leatherpants.

Solen skiner ute men idag bryr jag mig inte nämnvärt. Jag har rullgardinerna neddragna och sitter inne och dricker snabbkaffe i kopiösa mängder. Inte för att jag är deppig eller liknande, men bara för att jag inte orkar gå ut. Jag är så jävla trött. Omänskligt mega trött. Somnade i soffan igen och vaknade vid kl. 2.40 och var sedan vaken. Måste sluta med det där.

Jag spenderade hela min gymnasietid med att att somna på allehanda platser i mitt rum med kläder och smink på. Varenda natt. Vaknade oftast någon timme senare och var aspigg och sen blev det inte mer sömn. Fast jag och sömn har ju aldrig direkt gått vidare bra ihop.

Jävligt störigt att min polisgranne med bamsemuskler och blonderade toppar envisas med att spela eurotechno på högsta volym. Förra veckan körde han schlager. Lite som pest eller kolera. Jag ser framför mig hur han står inoljad och tränar biceps framför en spegelvägg. Nils är lite betuttad i honom och jag börjar fundera på om han är lite gay.

Ikväll ska jag bjuda Nisse P på tex mex middag då det inte blev nåt igår. Love tex mex.

Jag tror ju på er.

Linda Skugge har varit min idol i många år nu. Inte för att jag tycker precis som hon utan för att hon är så jävla cool och duktig och snygg.

Jag vill också ha tre ungar, en massa tatueringar och en rykandes het författar/journalistkarriär. Nu när vi båda bor i Sollentuna hoodet så tycker jag vi borde hänga. Eller så får jag stalkra henne.

Jag går igenom en livskris just nu. Jag har bestämt mig för att göra en sådan jävla chansning så det finns inte. En del säger att jag kastar bort 3 år av mitt liv. Att allt har varit förgäves. Men jag försöker faktiskt göra det rätta denna gång. Jag försöker faktiskt skapa mig en framtid. Även om det inte är på rätt sätt.

Och ja för helvete jag är livrädd. Jag lämnade mitt liv på ren impuls och började om någon helt annanstans utan familj och flertalet vänner. Klart jag är skiträdd. Men det får man inte säga att man är. Att jag lämnade allt var det bästa jag har gjort för jag mådde inte bra. Nu mår jag mycket bättre och är glad. Men det betyder inte att det är enkelt. Och det blir inte mer enkelt när jag blir ifrågasatt. När folk kritiserar mina val.

Jag vill inte uppröra. Jag vill inte vara jobbig. Jag försöker bara göra rätt för mig. Och jag är livrädd. Att jag kanske kastar bort alls. Att ingenting någonsin blir färdigt. 

Men för Guds skull, tro på mig istället!! Var lite stolt.

Jag tror alltid på er.

Mitt nästintill bulimiska beteende. Med avsaknad av kräks.

Jag gjorde fruktsallad av 7 frukter och till det en förpackning med vaniljvisp som jag vispade för hand eftersom jag inte har någon elvisp längre eftersom den brann upp (älska att spela kortet!).

Jag åt upp allt på fem minuter och har nu ont i magen och kräkvilja. Jag har inte ett hälsosamt förhållningssätt till mat och på det vis jag häver i mig. Det är sjukligt. Fast jag har ju blivit bättre nu när jag och Sara inte längre bor i hop och hetsar varandra. Det är faktiskt ett under att vi inte blev sjukt feta under tiden vi bodde ihop.

Jag insåg idag, efter ett besök på min gamla blogg, att jag var smal och fin förra året. Nu? Not so much!

Myskittet

Jag älskar myskittet. Mjuksar + mjukaste tröjan + mormor-stickade-tjocksockar. 

Jag läste någonstans att man bränner mer kalorier om man har mjukiskläder på sig än om man har vanliga kläder eftersom man blir mer benägen att röra på dig. Själv förstår jag inte direkt detta då mjukiskläder för mig är förknippade med soffa och ätande. Inget rörande överhuvudtaget.

Men vad gör det? Skööönt är det!









Ge mig tex mex. Ge mig vin.

Jag har grova problem att ta av mig myskittet och ta på mig något representabelt. Därför vill jag stanna hemma ikväll och äta tex mex middag, dricka vin och se på Robinson. En av deltagarna är en "bekant" till mig. Som för övrigt hävdar att JAG är den skummaste personen han någonsin träffat?! Jag bleknar dock i jämförelse med denna person och jag tror att han kommer bli grovt ogillad av resterande deltagare. Även fast han säkerligen kommer roa dom med berättelser stup i kvarten om alla isbjörnar han har dödat och så vidare.

Jag tycker vi tar gissningslek om vem av deltagarna det kan tänkas vara.

Varför är ingen upp för tex mex middag och vin?

Finansiera mera.

Jag ser på LA Inc. Nu ska jag skaffa mig ett välbetalt jobb så jag kan tatuera mig en massa. Måste ju finansiera det hela på något sätt.

Fy satan vad jag mår illa av allt naturgodis.

Så tar vi det igen: SÅ SKA EN SLIPSTEN DRRRAS!

Jag och Nils har börjat skapa en fin tradition av att gå till NK på fredagar kring 18-tiden. Där käkar vi, äter efterrätt och dricker oss hyfsat berusade på vin. Sen går vi till NK:s matvarubutik där jag köper naturgodis för 70 spänn och Nils kanske köper lite bröd eller så. Ibland handlar vi även dyra saker på övriga delar av varuhuset, men för det mesta så snubblar vi till pendeln respektive tunnelbanan. 

Väl hemma så pimplar jag mer vin och äter så jävla mycket naturgodis att jag tror att magen ska spricka. För det mesta så somnar jag i soffan och vaknar mitt i natten och är skita pigg. Så har jag även gjort denna fredag. Fast jag har inte somnat. Men jag har så sjukt ont i magen av naturgodiset. Och är ganska full av rödvin. Jag lipar även lite just nu. Ser Hundtricket. Och blev så jävla medveten om denna olyckliga kärlek. Som tär och äter och gnager och är jävlig.

Idag sa jag till Nils: Om det gick så skulle jag vara olyckligt kär åt dig.

För jag är så jävla bra på det.

Officiellt

Idag är det officiellt min sista dag på praktiken. Det verkar det som om ingen vet. Jag kanske borde köpa en tårta?

Nu ska jag officiellt skriva mitt examensarbete åt mitt älskade Rodebjer. Inofficiellt ska jag även försöka söka jobb så jag får arbete ihop lite stasch. Stockholm är för dyrt för ett csn lån.

Snälla gode gud. Ge mig ett jobb. Jag är fattig.



Dagens sista: Give me inc!

Jag och storebror hade en diskussion om att tatuera in en text på armen. Både tyckte det var jävligt coolt i romfyllan. Jag tycker givetvis fortfarande att det är sjukt coolt.

Vi kom väl fram till att det hade varit allra allra coolast att tatuera in "If I ever leave this world alive" som är en låttitel av gruppen Flogging Molly. Och ja, det är dagens sista sång. Givetvis diskuterade vi även om det kanske hade varit mega coolt att även tatuera in "No one here gets out alive" som är titeln på Jim Morrisons självbiografi. Vi älskar Morrison. Min storebror introducerade Morrison i mitt liv för väldigt väldigt många år sedan. I en tid då jag fortfarande tyckte att NRJ var guds gåva till musiklyssneriet och mitt rum var tapetserat med Backstreet boys affischer.


Inte ens min mor skulle ta dessa ord i sin mun.

Idag var jag på en anställningsintervju. Jag stolpade in med 10 cm klackar och kortkort. På en rekryteringsfirma som endast rekryterar folk till motorbranschen. Jag passade inte direkt in. Men fasiken vad jag och rekryteringstjejen bondade. Hon sa att det var ju en mansdominerad bransch och jag sa att jag tyckte om män. Sen skrattade vi lite.

Hon sa att trots att jag inte hade all erfarenhet som dom krävde så tyckte hon jag verkade redig, charmig och hade ett "go" i mig. Herreminje. Inte ens min mor skulle tala så gott om mig. 

Vad tror ni? Ljög hon?

Jag är så jävla nöjd med det lilla.

Detta, mina damer och herrar, är vad vi kallar en bra dag.

Trots att jag har sömn i ögonvrån, uppsvälld laktosmage, flottig lugg och lite ont i fossingarna av kring knallande i höga klackar. 

Men jag har aldrig varit en speciellt kräsen person.

Dagen sista

Dagens sista låt blir Empire of the sun med Standing on the shore. Jag känner att Empire of the sun kan bli mitt nya MGMT. Deras skiva Walking on a dream är galet bra.

Imorgon ska jag försöka skaffa mig ett jobb. Håll tummarna. Skolan kan döööö!




Avsaknad av socialkromosom

Jag fick en sådan längtan hem till min kära lägenhet i Edsviken. Jag vill hem till soffan och till min underbara säng. Trots att väggarna är så tomma att de ekar så älskar jag att komma hem till den där soffan och sängen.

För ibland blir jag så trött och ledsen över världsordningen. Och då vill jag bara hem. Till sängen och soffan. Och låtsas som att jag är helt själv i världen. Och ibland blir jag orolig att jag njuter av den där ensamheten lite för mycket. Att det är något typ av socialt fel på mig.

Men just nu blev jag verkligen bara så trött. Och då vill jag bara hem.

Ohhhhh sweeeeeet ångest

Jag lider av seriös beslutsångest. Och egentligen har jag inte direkt något att ha beslutsångest för. Men jag tror att jag kommer få det, så därför förbereder jag mig genom att ha det redan nu. Så att jag inte begravs i beslutsångest sedan. Beslutsångest är ju dock att föredra framför annan ångest, exempelvis panikångest. Men speciellt gemytligt är det ju inte.

Jag och Mac:en gjorde nästan slut tidigare idag. Mac:en hänger inte med i mitt arbetstempo. 

Dagens sista

Ikväll har jag lusläst Sonic i ett försök att hindra mig själv från att äta upp alls som finns hemma i mitt extrema snussug.

Hittade en recension av Jenny Wilsons senaste skiva och kom givetvis ihåg en av 2005 mest spelade låtar. Så det får bli dagens sista, Let my shoes lead me forward.

2005 var verkligen ett gudomligt musikår. Det var då vi (jag + musiken) på allvar startade en långvarig relation.

Grym video dessutom.



Twitter = "Sms of internet"

Fattar det som korta meddelanden som skickas ut till vänner där man beskriver vad man gör. Så kan man liksom skicka sånna flera gånger per dag?! Eh, hej Facebook-status-funktion.

Jag läser om det hela på Wikipedia. Tydligen så har detta Twitter blivit populärt först nu i mars 2009. Så jag är inte så sent ute som jag trodde. Jag är liksom jävligt tidigt ute. Precis som med bloggandet. Herregud jag bloggade ju långt innan ni ens visste vad en blogg var. Jag är så jävla hipp.

Så nu kommer säkerligen alla skaffa detta Twitter och jag kommer joina in bara för att jag är så jävla orolig att missa nåt. Men fy satan vad era updates med vad ni gör kommer störa mig. Speciellt Nils. Han är en sann missbrukare av status-funktionen (heter kanske inte status-funktion, men jag menar där alla skriver att dom "äter skrovmål med min kaaarl" och liknande triviala ting) på Facebook och uppdaterar uppdaterar och uppdaterar lite till. 

Nu ska jag läsa vidare om detta Twitter. Obama ska tydligen ha en. Hett!

Twitter?????? What? Me? Old?

Är det bara jag som inte vet vad Twitter är? Kan nån förklara.

Om jag inte var så jävla snussugen så skulle jag googla skiten.

Kanske googlar ändå trots snussuget? Annars kommer jag säkert inte kunna sova p.g.a. ovetskapen.

Jag är så jävla ambivalent just nu. Ambivalent vet jag vad det betyder iaf. Tillskillnad mot Twitter.

Äh fan, nu googlar jag. Återkommer.

Ge mig Rapé. Snälla ge mig Rapé.

Igår stal jag en snus av Olof. Efter tre månaders uppehåll. Det var som att ha himlen i min mun igen.

Nu längtar jag så desperat efter snus att jag antagligen skulle kunna sälja Nils till högstbjudande för en dosa.

Jag sitter t.o.m. och övertalar mig själv att mina magproblem beror på avsaknaden av snus. Jag vill så jävla gärna ha snus. Snussuget går fasiken aldrig över. 

Känna den där brännande känslan under läppen. Mmmmmmmmmmmmmmmmm.

That's it folks!

Jag tror jag lider av allvarlig magsjukdom. Eller så har jag konstant stressmage. I vilket fall som så är jag väldigt sjuk. Och väldigt vek. Och har googlat symptom hela dagen. Kan liksom inte fortsätta så här. Svullen som en ballong och aj aj aj ont. Ser ju ut som att jag är gravid eller att jag väger 5 kilo mer än vad jag egentligen gör. Och jag kan ju faktiskt inte alltid ha på mig kläder i storlek tält för att dölja svullnaden.

Jag börjar tror att det är nåt allvarligt fel på mig.

Jag tror jag kommer dö.

Kanske borde sluta konsumera kaffe och socker som att det inte fanns någon morgondag? Eller hålla mig undan mjölk som jag faktiskt inte tål?

Dagens sista: Give me what I deserve

Jag gillar ju att dela med mig av det som är musikaliskt bra skit. Dock hittar jag inte denna fantastiska låt på youtube men jag tänker ändå rekommendera den här för den är så jävla bra att den förtjänar ett omnämnande trots att bevis saknas.

Frida Hyvönen med Enemy Within. Fy satan vad den är vacker.

Ladda ner den. NU!

Jag menar allvar. Ladda ner den NU! Och du kommer inse att ditt liv var så mycket fattigare utan just den låten. Så väldigt mycket mer tomt.


That it shines and it's golden

Ibland undrar jag om du tänker på mig som jag tänker på dig.

Jag undrar ofta det när jag skär upp mitt äpple i perfekta klyftor får att få till lite vardagslyx.

Jag undrar ofta det medan jag laddar musik och teet kallnar bredvid mig.

Jag undrar ofta det när jag ska sova om natten.

Jag inser att det nog inte är så. Men konstigt nog blir jag inte allt för sorgsen. 

P.g.a. finanskris så har jag numera slutat äta.

Jag gick och köpte en massa grönsaker i ett försök att styra upp min kosthållning som p.g.a. tidsbris och lathet är under alla kritik. 250 spänn ville kassörskan ha för lite gurka, blomkål, spenat och zucchini.

Ett tag funderade jag på om det kanske var lika bra att sluta äta helt och hållet. Om det ska kosta så där liksom.

Sen insåg jag att mat är gott och att det hela var en dålig idé. Lågt blodsocker kan ju göra den mest positiva människan i världen till ett deprimerat monster. 

Nu ska jag gå ner 5 kilo i vikt och bli smal och lycklig. Just nu är jag tjock och lycklig, men det rimmar inte alls lika bra.

Alla ord börjar med bakis.

Jag har redan bakisbajsat tre gånger idag. Borde betyda att jag är jävligt bakis?

Jag vill ha våfflor alternativt pannkakor. Det måste jag nog ordna. Jag och Olof försökte få tag på våfflor i onsdagskväll. Det gick inget vidare. Tror dock att jag har större tur med pannkakorna en söndag som trots allt är brunchens högtidsdag och restaurangerna gör allt för att tillfredsställa sina bakishungriga gäster. 

Slask slaska runt!

Jag åkte till bror igår med en flarra rom och diverse tillbehör. Tanken var att vi skulle iväg på en fest vid Odenplan. så långt kom vi inte. Istället satt vi i sex timmar och youtubade fram schhhhhön musik och Bajenklipp. Laddade lite för hemmapremiären.

Vid 1-tiden drog vi mot sunk-Patricia för att "slaska runt" som bror uttryckte det. Patricia består i mångt och mycket av ett ganska tragiskt kontra trasigt klientel blandat med en hög med galningar och tjocka medelålders damer.

När jag precis fått syn på den enda snygga snubben på stället vid 4-tiden så bestämde sig bror för att möta upp en dam och jag hängde på för att dra på Donken och inhandla en McBean. Drog vidare från söder till centralen för att vänta på pendeln men när jag insåg att det var en halvtimme till den skulle gå så satte jag mig i en dyr taxi. Vid 5-tiden vill man fasiken bara hem.

Nu ska jag göra ett försök att skrapa upp mig själv ur sängen och möta Rikard för en fika eller liknande. Peppar med den Genesis låt jag inte fann igår. Genesis är ett skitband men denna låt, och endast denna låt, är helt jävla underbar.

Well fuck meeee then!

Jag borde grooma mig själv med ett litet bad och måla naglarna. Ikväll blir det häng med storebror och våran beryktade "J". Kan bli kaos. 

Försöker hitta en låt med Genesis som jag inte vet vad den heter för peppens skull. Men jag hittar den inte så pepp uteblir.

FUCK.

För övrigt

Det är två personer online på msn denna tid på dygnet.

Det är tre personer online på Facebook.

Är det så här det skulle kännas om världen gick under?

Eller så har jag får få vänner?

Vaaaaaaaaaar eeeeeeeee niiiiiiiiiiiiiiiiiiii? Ligger ni? Spyr ni? Sover ni? Fyllekäkar ni?

Inte alltid den klyftigaste apelsinen i fruktskålen

Visst fasiken somnade jag i soffan vid 22-tiden. Vaknade upp vid 2.30-tiden och var jävligt pigg. Nu är det omöjligt att sova.

Såg precis When a man loves a woman på Tv4. Vilket betyder att jag har gråtit som ett barn i denna nattens sena timme och önskat att någon skulle hålla om mig. Bara ligga lite nära. Älska mig lite.

Nu funderar jag på att gå ut och röka lite. Inte för att jag är speciellt sugen men för att naturgodisfisarna faktiskt inte alls är speciellt gemytliga.

SÅ SKA EN SLIPSTEN DRRRRRRAS!

Jag har spenderat en fredag-efter-jobbet som en fredag-efter-jobbet bör spenderas. Mötte upp Nils på NK för ett glas vin. Som blev till två glas vin. Och mat. Och cheesecake och citronmaräng. 

Lite små packad gick vi sedan och köpte dyra saker som vi egentligen inte har råd med i kategorin smink, parfym, te, grooming och mat.

Eftersom jag nu är full så får jag ta ångesten för det imorgon. Nu ska jag fortsätta dricka vin och äta naturgodis tills jag somnar i soffan.

HAPPY FRIDAY!

"Jag är positiv, stresstålig och bla bla bla plattityd"

Jag hatar att skriva arbetsansökningar. Mest för att jag är så pass norrländsk att själva tanken om att skriva ner mina föredelar gentemot andra medsökande till tjänsten ger mig grav ångest.

Helst av allt vill jag bara sitta här och hoppas att någon ger mig ett jobb. Jag ser sjukt positiv och söt ut. Om jag får säga det själv.

Kommer antagligen inte att funka, men denna eftermiddag ger jag det ett försök. 

Kom igen! Ge mig ett jobb!


Dagens sista

Dagens sista låt blir Tiger Lou med låten So Demure. Jag har ändrat uppfattning om deras skiva Partial Print som jag sågade först. Den är bra. Inte lika bra som deras andra skivor, men den är bra.

Nåväl, introt till So Demure hävdar jag att dom har stulit från en låt på Garbage skiva Version 2.0. Jag kommer inte på vilken låt, men jag vet att det är från den skivan iaf. Övertygad. Jag lyssnade nämligen sönder den under min första olyckliga kärlek. Mycket Garbage och Smashing Pumpkins då. Jag kan dock inte kolla vilken låt det är eftersom både skiva och skivspelare brann upp. 

Jag kommer inte kunna sova p.g.a. detta.


Nej. Det är dåligt.

Äh fan. Nu går det inte bra längre. Bara för att jag sa att det går bra nu. Då går det dåligt. Jag och min stora mun.

I framtiden går det alltid dåligt. Även om det egentligen går bra. Men jag kommer hävda att det går dåligt. 

Snälla gode Gud. Det kan väl iaf gå lite bra? Jag vill inte ha mer existentiell kris och framtidsångest.

22.52

Klockan 22.52 igår kväll la jag mig i sängen i ett seriöst försök att sova tidigt. Jag har inte lagt mig den tiden de senaste 14-15 åren. Visst fasiken somnade jag men jag var ändå lika trött när väckarklockan ringde imorse.

Så jag har alltså bevisat att min hypotes angående det faktum att sömn är slöseri med tid faktiskt stämmer.

Jag fattar inte varför alla svamlar om 8 timmars sömn?! Det är helt klart en vanesak. Och om jag ändå är lika trött om jag sover 8 timmar som om jag sover 5 timmar så kan jag ju lika gärna sova 5 och spendera de där extra 3 timmarna till något annat. Typ kvalitetstid med mig själv.

I don't wanna walk the streets anymore

Imorse luktade jag Bodyshop bodybutter i doften hallon med en dutt Dior. Nu luktar jag blöt hund blandat med blöt fimp. Förbannade jävla skit väder som gör mig ful och illaluktande.

NU flyttar jag!

Går det bra nu?

Jag tror nästan att det kanske går bra nu?

Fast om jag säger att det går bra så kommer det säkert sluta gå bra.

Så jag säger att det går dåligt. För i natt så sov jag inte p.g.a. en existentiell kris. Lite panikångest på det. Och en fot som kliade så jag trodde jag skulle bli psyko.

Fast lite bättre går det idag. Fast de kan jag ju inte säga. Så det går dåligt.

Dagens sista: Am I the only one who's insane?

Dagens sista blir Ladyhawk med My Delirium. Hon är ju så jävla snygg. Älskar även hennes kläder. Fiiiint.




Konsumtionsångest

Mitt medvetande slåss mellan viljorna att konsumera och att inte konsumera. Klassiskt djävulen och ängeln på axeln dilemma.

Allt jag vill är att konsumera. Men hjärnan är fullt medveten om att jag inte borde, inte ska. 

Känns som om jag på något vis strider mot beteenden som faller sig så naturligt för mig. Är jag är en produkt av min tid?

Kan inte glömma den fantastiska skinnkjolen och den helt utflippade paljettoppen jag fann på Beyond Retro igår. Har inte tänkt på annat idag. 

Eller, jag tryckte faktiskt in en pervers tankegång medan jag satt hos tryckeriet och väntade på en dekal. Men det var nog enda avbrotten från skinnkjol och paljettopp.




Äh fy fan!

Vaknade upp till ett extremt snöigt Stockholm och blev gravt deprimerad innan jag ens fått i mig morgonkaffet. Självklart var pendeln försenad eftersom två cm snö = snökaos i Stockholm. Självklart blåste det blöt snö i hela ansiktet så allt smink rann av. Självklart så blev mitt super blonderade hår en tuss likt svinto.

Dessutom är Carro (my fellow superintern) sjuk idag. Jag vet inte hur jag ska orka möta Stockholms slaskiga gator utan henne. 

Låt mig dö. Iaf lite. Och knähelvetet blöder fortfarande. Kanske borde kolla upp det hela?



Dagens sista + sockerchock

Jag har ätit drygt en halv burk honung i brist på annat snacks. Jag mår nu illa och är pigg som ett adhd barn.

Nåväl. Dagens sista låt blir The Pains of Being Pure at Heart med Young Adult Friction från denna månads bästa skiva som också heter The Pains of Being Pure at Heart. Bra skit. Nice bajs. KALAS!

Kvällen har för övrigt spenderats med att skicka perversa sms som inte leder någonstans alls. Tragiskt.



Autistisk ha begär

Jag gick och köpte ett par likadana byxor som jag pajjade i fredags.

Är inte det autistiskt så säg?

Jag var tvungen att ha dom. Kände att jag inte kunde leva utan dom. Kände att en en avsaknad av dessa byxor i min garderob skulle göra min levnadsvilja mindre. Kände hur jobbigt själva förändringen skulle bli.

Jag behöver en hobby.

Fy satan i gatan!

Fy satan vad det kliar på fossingen. Jag har sprungit omkring hela dagen och foten i sig har blivit lite irriterad och fuktig. Nu kliar det. Helvetes satan vad det kliar. Jag vill bete mig som värsta sortens eksembarn och riva riva riva. Gärna med en vass handduk. Bara riva riva riva med den vassa handduken över foten. Dra. Klia. Bli helt mental och klia.

Men jag gör inte det. För jag vill inte förstöra det grymma hantverk som täcker min fot. Pappa håller inte riktigt med om att hantverket skulle vara skickligt utfört. Inte lillebror heller. Mamma håller en neutral ställning till det hela. 

Internationella kvinnodagen

Det är internationella kvinnodagen idag. Ett faktum som passerat mig obemärkt förbi.

Kanske för att det enda jag vill just nu är att vara tatuerad, smal, snygg, blonderad, i höga klackar. Och främst, så jävla främst, lite åtråvärd. Lite eftertraktad. Lite älskad. 

Och så ska det ju inte vara på en kvinnodag. Då ska jag ju hävda att jag klarar mig utan en man och att jag är så jävla självständig. Men sanningen är ju att youporn börjar blir tröttsamt och att jag faktiskt kommer vara arbetslös, patetiskt och ensam om ca 3 månader. Så det är inget jävla självständigt över mig alls idag.

Kvinnodagen kommer nog passa mitt schema bättre om den infaller imorgon. Så imorgon är det kvinnodag i min almanacka. Då ska jag vara självständig och snygg i Converse och en Kat Von D t-shirt. Imorgon behöver jag ingen man.

Idag behöver jag dock det. Så kvinnodagen infaller så tokigt så.

Tattoo!

Nils var precis här och räddade mig från ensamhetens bojor. Jag är så leds på att sitta hemma i mjukiskläder, utan smink och ett konstant ätande p.g.a. tristessen. Han hade med sig 20 tulpaner och fika för peppens skull. Han vet vad jag behöver.

Fossingen mår okej. Mitt pajjiga knä mår inte helt okej. Har tejpat ihop det efter bästa förmåga men inte fasiken vet jag om det blev så jävla bra.

Medan följer bilder på le tattoo och mig i ett ytterst osminkat tillstånd. Ett tillstånd som jag sällan bjuder på.






Älska dig för evigt. Kanske. Någon gång.

Jag saknar en man eller är du pojke? Med en mysig täckjacka och världens vackraste leende.

Jag vill hålla hand på söder och prata om dig och mig.

Du + Jag.

Ack vad jag saknar lite kärlek. Jag har glömt bort hur det är att vara kär. Det gör mig ledsen i hjärtat.

Men jag tror att jag kan älska dig. Det tror jag verkligen. Om du bara låter mig. Om jag tillåter mig själv. Så kan jag nog älska dig för evigt.

Nu fick t.o.m. jag schlagerfeber!

Halvglor lite på melodifestivalen medan jag pimplar vin och läser modeblaskor.

Helt plötsligt dyker dom upp igen. Lili och Susie. Och jag blir direkt 8 år gammal igen, sjukligt lyrisk och lyssnar på låtarna i Hanna O:s flickrum där rullgardinerna hade motiv av Törnrosa och någon annan sagoprinsessa. Nåväl, GO GO GO Lilli och Susie. Magiskt

Fast inte är dom ju lika bra som när det begav sig???!!! WHAT'S THE COLOUR OF LOOOOOOOVE?!

I am the motherfucking hero!

Jag insåg att om jag skulle vänta på att någon skulle gå till Apoteket åt mig så skulle jag få vänta för evigt. Så jag gick själv. Jag haltade fram och givetvis tog det en jävla tid. Sjukt frustrerande att inte kunna traska i mitt vanliga tempo.

Köpte en Orkidé, 3 filmer och naturgodis också för peppens skull.

Köpte bland annat Basic Instinct som jag faktiskt aldrig har sett. Pinsamt. Har sett sexscenen mellan Stone och Douglas på youporn en gång  iofs.

I need a hero.

Jag behöver stuff från Apoteket. Men jag kan inte ta mig till Apoteket för jag har ont ont ont i knähelvetet och vid rörelse så börjar det blöda en jävla massa.

Jag behöver parfymfri tvål, parfymfri hudlotion, Ipren, sårtejp, kompress och tejp till kompress.

Vem fixar det åt mig?




Kroniskt värdelös

Jag dejtade en kille en gång tiden som en gång sa att jag var kroniskt värdelös. Givetvis med en skämtsam underton men jag börjar fasiken fundera på om det faktiskt kan vara så? Att jag är kroniskt värdelös på riktigt?!

Tatueringssessionen gick bra. Dock gick jag därifrån efter dryga 1,5 timme av konstant smärta vilket givetvis gör en liten matt. Fick ändå den briljanta idén att springa till pendeln. I min svaghet så ramlar jag i rulltrappan och slår upp hela jävla knät. Brallorna pajjar totalt och jag börjar givetvis blöda som en gris. Jag var så ynklig och svimfärdig och ungefär två millimeter från lipen. Jag såg till och med så ynklig och förstörd ut att en uteliggare kom fram och erbjöd mig lite bröd. Det ultimata beviset på att man faktiskt ÄR ynklig.

Nu har givetvis knähelvetet svullnat upp som en boll och går knappt att stödja på. Blöder gör det också och det enda jag har hemma för att stoppa blödningen är några skrynkliga plåster från Dollarstore. Jag har ringt mamma och gnällt och är starkt övertygad om att jag har krossat knäskålen och att jag givetvis kommer få blodförgiftning alternativt HIV av all den smuts som har kommit in i det djupa sår jag har på knät (jag lovar att jag kan se ben!).

Så nu har jag ett paj knä omlindat med Dollarstore plåster och en blödande tatuerad fot inlindad i gladpack som värker.

Och jag är inte förvånad att jag ramlade. Och att byxorna gick sönder. För jag är sån. Kroniskt värdelös. Allt som kan gå fel går fel. Värdelöst.

Ynkligt.

Nu pepp pepp peppar jag!

Sitter och försöker peppa mig inför den smärtfyllda tatueringsstunden som väntas ikväll. Jag är sjukt pepp. Men ack så trött. Tröttheten kommer göra det svårt att stå emot smärtan. Jag kommer typ inte orka. Det bästa hade varit om jag sov mig igenom hela proceduren, men det är väl bara att glömma?!

I övrigt, THANK GOD IT'S FRIDAY!

Ps. Caroline säger att jag inte får dricka ens efter att jag har gjort tatueringen. PANIK! Jag har ju laddat upp hemma för en smärtfylld ensamkväll med chips, rom och lådvin. Kanske får nöja mig med chirret då?!

Dagens sista

Dagens sista låt blir Santogold med Shove it. Jag älskade den från första stund jag hörde den. Det var kärlek vid första lyssnandet trots att det inte är min typ av musik.


Idka sex med ett stycke kläder

Igår när vi hängde ut på NK så hittade jag den mest perfekta skinnjackan i världshistorien. När mina fingrar rörde vid skinnet för första gången så hävde jag spontant ur mig "jag vill idka samlag med jackan". Olof tittade konstigt på mig ett tag, men när han också hade känt på skinnet så förstod han. Jag såg det i hans ögon. 

Jag har ersatt sex med Ben & Jerry's och nu har jag ersatt Ben & Jerry's med konsumtion.

Jag borde leta upp en man.

Bio + Olof - Cola = Osoft

Igår var jag och Olof på bio. Det hela hade kunnat vara en gemytlig upplevelse om det inte hade varit för det faktum att Swedbanks hela jävla system la ner precis när vi skulle handla cola till snarrat. Fick sitta hela filmen och mumsa godis och vara helt torr i käften. Tungan fastnade i gommen. När jag kom hem fick jag halsa en liter vatten p.g.a. vätskebristen.

Cola och snacks är ju halva nöjet med bio.

Nu ska jag dricka mig ett glas vin och peppa inför tatueringen imorgon. Sooooova snart.



Till Sara. För peppens skull.

Till my heart and soul. For the good times. Sjung med nu riktigt ordentligt darling och klappa händerna. Klapp klapp klapp!



Dagens sista

Dagens sista blir The Kinks med Lola. Grymisch låt. Ibland önskar jag (som sagt) att jag kunde gå tillbaka till 70-talet. Iaf rent musikmässigt. Och om det är för mycket begärt, så iaf till 80-talet. En del saker var bättre förr.

Pratade precis med Sara också och pepp pepp peppade inför Umeå Open. Många bra artister. Hives, Soundtrack of our lifes, Jenny Wilson, Jay Reatard, Parker Lewis, High Places, Fever Ray och främst (allra främst) Tiger Lou. Spelar inte Tiger Lou sin låt All I Have så kommer jag börja gråta. 

Jag och Sara kom även överens om att detta år så ska hon INTE bryta armen och jag ska INTE få min jacka stulen under Open. Det hela har en enkel lösning som består i att vi inte ska dricka för mycket alkohol och inte hänga in några jackor i garderoben. Känner viss pepp över att åka till Umeå. Åhhhh the good times we shared.





Vad säger ni om detta?

Checka out fjortisblonderingen i dagsljus. Jag upptäckte även i morse att hon har klippt håret förbannat jävla snett när jag blåste det rakt. Jag gjorde naturligtvis det enda rätt och rufsade om håret nåt förbannat i sann jag har precis stigit upp ur sängen anda. Jag tänker inte gå tillbaka och be att hon klipper om det. Jag har nämligen en känsla av att hon inte kommer sluta förrän jag är helt hårlös. Jag ska börja flyga tillbaka till Umeå för klippning. Min frisör där är den enda som någonsin har lyckats någorlunda med mitt sjuk bångstyriga hår.

Kan tyckas att jag lever i en något tragisk värld när det enda jag tjatar om är en hårfärg. Men jag lever i en tragiskt ytlig värld. 

Jag har även ätit två tårtbitar idag. Min mage tyckte inte om det heller.


Hello fatty!

Jag insåg precis hur fet jag kommer bli om jag fortsätter äta naturgodis i samma takt som nu. Jag har lagt drygt 110 kronor på naturgodis sen i fredags. Det är mer än vad jag har lagt på cigg. Och då är det ju nåt som är vridet. Kan vidare vara så att jag har ersatt mitt nikotinberoende med ett naturgodisberoende, vilket är ungefär som att ersätta pest med kolera a.k.a. lungcancer med fetma.

Kanske inte är så konstigt att jag har ont i magen och spyr?

Äh, nu ska jag försöka borsta tänderna och samtidigt undvika spegeln i badrummet för att slippa se fjortis/turre blonderingen till jag har misshandlat den med silverschampoo och gett hårtonen vad den tål. Så det så.

Happ happ turreblond!

Jag gick till en turre för att färga håret blont. Givetvis blev det turreblont, dvs. vitt med några inslag av gult (även kallat fjortisblond). En färghjälm som vi brukar säga. Inte en antydan till färgskiftning. 

800 spänn kostar det. Att bli fjortis hemmablonderad blond. Jag har för mig att det var billigare förr?! Vad kostade en flarra sprayblondering? Om jag inte missminner mig så missbrukade jag och Sara O sådana under större delen av högstadiet. Kanske är lika bra att börja med det igen? Om jag är en gnutta bitter? Svar: JA!

Frisören: Är du nöjd?
Jag: Det är gult.
Frisören: Jag kanske en gnutta, vill du att jag ska göra nåt? (detta efter att hon redan hade fått färga om det en gång)
Jag: Du har gjort nog. Lite silverschampoo på detta så kanske jag är good to go again.

Dessutom känner sig inte min mage helt kry än. SÅ jävla synd om mig idag.



Dagens sista

Jag ville att Randys låt Red Banner Rockers skulle vara dagens sista men jag hittar den varken på youtube eller min ipod (däremot har jag lagt in den på en spellista på Nils dator för mer än ett år sedan)

Dagens sista låt med dagens första marlboro får därför bli den gamla goda So Sorry med Feist. Kan vara en av de vackraste låtarna som gjort. Lyssnade sönder den i somras. Givetvis var jag olyckligt kär och givetvis bråkade vi en massa. Det var tider det! Drama drama drama! Helt annan genre än Randy men men. Man tager vad man haver.



Myskit i sann fashionista style

Det ligger två Mulberryväskor i min hall. Ingen av dessa är min. Jag finner det gravt orättvist.

Jag tog mig ut genom dörren idag. För att köpa ett myskit. Jag fick nämligen mani och var tvungen att tvätta allt i lägenheten då allt luktade spya och var fullt med baciller och bakterier och smuts. Så även givetvis mina myskläder. Handlade därför ett nytt myskit på H&M. Och lite mat på affären. Och lite naturgodis. Åt lite mat och mår nu givetvis lite ruttet igen.

Men jag har iaf ett myskit som är sjukt fashion. Och som inte luktar kräks.

Jag spydde precis lite i munnen

Drog till Nils för att käka lite sushi och dricka drinkar igår. Efter sushin började jag känna mig lite risig. Illamåendet smög sig på. När Nils och Isak drog ut satte jag med plågsamt på pendeln hem. Illamåendet satt i halsen och en alkistant lutade sig mot mig hela resan vilket inte gjorde illamåendet bättre. Vid Solna trodde jag seriöst att jag skulle dö av magsmärtor och illamående. Jag tog mig hem tillslut. Och jag spydde som en gris hela natten. Kunde inte ens dricka lite vatten utan att spy upp det.

När jag vid lunchtid idag, utmattad och slutkörd, bestämmer mig för att ringa pappsen för lite medlidande och sympati så är det första han säger: Jaha, spydde du för att du hade festat för hårt. Jag förklarar för pappsen att det var gammal hederlig magsjuka alternativ matförgiftning. Men det verkar inte som att han trodde mig och därför uteblev medlidandet och sympatierna.

Kul att t.o.m. mina föräldrar tror att jag är en försupen (snart) 25 åring. Jag är ju så jävla skötsam nuförtiden att jag ibland tänker om mig själv i prettotermer. Nästan pretto personifierad.

RSS 2.0