Dagens sista: Needy Girl

Hahahahahahhahahaha, kom på den mest perfekta dagens sista låt så här den dagen vi bekämpar tvåsamhetens bojor.

Chromeo med Needy Girl.

LYSSNA BARA PÅ TEXTEN!!! Hahahahahaha.


Fast tvåsamheten såhära är ju trevlig

Om tvåsamheten såg ut som nedan så skulle jag nog ställa upp. Vackra barn skulle vi få. Och ett fint efternamn. Och kanske lite rikedom?!

Fast Nils har ju fått för sig att han vill leva i tvåsamhet med Ola, så jag tror egentligen att denna vackra combo är körd.



Tvåsamheten som vår tids religion

Ola skriver om problematiken kring förhållanden. Främst kring sådana som har förhållanden bara för att det är tryggt. Ingen passion, bara trygghet.

Som jag skrev tidigare i veckan så har jag ju svårt att acceptera det hela med den tvångsmässiga tvåsamheten. Vår tids religion. Min stora skräck i livet. Jag räds det lika mycket som förhållandemänniskorna räds ensamheten. Mest för att hela grejen känns så jävla förlegad. För att det fortfarande är som att vi levde på 50-talet. Hitta dig en make, bygg er ett hus och föd några ungar. Var inte själv, då är du misslyckad. Medlidsamma blickar från människor i förhållanden där dom lägger huvudet på sned och säger "du kommer hitta någon, det finns någon där ute för dig med". Som om min enda mening här på jorden är att hitta mig en karl och föröka mig? 

Jag kan inte acceptera det hela bara. Mycket för att förhållandemänniskor blir så jävla osjälvständiga i sitt vi vi vi tänk. Visst ska man visa hänsyn i ett förhållande men inte forma sig själv utifrån den andra. Bli ett. Det är så jävla boooooring att jag dör. Jag har ingen som helst förståelse för par som måste göra allt tillsammans och aldrig kan gå ut utan varandra eller kommer båda två när man har frågat den ena om den vill fika.

Mina föräldrar har varit tillsammans i typ 36 år. Dom har det perfekta förhållandet enligt mig. Helt olika intressen och gör saker på var sitt håll. Mamma får till och med tjata på pappa att dom ska göra nåt tillsammans. Men då är dom inte heller leds på varandra efter 36 år.

Och grejen är att jag får uttala mig om det hela. För jag har haft ett långt sambo förhållande. Som under det sista året nästan tog livet av mig. Jag var så leds på det hela. Tryggheten, tvåsamheten och att det alltid var någon där. Leds. Men samtidigt livrädd att lämna det hela för jag visste inte hur det var att bara vara jag. Men tillslut gjorde jag det och det är det bästa jag har gjort. Sen lovade jag mig själv att inte göra samma misstag igen.

Finns inte passionen där så finns den inte. Ingen idé att endast kämpa för tryggheten. Hur kul är livet då? Tanken kring tvåsamheten är påtvingad av förlegade samhällsnormer och är inte applicerbar i dagens samhälle. Knulla runt om det känns rätt, lev i ett förhållande om det känns rätt, lev i celibat om det känns rätt. Bara du är fri medan du gör det.

Nu ska jag trycka "Ensam är stark" på en t-shirt, skriva ett evangelium och frälsa mänskligheten från tvåsamheten.


Den som skäller den skäller

När jag kom hem idag så möts jag av att en granne står och skäller ut grannen med hundarna som skäller. Jag blev överlycklig. Nu behöver inte jag säga något om de jobbigt skällande hundarna.  Inte för att jag antagligen hade gjort det, eftersom jag är av det fega slaget när det kommer till stora snubbar med tatueringar och kamphundar, och antagligen hade ringt hyresvärden istället för att prata med snubben.

Nu funderar jag på att fira min joggingfria dag med Rollo och popcorn medan jag ser på Du är vad du äter.



Dagens sista

Idag insåg jag hur bra The good, the bad and the queen's skiva faktiskt är. Det är inte en sån där uppenbart bra skiva utan den kräver en del av sin lyssnare. Men ger man den bara tid så blir det mer och mer gudomlig. Ungefär som The Nationals skiva Boxer. Tog mig två år att ta mig igenom den.

Dagens sista blir därför The good, the bad and the queen med Northen whale. Och ladda för Guds skull ner skivan.

(Grannens hundar har skällt non-stop i 3 timmar nu. Jag har därför beslutat mig för att jag ska flytta till Hammarbyhöjden alternativt Midsommarkransen. Dvs. så fort jag har horat ihop pengar så jag kan köpa en lägenhet. Kan dröja ett tag men det är målet)


Andra andningen 2

Jag tror jag kan ha upplevt andra andningen. Jag drog på Killers första skiva och plötsligt så var den där. ANDRA ANDNINGEN. Som ett brev på posten. Och jag kutade som en galning.

Dock tror jag att jag springer fult. Men sånt måste ignoreras. Jag funderar på att börja springa som Phoebe i Vänner. Galet vevandes med armarna. Det är nog kul. Men något hindrar mig. Kallar det gärna sunt förnuft, men antagligen är det den påtvingade Svensson skammen.

La la land

Idag tog jag en kort tur tillbaka till la la land. Och det var precis lika mycket la la som förut. Haha. Sorgligt.

Så jag åkte hem och åt pastasås så det rann ner för hela tröjan och Rollo till efterrätt. Nu känner jag mig som folk igen. Dock med en jävligt såsig tröja.

Snart ska jag ta mina ömma benhinnor och ge mig ut i spåret. Måste ju förbränna pastasåsen. Och Rollon. Kanske främst Rollon.

Dagens sista: Tribute to Sara

Dagens sista blir en sång till Sara. Som behöver peppen. Jag skickar peppen med en lite sorglig låt dock. Men men. Den har en mening.

Today you should turn 25
Whit your best times flying by
Not knowing where you future lies and
All prepared to concour life

We got no answer from the past
Nor how the fire spread so fast (det brann och brann i dagar)
That New Years Eve all turned black (den blev verkligen svart svart svart)
Sometimes you are lucky, sometimes you are not

Anna Ternheim med Tribute to Linn



Now it's all good again.

Nu känner jag mig bättre. 

Har varit ute och kutat tills jag nästan spydde. Sen har jag diskat. Och druckit smoothie.

Mina benhinnor gör dock mega ont. Jag har frågat Olof om han kan tänka sig att smörja in dom med Zon men han undviker frågan i sig. Men jag tänker sova och drömma om att han gör det.

Någon annan som känner sig manad att smörja in mina benhinnor med Zon? Det hade varit gudomligt.



Run run run for your life.

Det är inte friskt att bli så arg som jag är nu.

Jag har inte varit så här pissed off sedan jag var 14 år och slängde toapapperrullar och pennor och allt annat som satt löst för att jag var så jävla arg. Arg på allt. Så arg är jag nu. Så jag kokar. Så jag vill skrika rätt ut tills jag tappar rösten. Slå hårt på en kudde. Dricka mig aspackad och gråta.

Jag blir arg fast jag inte vill vara arg. För det är inte mitt fel.  

Jag är så leds. Och så ledsen.

Nu jävlar ska jag ut och springa av mig aggression. 

I hate you. I really really do.

Idag är jag på ett jävla humör.

Ett sånt humör som gjorde mig känd som en bitch när jag var yngre. Ett humör som jag numera väldigt sällan är på. Men nu är jag det. Jag skulle kunna slita skallen av första bästa. 

Jag skyller det hela på pms men egentligen är det nog mer komplex än så. Men vem fan orkar analysera när det är en miljard grader varmt inne, stökigt som i en knarkarkvart i mitt hem och cashet på kontot inte är lika tillfredställande som det borde vara????

Självklart är även internet segare än segast och jag kan inte ens youtuba fram peppande låtar att peppa med.

Ring inte. Skicka inte sms. Jag hatar er.

Burning hot! H O T!

Det är så jävla varmt i min lägenhet. Jag dör nästan. Jag kan inte fokusera p.g.a. att min hjärna är överhettad. Jag tänker inte ens klart och insåg precis att jag har ställt fram soporna på golvet men inte gjort nåt av dom. Så dom står bara där och luktar.

Jag hatar att vara varm. Och har blivit gravt påmind om varför jag ibland inte tycker om sommaren något vidare.

För att inte dö skulle jag behöva sova med balkongdörren på vid gavel men det går ju inte eftersom då kommer en våldtäksman klättra in och skända mig. Så jag får helt enkelt dö istället.

Ni förstår inte hur problematiskt detta är för mig. Jag tror inte ni kan föreställa er hur jag lider.

Imorgon kommer jag vakna och vara död.

Harder than you think!

Nu har jag peppat med Public Enemys Harder Than You Think på repeat i en timme eller så.

Därför måste jag givetvis delge er detsamma. 



Everyday Is Like Sunday

Linnéa skippade dålig lägenhetsvisning och kom och hängde med mig, Rollo och naturgodis. Jag har givetvis ätit så mycket godis att jag vill spy men jag kände att det var nödvändigt för att bota bakisheten. En tvådagars tär nåt så förbannat,

Hann även förbi H&M för att köpa mig a little something something som min lilla lilla budget tillät. Jag behöver sommarkläder så folk slutar gnälla att jag är så jävla påklädd hela tiden?! Hm.

Jag skulle behöva städa upp i lyan men det är allt för jobbigt. Måla tånaglarna också. Känner att jag kommer prioritera tånaglarna framför städning eftersom jag är så jävla ytlig.



Jag och Linnéa julpussas på juldagen 2005. SMACK!

Men styr upp då.

Jag borde sannerligen styra upp mig själv med en renande dusch och dra till affären och handla snarra. Jag mår inte prima ballerina direkt. När i helvete blev jag för gammal för en tvådagars?

Linnéa ringde och väckte mig och sa att hon skulle på lägenhetsvisning på Malmvägen i Sollentuna. Jag förklarade att hon inte vill bo där. Men hon envisades så nu måste jag följa med henne till Stockholms första miljonprojekt och platsen där ingen går ut efter kl. 20 på kvällen. Tillika är det är rikemanskommunen Sollentunas skam. Men men. Linnéa vill gå dit och kolla och då följer jag med. Jag tänker dock beväpna mig.


Älska att sno bilder


JAG, NILS OCH JOANNA

ALLA VI SOM ÄLSKAR KVARNEN KLAPPAR NUUUU!

KLAPP KLAPP!!

Let me know is your heart still beating?

Mötte upp Nils på Medborgarplatsen. Drog till Nytorget och mötte upp Christian och Daniel. Drog till Mosebacke och drack rosé, Johan joinade in ett tag för att sedan dra. Drog tillbaka till Medborgarplatsen och drack rosé. Klara anslöt. Klara, Christian och Daniel avvek. Jag och Nils drack mer rosé. Linnéa anslöt. Drack mer rosé. Drack varm choklad med rom. Drack rött vin. Anna och Joanna anslöt. Drack någon form av appletini. Drack rosé. Christian mötte upp igen och följde till pendeln. Missade pendeln. Hade deep talk med Christan på en plattform mitt i en väl trafikerad gata. Åkte pendel hem och insåg att jag var fullare än fullast.

Och det är väl ungefär där någonstans jag är nu. Med en granne som har fet fest och spelar schlager och jag vill bara sova.

En tanke går ut till mina finaste vänner som är så fina att jag fan blir tårögd. Nils, Sara, Linnéa, Emma, Marina, Lisa osv. Nya som gamla så är ni där och är finare än finast.

Nils sa att ibland tror han att jag är den enda som är på riktigt. Jag sa att han är det bästa jag har.

Jag sa att Linnéa är så fin. Hon sa att hon tycker om mig så.

Mitt liv är fantastiskt. 

Forza freaking Hammarby, Vi längtar till söder stadion igen!


Nu kör jag.

Well, jag mår väl kanske lite som jag förtjänar idag. Men men, det är strålande sol ute och detta är första bakisdagen då solen inte stör mig.

Jag ska snart skrapa upp mig själv från soffan och dra mot söder för att möta Christian och Daniel. Ska ringa Nils och tvinga med honom också.

Kanske ett bad först. Jag luktar inte direkt mumma.

AFTER WORK

Drog till puben bredvid jobbet för lite after work med arbetskamrater.

Det hela har resulterat i brutal karatefylla. Jag har druckit mig själv i ett obrukbart tillstånd.

Jag har druckit shots i färger som en människa aldrig borde dricka shots i. Som jag har blivit propsad på. Som andra praktiskt taget har tvingat på mig. 

Jag tar inget som helst ansvar för mina pinsamma handlingar som kan innehållande opassande tafsande på arbetskollega.

Jag vet inte hur jag tog mig hem.

Nu ska jag dö. ÅNGEST!

Thank God It's Friday

Åt precis en Twister. Nu jävlars är det sommar.

Om 33 minuter är arbetsdagen över och då blir det after work. Förhoppningsvis i solen.

Med Wayfarer on!

Go go go friday.

TGIF.

Dagens sista: Electro

Egentligen ville jag spela Killdahype med Revolution som sista låt. Men den fanns ej på Youtube. Ladda ner om ni har möjlighet och känner er sugna på knark och dans.

Så istället får ni Donovan (formely Killdahype) med Yo.

Jag måste göra en nya electrospellista i ipoden att springa till. Nice bajs.

Holla!


I did it my way.

Lisa och Olof åkte precis. Herregud vad hjärte-Lisa var preggo. Fett grattis till det.

Vi pratade ett tag om mitt nyfunna sinnestillstånd av lycka. Efter att ha spenderat de senaste 10-15 åren med att må dåligt och vara destruktiv och vara ledsen och vara nedstämd och vara deprimerad så är detta med lycka något som är svårt för mig att greppa. Men jag är lycklig. Herregud vad jag är lycklig.

När man slutar bry sig om grupptillhörighet, att vara inne eller för all del bara vara någon så blir man lycklig. När allt sånt som samhällsnormen säger är viktigt plötsligt blir oviktigt så blir man lycklig. När inte jakten på det perfekta livet längre känns livsviktigt så blir man lycklig. När fokus ligger på att bara leva så blir man lycklig. Där är jag nu. 

Att lägenheten brann ner kan ha varit det bästa som hänt mig, om än något tragiskt. Så mycket fint fick jag på köpet. Ibland har det varit tungt, men perspektiven blev så annorlunda.

För första gången i hela mitt liv så känner jag verkligen att jag lever. Här och nu. Överlever inte bara i väntan på att något annat ska hända.

And I did it all on my own.

Dummare med åren

Tog på mig 10 cm klackar idag. Kanske inte det allra smartaste att göra när man har träningsvärk och en visst tendens till nageltrång på åtminstone 5 tår. Jag tror fasiken jag blir dummare med åren. Ju äldre jag blir desto dummare beslut fattar jag. Och impulsiva!!! Kanske är det en begynnande demens som redan visar sitt fula ansikte?? Varje steg upp för trappor idag var en plåga. Jag tycker även att fötterna har intagit en viss blå ton.

Idag blev det helt plötsligt galen varmt ute så skinnjacka blev för varmt. Det pratas om att det ska bli dryga 20 grader i helgen. Om inte det är mys så vet jag då inte vad som är mys.

Snart kommer gravida Lisa fisa hit och hälsar på. Hon är i hufvudstaden för att hälsa på sin far. Och så mig så klart. Nice bajs. Har inte sett henne sedan jul eller så. Galet alla mina vänner börjar ploppa ut ungar till höger och vänster. Kan bero på att jag rent mentalt fortfarande är fjorton och inte alls är mentalt redo för att hantera sådana förändringar. 

Andra andningen

Gick skjut tungt att springa idag. Jag härvade dock på och hoppades att andra andningen som Sara pratar så varmt om skulle infinna sig. Sara har dock bara upplevt denna andra andning när hon var full och var tvungen att springa till bankomaten mitt under pågående Umeå Open. Tror hon gjorde det på ren och skär vilja, men hon hon hävdar att hon nästintill svävade över marken och benen gick som trumpinnar vilket tyder på denna andra andning.

Jag har aldrig upplevt andra andningen, men jag vill göra det så jävla gärna. För nu går det segt. 

Nåväl. Peppade upp mig rejält när Bloq Partys låt Banquet dök upp på Ipoden. Lite bättre gick det. Men ingen mytomspunnen andra andning.

Jag utesluter härmed "vi"

Jag tror den vackra mannen på jobbet har flickvän. Jag hörde ett obehagligt "vi" över ett lunchsamtal och sedan slutade jag lyssna. Istället tänkte jag: Why why why?! tyst för mig själv de resterande 30 minuterna av lunchen. Om inte detta "vi" existerade så skulle vi kunna ha sex på toa på lunchen istället. Möjligheterna hade kunnat vara oändliga om de inte var för detta "vi".

Jag utesluter härmed ordet "vi" från mitt vokabulär eftersom ordet i sig aldrig bär nåt gott med sig. "Vi" förstör en massa för mig. 

(Jag svarade även otrevligt på ett av hans mail som hämnd. Jag tror inte att han förstod piken alls)

Jag skulle få Skipper att gråta av stolthet.

Jag har precis avnjutit en gröt gjord på bovete och linfrön, till det banan och sojamjölk. Vid sidan av har jag ätit ett löskokt ägg, en dinkelmacka med cheddarost och druckit citronvatten. Anna Skipper skulle bli för jävla stolt. Jag gillar att ta saker till dess spets så att säga.

Nu ska jag bara tvätta färdigt sen ska jag ut och burn some carbs.

Fy sjutton så jävla snygg jag har varit idag (kanske undantaget bilden nedan). Jag hade en galet bra snygg dag. Trots att det gick hål i nylonstrumporna och jag fick springa till H&M på lunchen och köpa nya.


Dagens sista

Dagens sista låt får blir en av ett av mina topp 10 band. 

The Coral med In the morning.

Ingen av er har väl missar Dreaming of you? Med The Coral alltså? Om ni har det så måste ni nu youtuba fram den. Den ligger på topp 5 av bästa låtar någonsin. Lite uttjatad dock.


Sol sol. Ge mig sol.

Jag behöver sol på min panodilvita kropp. Jag börjar fasiken bli genomskinlig. Och en gnutta blå lila.

Har någon lust och råd att åka utomlands?

Det börjar fasiken bli hälsofarligt för mig att vistas i den relativt kyliga Stockholms våren. 

GIVE ME SUNSHINE!



En bra dag.

Detta är en bra dag. 

Shopping Gudarna har lett mot mig på ett vis jag inte trodde var möjligt. Och jag har sparat in en massa pengar på något bakvänt vis. Spenderade de sparade pengarna på tulpaner.

Jag lyckades få till världens godaste maträtt innehållandes bland annat jordnötsmör och spenat. Hm.

Fick även en 88:an som efterrätt till lunchen idag.

Som sagt. En bra dag. En mycket bra dag.

Dagens sista

Dagens sista låt blir The Strokes med Barley Legal från den näst intill kultförklarade skivan Is this it.

Indiepop när det är som bäst.

Sov gott.


Snurre Sprätt

Guuuuuu, vad jag sprang på slutet. Benen gick som på en seriefigur, bara rullade på. Sen dog jag lite. Och den smakade blod i munnen. BURN CARBS!!!!

Missa inte Tonårsliv i SVT 1 kl. 21.30. Intressant och skrämmande på samma gång.

Måste hinna duscha och fixa smoothie innan det. Hm.

Sturekatten.

Älska älska Sturekatten där tiden har stått still och jag slipper bli dödligt uttråkad som jag blir av alla freaking kedjor a la Waynes-style. På Sturekatten har dom riktigt fikabröd som är bakat på morgonen och inte varit nedfryst och sedan upptinat. Där dricker man bryggkaffe som är starkt och gott och inte blaskigt och genomskinligt. En kaffe kostar inte 45 spänn utan man kommer lätt undan med en tjuga.

Det är mys om något. Finns så jävla få sånna fik kvar. 




Skärp till dig! SOPA!

Ut och spring med dig ut och spring med dig ut och spring med dig UT OCH SPRING MED DIG!

Ja, så låter det i huvudet. Men min kropp vill något helt annat. Det är kallt ute. Och under min filt är det varmt varmt varmt.

Fast det är ju den mentaliteten som gjorde att jag hamnade i denna flubbiga situation överhuvudtaget.

Nu biter jag ihop. 

Kärlek kärlek kärlek

Idag när jag tog mig hem från jobbet på ett knökfullt pendeltåg började jag fundera på det här med kärlek. Kanske främst avsaknaden av den i mitt liv. Alltså från det manliga könet. Annars har jag ganska mycket kärlek i livet. Typ en 8:a på en skala 1-10.

Jag kommer inte ihåg hur kärlek till den manliga könet känns längre. Jag vet (eller snarare tror) att jag har upplevt det. Jag kommer ihåg att det ibland gjorde dödande ont. Och ibland var det fantastiskt vackert. Men jag kommer inte ihåg hur det kändes i kroppen. Hur fan vet man att man är kär? Jag kan ibland förväxla åtrå med kärlek, men det går snabbt över.

Detta är inget som stör mig nämnvärt egentligen då jag är övertygad om att den traditionella tvåsamheten tar död på all den passion som bör finnas i ett förhållande. Jag tror den tar död på självständigheten och känslan av att vara jag. Jag tror att rädslan för denna traditionella tvåsamhet gör att kärleken och passionen håller sig borta från mig.

Vad jag vill ha är passion! Can't-live-without-each-other-love! Inte tradigt samboliv. Friheten kvar dock. Spänningen kvar. Inte tvättider, inköpslistor och bråk om pengar. Hur fan får man det att funka? För jag tror inte att en traditionsenligt förhållande är något för mig. Jag har ju faktiskt försökt. Och tillslut så dog min själ. Jag var inte jag. Jag var vi. HUR FÅR MAN DET ATT FUNKA?

Såg precis på Olas blogg att han har en vän som har en blogg tillsammans med sin flickvän. Det knöt sig i magen på mig och jag blev skräckslagen på stört. Givetvis får alla göra som dom vill, men för mig skulle en sådan sak betyda att jag lika gärna kunde lägga mig ner och dö. För jag existerar inte längre.

GE MIG LITE JÄVLA PASSION! NÅGON JAG INTE KAN LEVA UTAN. MEN UTAN ATT JAG MÅSTE VARA MED PERSONEN HELA TIDEN. ATT JAG FORTFARANDE ÄR JAG! MEN GE MIG PASSSSSSION!

Dagens sista

Dagens sista låt blir Calexico med Two silver trees. Ge den dryga 1 minut och 10 sekunder så blir den riktigt riktigt jävla bra.

Calexico ska till Way Out West. Festivalen som alltid lyckas boka alla mina favvo band.


Hello ångest! My dear old friend.

Ångesten kom precis över mig. Det har inte hänt på länge. Det blev med ens så jävla svårt att andas.

Inget att ha ångest över men ändå så är ångesten där. Så jävla skadat. Så jävla onödigt.

Vet att jag inte kommer sova i natt. Hjärtat slår alldeles för många slag per minut för att det ska vara möjligt.

Imorgon kommer allt vara bra igen. Tills dess ska jag andas. Typ överleva.

Murder she wrote

Nu ska jag se Mord och inga visor tillsammans med smoothie, grönt te och rostade sojabönor. 

Jag älskar den där gamla skatan som spelar huvudrollen. Jag skulle kunna se Mord och inga visor hela dagarna medan jag käkar chokladpraliner om det inte var för det faktum att jag var tvungen att försörja mig själv. Dock är det tur att söndagar finns och att Tv4 plus sänder skiten.


Forza Hammarby?!

Vad händer med Hammarby?

Näst sist?

Mitt hjärta blöder för söder!

Sporty Spice!

Ut och motionera nu! Inte en dag för tidigt. Sen ska jag gå och handla spenat och broccoli och grejer och ordna upp min kost igen. Vad faan hände? Nu styr jag upp skutan!

Holla!


Lite som potatismos

Av någon anledning känner jag mig mentalt handikappad idag. Som att hjärnan är mos. En tredje kopp snabbkaffe kanske botar det hela? Eller så kanske det är skiten som gör mig seeeg.

Vad jag behöver få göra är att ladda ner lite music, men det går ju så jävla segt med äckligt mega segt mobilt bredband. 

Mitt fördärv

Jag måste köpa en kaffemaskin så jag får riktigt kaffe på morgonen. Snabbkaffe dödar ju fan min själ. Hur kul är det liksom? Låtsaskaffe!

Ska dricka upp koppen (och antagligen en till). Sen ska det powerwalkas (nu ska jag faktiskt göra det och inte bara prata om det).

Jag hittade en bild på mig själv i bikini när jag var 19 år gammal i ett av Marinas fotoalbum. Jag var sketa snygg i bikini. Det är jag inte nu. Marina menar att det ålderns gång. Jag menar att det är ett självförvållat fördärv. Men det ska åtgärdas.

Generation kill? Generation who gives a fuck!

Det är inget bra på tv denna tid detta dygn. I vanliga fall brukar denna tid på dygnet vara den allra bästa tv tiden. Men inte nu inte. Nej nej. För nu är jag pigg och då måste givetvis universum jävlas med mig så att jag inte har ett smack att göra. Generation Kill med Alexander Skarsgård går på tvåan och det verkar var ganska okej. Men jag har ju missat början.

Jag får helt enkelt försöka pressa fram en tår eller nåt för att försöka utröna om jag är död inombords eller inte. Det kan vara en bra sysselsättning. Jag skulle ha lipat till En djävulsk romans tidigare ikväll när jag hade chansen för utan hjälp kommer jag aldrig lyckas med mitt mission att lipa. Jag har det inte i mig längre. Eller så har jag lipat ut alla tårar jag hade och nu är dom slut. För visst fan har jag lipat genom åren.

Hi miss secretary! Are you dead inside?

Idag klädde jag mig som en sekreterare och åkte till Nils för att se Robinson med honom, Stellan och Andreas. Dom diggade min välkammade och strama look. Stellan fascinerades mycket över mitt hår och jag förklarade för honom att jag helt enkelt hade kammat mig, det var hemligheten.

Nu är jag hemma i en mörk lägenhet igen och tänker på saker som dom en gång var. Jag längtar inte tillbaka. Men jag saknar vissa saker som dom då var. Och jag saknar närhet. Lite sex kanske. Men mest närhet. Och pirret i magen. Jag ställer mig frågande till om jag någonsin kommer känna pirret igen. Jag kanske har dött inombords?






Breakfast for champions.

Under stora delar av min tid i Umeå så "dejtade" jag vad vi brukar kalla en trasig snubbe. Han hade issues. Jag hade issues. Han hade mer issues än mig. Det hela funkade aldrig. Vi var destruktiva, äckliga, knasiga. Nåväl, han brukade varje morgon efter att vi hade varit ute och festa äta sin breakfast for champions. Den bestod av ett glas öl med ett ägg i. Han brukade spy lite i munnen när han drack den. Sen rökte han en hemmarullad cigg på det.

Ibland saknar jag honom väldigt mycket. Konstigt nog.

Min breakfast for champions är lite mer konventionell. Bestående av juice, snabbkaffe, två rostade mackor med ägg och ost och hallon yoghurt med dinkel müsli. Snart ska jag nog pallra mig ut och powerwalka. BURN CARBS! BUUUUURN!!

(ignorera den sunkiga extrasängen i bakgrunden)



It's all good

Jag rökte en cigg för att komma på vilken låt jag skulle delge er, men jag kom inte på det.

Jag spelade istället Flogging Mollys If I ever leave this world alive för mig själv och funderade på nästa tatuering. Den på foten är för mina vänner. Nästa blir för min familj. Och den nästa blir för mig. 

Have no regrets kids. Finns inget att ångra. Shit happens and then you die. Var nöjd. För livet blir inte bättre än vad du gör det till. Du har alltid bara dig själv att skylla. Life is good.

She says I'm okay, I'm alright, though you have gone from my life, you said that it should, now everything should be alright.

Can I have it like that? You want it like that?

Jag skulle spela en låt för er. Men jag kommer inte ihåg vilken.

Jag återkommer på fem med den. Eller så gör jag inte det. Men det märker ni ju.

Just don't hold your breath. Jag är för full för att skynda mig.

Nä. Nu jävlar blir jag aktivist.

Äh. Fan. 1 år för lite fildelning och 30 miljoner i skadestånd för Pirate Bay. Medan du får 3 månader och 3 kronor i skadestånd för dråp. Svenska rättsväsendet är en skam.

Från och med nu så röstar jag på piratpartiet och planerar att bli gripen för civil olydnad.

Alternativt startar eget parti och tillverkar bajsbomber, fildelar och brygger eget vin i badkaret.

Jag hatar er. I really really do.

Direkt från fläkten

Vi tar det tillbaka till basics. Dvs. vin och menthol cigg under fläkten.

The good old days. Reeemeeeeennniiiizzzzzz. Var fan är Sara??? Känner ni det? Vi känner det. Tillsammans med C.S.S. och Music is my hot hot sex. Lek safe kids. Gör inget som vi inte skulle göra.


till Sara: tha blood sign

Sara! Du och jag ska lära oss tha blood sign. Hört att det är vad som är inne bland kidsen these days. Helt enkelt forma ordet blood med fingrarna. I sann wigga-style!

Jag har övat hela dagen men har inte fått in knycken. Jag förväntar mig ett mms där du visar resultatet ikväll. Själv ska jag hem och öva och dricka vin.

Så här ska det se ut:


Mamma är nya Nils

Jag och mamma började dagen med ett besök på fabulösa och traditiionsenliga Sturekatten för kaffe ur små kaffekoppar, ostfralla och krämbulle. Sen var vi på söder och gick i second hand och antik butiker. 

Sen gick vi till NK och genomförde min och Nils fredags ritual fast det bara är torsdag. Dvs. mat, vin, varm choklad (ny rutin) och citronmaräng.

Sen åkte vi och köpte godis.

Mamma har köpt ett par joggingskor åt mig. Jag har köpt en hel ut-och-promenera-outfit med jacka och byxor och grejer och tricks.

Därför får jag äta hur mycket godis jag vill. För om någon dag börjar mitt nya liv.

Päron päron har äntrat staden

Föräldrar är i Stockholm. Jag har tagit ledigt från jobbet idag. För att hänga.

Ska dra med mamma till söder. Eller Kungsholmen. Kanske city en sväng. Men jag gillar inte city. City är som ett enda stort varuhus utan personlighet och endast kedjor. 

Sen ska mamma ge mig ett bidrag till ett par nya joggingskor. Hon har nog insett vilken flubbis jag har blivit. Även om hon aldrig skulle säga det rätt ut.

Jag slutade helt enkelt tänka.

Gahhh, jag lider av seriös bloggtorka. Jag har inte tänkt en endaste vettig tanke idag. Mest bara perversa om en vacker man på jobbet. I övrigt har det varit tomt. Tomt, tomt, tomt. Jag trodde inte att det gick att sluta tänka men jag har jävlar lyckats överbevisa mig själv.

Jag har städat idag. Imorgon kommer föräldrarna till Stockholm. Då blir det inspektion av lägenheten.

Dagens sista: hip to tha hop

Jag lyssnar ju sällan på hip hop eller liknande. Inte för att jag inte tror/tycker att den musiken är bra utan för att jag helt enkelt är en novis på området och inte kan ett smack. Har aldrig riktigt orkat ta tag i det hela och verkligen satsa på att lyssna på hip hop eftersom det finns musikstilar som jag föredrar hellre. Och om sanningen ska fram så hävdar jag ju att hela hip hop scenen består av kvinnoförnedrade mupps med alldeles för mycket bling. Men det är ju iofs bara MTV-hip hop-scenen men men. Finns säkerligen grymt många hip hop artister som är helt fenomenala musiker.

Nåväl, nu till min favvo "hip hop" låt. Joe Budden med Pump it up. Den har hängt med ett tag. Love it!


Och så kommer jag aldrig till himlen

Insåg precis när jag skrev nedanstående inlägg att jag aldrig kommer komma till himlen. Det var väl iofs ganska klärt och betärt att det inte skulle bli så redan innan, men nu när jag har festat under Jesus dagar så är det säkerligen definitivt.

Fast när jag säger till Sara att vi inte kommer komma till himlen så brukar hon säga att himlen inte finns.

Själv är jag inte lika säker. Men jag har ändå aldrig tänkt på det som en plast dit jag vill. Men nu är det ju som sagt definitivt. Nu har jag ingen valmöjlighet längre. 

Grannen kommer inte heller till himlen. Han spelar schlager kl. 23.05. Väldigt högt. Antagligen tränar han med inoljade muskler. Näpp, ingen himmel för honom heller. Bummer.



Come with me come with me we travel to infinite

Vaknade upp imorse sleten som en slaktad gris. Peppade dock upp mig lite med stekt ägg och mackor.

Drog till söder och mötte upp Sara. Drog till Kungsträdgården och käkade glass. Drog till Grev Turegatan och letade efter Greven. Drog tillbaka till söder och drack rosé och käkade tre förrätter på en uteservering. Drog till Daniel och krashade hans och Christians romantiska middag, fick mat och vin. Drog hem vid kl. 22.

Fyra av dessa fem Jesus dagar har varit festardagar. Påsken är helt enkelt inte vad den en gång var.

Livet har nog aldrig varit bättre. Det är så jävla mycket mys.

Kneg imorgon. But it's all good.



Wanna do something?!

Jag har fått hosta igen. Det betyder att jag inte kan sova. 

Ska vi hänga istället? Se en rulle? Äta lite snarra? Lyssna på musik? Prata om livet?

(Det faktum att jag har sovit tre timmar i soffa kan även ha en viss inverkan)




Chillar i snön på Island 2005.


Dagens sista: What else is there?

Förra årets kanske mest sönderspelade låt. Sönderdansad blev det nog också. Och jag älskar den fortfarande hett.

Röyksopp med What else is there?


Ser ni att...

Ser ni att jag ser ut som ett burnvictim i fejjan? (hejja hejja soligt väder)

Ser ni påsarna under ögonen?

Ser ni det skitiga håret?

Visst fan har det varit en bra påsk!!!!! Även fast jag nu har lymfkörtlar storlek handboll och en ryslig förkylning på G!



Det är vi som älskar Hammarby!

intog i dag Medis för öldrickande runt 11.30 med Storebror, Lillebror och Tony. Sara och Christian dök upp senare när dom hade gjort klart det dom skulle göra som var viktigare än uppladdning. Hann sänka några öl (och en cider) innan det var dags att marschera från Medis till Söderstadion med 10000 Bajen fans.

Det var gudomlig stämning hela vägen och hela matchen. Ända tills sista minuten då det stod klart att Bajen spelade en värdelös match och skulle förlora.

På det stora hela har det varit en gudomlig dag även fast jag officiellt dog kring kl. 18 idag. Började festa igår vid 14 och höll på tills Kvarnen stängde. Började igen kl. 11.30. Jag är för gammal.



JUST IDAG ÄR JAG STARK! GO GO GO GO!

Strålande sol. En temperatur som är över det normala. 

En ytterst ytterst bakfull Hanna som snart ska vara på Medborgarplatsen för samling innan matchen. Vi peppade igår kväll på Kvarnen också. Jag är sleten.

Nu måste jag slänga i mig lite mat, tvätta bort att smuts på min kropp och pepp pepp peppa!

JUST IDAG ÄR JAG STARK! JUST IDAG MÅR JAG BRA!

Påskafton!

Stockholm stoltserar med en sisådär 15 grader och strålande sol (43 i solen).

Jag och lillebror ska styra upp oss själva och dra mot Nacka för häng häng häng med Sara, Christian, storebror och diverse löst folk. Vi gillar löst folk.

Men främst gillar vi mys och häng. Grupphäng och mys kan vara den ultimata påskaftonen.

Vi gillar ultimat.

Så där ja! Mys mys mys.

Johanna gled förbi med Volvon vid lunch och plockade upp mig. Drog till Stinsen och lämnade igen min kukiga stavmixer och handlade istället en rosa blender och en wokpanna som plåster på såren. Givetvis till en summa som låg avsevärt många hundralappar över det ursprungliga stavmixerpriset. Inte logiskt alls. Faktiskt. Tack mormor!

Tydligen så anländer lillebror till Stockholm ikväll. Och imorgon är det påskfirande med vänner. Och på söndag är det fotboll med familj och vänner. Och till veckan kommer mamma och pappa. Jag är ju helt galet omgiven av människor som jag tycker sjukt mycket om så här i påsktider.

Utom Nils då. För han skulle envist åka till Umeå. För det trodde han skulle bli fett kul. Idag, två dagar senare, så ringde han dock mig med en viss desperation i rösten och en viss ånger. Han ångrar sitt beslut fatalt och kan nu omöjligt ta sig till storschtan. För här vill alla vara. Jag hade varit skadeglad om det inte var för det faktum att jag saknar honom och hade föredragit om han var här. LOVE!

Idag åts även den första glassen i solen. Det var helt galet mys. Och sen handlade jag påskgodis (dvs. naturgodis) som jag och Johanna smällde i oss över två koppar snabbkaffe var. Det var galet mys det med.

Allt är mys.

Shit pommes frites

Jag har fyllesmsat för första gången på typ 4 månader. Kändes faktiskt befriande på något vis. Nu vet jag att jag fortfarande har det i mig. Fast sms:et i sig var inte speciellt pinsamt eller porrigt eller kriminellt som fyllesms i vanliga fall brukar vara.

Men lik förbannat var det ett fyllesms jag skickade. Ett sms jag antagligen inte hade skickat om jag inte var plakat jävla full.

Nu ska jag fortsätta vara full i typ 5 minuter till. Under den tiden ska jag hinna röka en cigg, borsta tänderna, tvätta bort sminket och sedan somna. Kan krävas att jag skippar ett par steg för att jag ska klara av tidspressen. Typ sminket och tandborstningen känns ju jävligt sekundärt så här i fyllan.

Yes, they are with us when we are crying and they are with us when we bleed

När jobbet slutade vid kl. 13 idag (älska halvdagar) mötte Sara och Christian upp mig på Kungsholmen för lunch med vin och sen en fika på det på Stockholms äldsta fik. Sedan bar det av till söder där vi hamnade på en bar ägd av någon deltagare i dokusåpan Farmen (detta framkom efter att vi hängt på haket i 4 timmar). Vi hängde där sammanlagt 5-6 timmar och Daniel slöt upp. Och Stina med vän slöt upp. Det hela var gemytligt.

Nu är jag hemma. Och full. Man hinner liksom dricka jävligt mycket på 12 timmar. Och fötterna samt benen värker efter att ha klafsat i höga klackar i 18 timmar. Jag gnällde som ett litet barn om mina ömma fötter där mot slutet.

Just nu är jag även sjukt smutsig och sunkig och förstår varför jag aldrig hade pallat att leva festival-liv. Jag blir så sjukt lätt smutsig och sunkig. 

Jag älskar att Sara är här. Because the good times we shared were not so bad.

Jag vill ha tordag kl. 13

Jag har precis druckit två vinglas och dejtat min dator.

Nu ska jag röka mig en cigg och fundera varför man inte längre får röka i mörka barer. Jag funderar mycket på det. 

Imorgon halvdag på jobbet. Sedan Kungsholmen häng med Sara. Just nu regnar det dock ute men det är bara för att Sara kommer hit. Kvinnan har ju sämre karma än vad jag har en söndags morgon.

Så har jag aldrig sett det.

Idag utbrast min kollega: "Fy fan vad du har gjort mycket! Fy fan vad du har levt! Jag är 10 år äldre än dig och jag har inte hunnit med lika mycket! Du har rest, du har pluggat, du har haft en mängd jobb, du har bott i hop med kille, du har bott med kompis, du har jobbat utomlands, du har bott i flera städer, du har knullat runt, du har festat m.m. m.m. Och jag är liksom 10 år äldre! 10 år är sjuuukt lång tid!"

Och jag har aldrig sett det så. Jag har alltid trott att mitt liv har varit tråkigt och trist och att jag inte har gjort nåt och att jag liksom inte har levt på riktigt. Men jag har ju för fan hunnit med en massa! Jag har ju gjort allt jag har velat göra. Just då för stunden. 

Och det är fasiken skönt att ha på pappret att jag inte är så tråkig som jag alltid har trott att jag har varit. Jag är ju asball. Jag har LEVT! Och så här i efterhand är det ganska deprimerande att tänka på all den tid jag har spenderat med att tänka att jag inte har levt när jag egentligen har levt hela tiden. Jag visste bara inte om det.

Och det bästa av allt är att jag har sjukt mycket tid kvar att leva. Och nu vet jag ju att jag lever på riktigt, liksom inte bara sitter av tiden. Och det känns very fresch. Nu ska det bli myyyyyyyyys för hela slanten.

Imorgon kommer Sara till schtor schtan. Och bara det är ju jävligt mys i sig. Och Johanna landade nog idag

Jag och Johanna a la 2007


Jag och Marina a la 2007. Fyllehänger och fyllekäkar i köket som Gud glömde.


Sara a la 2007 (before Dr. Evil = rock pose). I lägenheten som Gud glömde.


Förbannade faan!

Mina nya grannar har givetvis två kamphundar. Som givetvis gillar att rymma. Och kan öppna dörrar själva. Om dom inte är låsta. Och min lägenhet finner dom tydligen intressant. En av dom sprang precis in här och tog sig en runda. Jag tryckte mig mot väggen och frös till is av skräck. Deras husse gjorde inte många ryck för att hämta hundskrället.

Jag gillar inte hundar. Inte alls. Jag vill inte klappa dom. Jag vill inte promenera med dom. Och jag vill definitivt inte att dom ska vara i min lägenhet.

Så antingen kommer hunden döda mig. Eller så måste jag flytta.

I'm so fucking easy!

Jag orkar inte vara svår i Converse, tights och färgglada thissor längre.

Nu är jag lättsam i högklackat och kostymbyxor.

Kan bero på att det råder klädkod på mitt nya arbete. Men jag väljer att säga att jag väljer att inte vara svår längre. Som en del i min nya positiva framtoning.

Och dom på jobbet tycker sannerligen att jag är positiv. Kanske lite för positiv.

Det är ju fantastiskt härligt att spä på könsrollerna.

Dagens sista: Äntligen!

Min absolut hatlåt är Rhiannas Umbrella. Jag tål den inte. Den dödar min själ.

Dock såg jag en svensk cover på den låten som Montt Mardié gjorde kallad Paraply. Detta var för över ett år sedan och jag har tjatat om den låten sedan dess. Äntligen hittade jag den på Youtube och kan nu delge er mästerverket. För detta, mina vänner, är vackert! Inte själadödande som originalet.

Väldigt vackert.




Nu hatar vi på Bosch ett tag

Min stavmixer höll i 6 dagar. Jävla bajs stavmixer. Visste att jag skulle ha köpt en ny rosa blender istället (vilket jag hade gjort om den bara hade funnits inne i rosa).

Stod och gjorde min kvällssmoothie bestående av hallon, blåbär, sojayoghurt med jordgubbsmak, havremjölk och juice när stavmixern small till och två proppar gick. Jävla skit. 

Känner att detta drog ner mitt humör en gnutta. Nu måste jag ta mig till Clas Ohlson och ställa till ett jävla hallå och gapa om konsumentköplagen § 23 och ursprungliga fel och reklamationsrätt och bla bla bla. Har jag inte alls någon lust med.

Jag vill ju bara att allt ska vara myyyyyyyyyyys.

Borde: Motionera & plugga. Gör: Ser Dr.Phil & petar näsa.

Jag har lovat mig själv att jag ska försöka göra några ryck med allt som jag har kvar i skolan trots att jag jobbar. Men saker jag lovar mig själv brukar jag sällan hålla. Jag ringer t.ex. alltid kräket jag aldrig mer ska ringa till, jag äter alltid väldigt mycket godis fast jag har sagt att jag inte ska, jag lovar alltid min tjockismage att jag ska träna bort den men jag gör det aldrig o.s.v.

Så är det även med allt detta skolgrejs. Det finns så mycket roligare saker att göra. Nu ligger jag t.ex. i soffan flottig och rufsig och läser bloggar skriva av icke kända människor som jag inte känner men vars liv jag på något vis avundas. Jag borde även gå ut och promenera men istället funderar jag på att dricka vin och äta nåt gott. I grund och botten har jag ingen självdisciplin och jag föredrar att livet består av mys istället för tråkiga måsten.

Nåväl, nu tänker jag se Dr. Phil och peta näsan. För det är vad jag känner för just NU.

Imorgon ska jag bli ansvarsfull. Jag LOVAR!

Men helst vill jag bara att allt ska vara lite love, peace and understanding. Jag har även lovat mig själv att jag aldrig mer ska ha en existentiell kris.


Ugly but lovely!

Det luktar död ut min mun. Jag är vinterful fast det är vår. Jag är obehagligt vit. Mina ben är håriga. I still carry on a bit holiday weight (hur länge sedan var det jul egentligen?). Jag saknar en stortånagel. Jag har krafs i ögonvrån. Jag har en finne storlek golfboll på hakan.

Men vem fan bryr sig?

Life goes on.

Jag har ju trots allt bara blivit snyggare med åren och någon gång ska det ju vända och jag ska gå mot mitt förfall. Jag tror förfallet har börjat.

Men det är okej. 

Jag är gärna ugly but lovely. Insidan som räknas och allt det där.

Dagens sista: Midas touch

Dagens sista blir Midnight Star med The Midas Touch. 

Fy satan vad jag önskar att 80-talet var tillbaka när jag hör den. Seså, alla tar på sig neon-tights och så dansar vi i sann Lili och Susie style. Sida till sida. Handklapp. Lite som ett aerobicspass. Benvärmare ger guldstjärna. KOM IGEN NU!


Be happy or die trying!

Jag firar att jag har överlevt första arbetsdagen med te, popcorn, satsumas och Basic Instinct som jag fortfarande inte har sett.

Ute har det idag varit säkerligen 16 grader återigen och jag svettades i skinnjacka.

Hörde jag precis någon säga: Life is good?









Bostaden AB i Umeå är djävulen själv.

Jag och Sara har bestämt oss för att skriva ett argt brev till Bostaden AB i Umeå som ägde huset vi bodde i som brann ner. Vi ska använda det skrivna ordet som ett spjut och penetrera den genomruttna organisation som Bostaden AB faktiskt är. Dom är en skam och agerar inte ens mänskligt i en krissituation som för många är ett jävligt trauma. 

Det finns även en plan om att skriva anonyma insändare till diverse tidningar och hänga ut Bostaden AB som djävulen själv. För det är just var dom är.

Om dom inte ägde 90 % av alla bostäder i Umeå så skulle jag föreslå bojkott. Fast fan, jag föreslår bojkott ändå. Alla får bilda kollektiv och bo lite trångt. Bara Bostaden AB går i konkurs så vi slipper denna omänskliga och äckliga organisation som förpestar världen med sin blotta existens.

Och hör sen!

Nu är jag orolig för Sara

Jag och Sara hade precis ett mycket givande och långt telefonsamtal. Sådana som vi har nu för tiden när vi inte ständigt vistas i varandras närvaro.

Men efter ett tag så yttrar hon något som gjorde mig mållös. Nästan lite chockad. Jag blev orolig för hennes hälsa. Hennes mentala välbefinnande.

Sara: Jag kokade björnbärssylt till yoghurten i morse.

Jag: ........äh fan nu blev jag mållös....du gjorde vad?

Sara: Jag kokade sylt. Imorse. Jag blev så sugen.

Jag: Men fan! Du kan ju inte ställa dig och koka sylt. Vem fan kokar sylt nu för tiden? Detta är helt sjukt. Jag har känt dig hela mitt liv och du har ALDRIG kokat sylt. Aldrig ens tänkt tanken.

Sara: Men vadå? Jag blev så sugen när jag skulle käka yoghurt och jag behövde vardagslyx.

Jag: Du ställde dig alltså och kokade sylt INNAN du åt din frukostyoghurt????

Sara: Ja! Vadådå? Inte som att jag ställde mig och kokade saft.

Jag: Men är man så jävla sugen på sylt så kilar man ju ner till Konsum och köper lite. Tar ju en jävla tid att koka sylt.

Sara: Med alla tillsatser och allt. Nej nej.

Jag: För sådant brukar du ju oja dig över?!

Jag är fortfarande mållös. Jag fattar inte vad som har hänt med människan? Och gymkort skaffade hon också. Men hon hävdar att hon inte använder det sååå mycket vilket får mig att känna mig trygg. Då har hon inte spårat totalt. 

Men ändå? Koka sylt? Det är inte normalt! Inte i min värld. Snart kommer hon koka saft och göra eget äppelmos och baka bröd och sy egna kläder och göra blomsterarrangemang (hon pratade även om hur gröna fingrar hon har).

HUR SKA VI KUNNA GÖRA KARRIÄR OM DU SKA PYSSLA MED SÅNT VA? 



 


Where ever I am, you will always be more than just a memory

Jag har varit hos en av mina allra bästa vänner i helgen. En person jag inte ser ofta men som jag är ohyggligt fäst vid. Vi har käkat middagar, sovit i soffan, suttit på uteservering i solen, shoppat och träffat folk. Trevligt som vanligt.

Under åren har jag och Marina varit på en del äventyr tillsammans. Bland annat Island under två säsonger (lärde känna varandra första säsongen). Därför hade Marina nu vänligheten att bränna ut en del bilder från dessa äventyr åt mig eftersom jag inte har några kvar längre. It was some good times.

Jag skulle lägga upp bilderna men tyvärr funkar inte det hela för tillfället.

Jönköping a.k.a. J-town

Hänger ut i Jönköping hos Marina. Därav bloggfrånvaro. Giltig sådan.

Drar mot hufvudstan igen om två timmar eller så.

Imorgon börjar kneget. Vi high fivar för att vara working class hero. HIGH FIVE.

Vi ses ikväll.

Dagens sista

Jag har inte packat och diskat.

Däremot har jag sovit, målat naglarna och lyssnat på musik.

Dagens sista blir The Good, The Bad and The Queen med Green Fields. Damon Albarn är sångare i det bandet men även i Blur och Gorillaz. Och även en av världens snyggaste män. Fy sjutton vilken hot hottie!



Inte riktigt fint som snus, men jag vill inte dö.

Jag har även färgat håret idag. Hos en turre. Men det blev inte turreblont. Jag skulle inte säga att det är fint, men jag vill inte börja gråta och sedan ha mössa i en månad iaf. Klippte även av det en bit. Klipp på bara sa jag. Så det gjorde hon. Det var på tiden. Söder blonderat, sönder tvättat och sönder fönat.

Dyrt blev det. Men nu har jag ju jobb iaf. Även fast det dröjer tills jag får cash.



CRAVINGS! GEEEEEE MIG!!!

Jag fick ett sammanbrott idag när min vinäger tog slut. Jag är beroende av vinäger. Jag skulle kunna dricka det som vatten. Det enda som hindrar mig från att göra det är sunt förnuft. Men jag föreställer mig att OM jag någon gång blir gravid så kommer jag göra det. Jag föreställer mig nämligen även att gravida kvinnor saknar sunt förnuft.

Någon gång ska vi även diskutera varför en del brudar kallar sig själv "mamma" när dom pratar med sina djur. Är det en inneboende längtan av att fortplanta sig månne? Sjukt är det iaf och alla snubbar borde lägga benen på ryggen om dom hör ett sånt uttalande.

Nu smoothie. Sen packa väskan kanske. Jönköping imorgon. J-town. 



Man är aldrig för gammal för att lära sig något nytt.

Igår kväll/natt satt jag och googlade Greven (som egentligen heter Peder Fogstrand) för att roa mig själv under nattens mörka timmar. Hittade en mängd crazy foton och en hel del vridna intervjuer.

Men det allra bästa, årets bästa t.o.m., var en lite miniserie kallad Being Peter Fogstrand i tre delar inspelad 2006. Herreminje vad jag skrattade. I almost pied my pants. Googla den serien och se den.

Det är tur att Greven finns.

Press play. So rich, so pretty.


Dagens sista

För lite mer än ett år sedan var detta min absoluta favvo låt. Och det är fortfarande helt galet jävla bra. Fortfarande så jävla sur att jag missade deras uppträdande under Open förra året. För att Sara skulle bryta armen och jiddra.

The Kills med Cheap and Cheerful.

Jag tror högtalarna på Mac:en har pajat. Eller så har jag blivit döv. Vilket som är jävligt illa. Pest eller kolera.



Avsaknad av laxerande verkan.

På Läkerol-paketen står det att en överdriven konsumtion har en laxerande verkan. Så gör det även på Vicks-påsarna.

Jag har ätit en påse Vicks ikväll och drygt 1,5 paket Läkerol. Men jag upplever ingen som helst laxerande verkan. Inte för att jag vill ha någon sådan verkan direkt, men jag blir ju orolig att det är nåt fel på mig.

Iofs tror jag att jag är immun mot allt som är laxerande. En gång när jag trodde att jag var förstoppad så tröck jag i mig dubbla dosen laxermedel men inget hända. Inte ett skvatt. Iofs var jag inte förstoppad utan hade njurbäckeninflammation, men någon typ av verkan borde det iaf ha haft?!

Det där med ordvalet överdriven konsumtion är fascinerande tycker jag. Vad är överdriven? Jag åt piller en gång mot överdriven upprymdhet. Var inte just därför jag åt dom men dom kunde ätas för det "problemet". Jag och Martin brukade skratta mycket gott åt det hela. Han ringde mig även i veckan och påminde mig om det roliga ordvalet. Så skrattade vi lite till.

Jag älskar att denna blogg verkligen inte handlar om nåt.

Give me fire.

Idag var det typ 14 grader och sol. Jag svettades en massa i skinnjackan. För att jag skulle envisas med att dricka jätte hett kaffe mitt i solen.

Nu vill jag ha sommar. I sommar tänker jag uteslutande ha på mig randiga tröjor, Wayfarers och svarta eller vita Keds. Bara. Tänker inte ha på mig något annat. Kanske varierar färgen på ränderna något.

Jag har nu köpt mig en stavmixer. Har redan hunnit göra broccolisoppa. Nu ska jag fixa lite smoothie. Jag kollade även på joggingskor på Stadium idag. Men jag provade inte. Provar jag kommer hela motionsgrejen kännas så definitiv. Jag gillar inte definitiv. Och jag gillar inte motion. Fan. Men vinna ska jag.

Carbs is the enemy!

Nu ska jag dra till Stinsen och se om jag hittar en billig stavmixer på någon av elektronikbutikerna som ligger där. ÄLSKA förorten och dess kärlek till extremt stora externa handelsplatser.

Stavmixern ska inhandlas så jag kan laga soppor som kan intas med sugrör och smoothies. Måste börja äta smoothies till kvällsfika istället för 100 ostmackor. Känner hur kilorna bara rinner av mig. Sen igår har jag säkert gått ner ett halvt.

REPRESENT!



1:a APRIL

Blev just precis medveten om att de är 1:a april idag. 

Jag hatar 1:a april. Jag blir gravt misstänksam mot omgivningen. För jag hatar att bli lurad. Jag har ett alldeles för stort kontrollbehov för att klara av det hela. För att kunna hantera det hela.

Jag tror jag stannar hemma hela dagen för att undvika att bli lurad. För att undvika människors plumpna skämt. 

Lisa Larsson är med i Efter 10 på 4:an. Vilken krutkärring. Jag älskar krutkärringar. 

Jag har ju inga kvaliteter

Jag sitter och tittar på bilder föreställande pojke jag är förtjust i på Facebook.

Det är sådant jag gör när jag är själv. 

I övrigt så hostar jag ut lungorna. Host host. Försöker bota det hela med Vicks. Fungerar föga så nu vet ni det. Inte heller Läkerol hjälper.

Sen insåg jag att snowboardfilm är som porr för mig. Tills ex "pojkväns" ex flickvän dök upp i filmen. Då blev jag sur. Och insåg samtidigt att jag inte har några coola kvaliteter som att kunna åka snowboard as bra eller spela trummor eller dj:a eller designa eller typ nåt.

Det gör mig nedslagen. Så...GOD NATT!

RSS 2.0