Kära gode Gud!

Detta är lustigt. Satt och läste igenom Calle Schulmans blogg där han skrev att han bad Gud varje kväll att vaka över alla han älskar. Han gör t.o.m. en lista med namn. Och ibland faller ett namn bort eftersom den personen har varit lite elak mot honom.

Det sjuka är att jag gör samma sak varje kväll innan jag somnar. Jag gör dock inte en lista på människor utan jag ber Gud att ta hand om min familj, mina vänner och alla jag älskar. Kan tyckas onödigt att lägga till "alla jag älskar", men det gör jag bara därför att ibland är jag inte vän med alla jag faktiskt älskar. Jag gör detta varje kväll och har gjort det sedan jag var ganska liten. Jag gör det inte för att jag tror stenhårt på Gud, jag är ju faktiskt den första att kritisera kristendomen, utan för att det är better to be safe then sorry. Inget får ju liksom hända mina älskade och om det nu är så att det existerar en Gud så har jag ju iaf försökt se till att han kollar efter dom som betyder mest för mig. Jag gör det ju egentligen av rent egoistiska skäl eftersom tanken på att förlora någon jag älskar får mig att våndas å det grövsta. Bara tanken ger mig magknip och darrläpp. Därför kommer jag fortsätta med detta. Allt för mina älskade (och för mitt egna välbefinnande).

That's just nasty

Tror att jag kan ha fått svamp alternativt ett sår i min navel. Detta p.g.a. min piercing. Den har liksom tryckts och blivit sliten i p.g.a. detta mode med höga midjor + strumpbyxor och helt enkelt ställt till ett jävla hallå i min navel (piercingen alltså). Min navel gillar det inte alls. Jag hoppas dock att det endast är ett sår eftersom tanken på svamp får mig att vilja kräkas. Jag får helt enkelt googla det hela och spendera en timme eller så med att titta på bilder av svampsmittade människor. Vid det laget kommer jag ha överttygat mig själv om att jag är dödligt sjuk i valfritt virus. Ebola kanske? Eller den gamla klassikern syfilis? Min hypokondri tar mig till oanade höjder. Tur att jag ska jobba på Apoteket i sommar där jag kan hitta tabletter mot precis ALLT. Det är ju liksom himmelriket för en sådan som jag.

Nä, nu har jag bestämt mig för att det inte är svamp. Det är ett sår alternativt nässelutslag. Jag kanske borde sluta med att minutiöst inspektera min kropp varje dag efter sjukdomar så kanske jag skulle slippa få för mig att jag har leukumi, skabb eller liknande.

Nu går jag ut och röker och funderar över varför det inte är några bra sexscener i filmer längre. Jag har då inte sett en bra en sedan Monster's ball (7 år sedan) och 8 mile (6 år sedan).  Det existerar inte. Jag anser att en bra sexscen kan lyfta vilken jävla skitfilm som helst. Så det så.

Karl Lagerfeld och det där med obildade människor.

Karl Lagerfeld kan 4-5 språk helt flytande. Vidare är han väldigt intresserad av klassisk litteratur. Denna litteratur anser han bör läsas på orginalspråket. Gör man inte det är man inte sofistikerad och dessutom väldigt simpel. Jag gillar hur Kalle tänker. Jag gillar att han säger det högt. Jag gillar att han inte skäms över sin intelligens och att han öppet klankar på andras obildning. Jag gillar det som fan. Jag förstår hur han tänker. Ibland kan jag nämligen känna en fruktansvärd irritation över människor som väljer McDonald's över en grym vällagad middag, som läser Aftonbladet istället för DN, som dricker tetravin när det finns grymt vin för 69 spänn, som inte vet skillnaden på republikaner och demokrater och som inte heller bryr sig och så vidare. Jag finner obildade människor ytterst avtändande. Blåsta människor ytterst irriterande. Mycket för att deras obildning och blåsthet endast beror på deras egna lathet och ointresse. Människor har oftast så jävla mycket mer kapacitet än de ger sken av. Och brudar som gör sig dummar än vad dom är är det äckligaste jag vet. Jag känner ett förakt för dessa brudar samtidigt som jag tycker så jävla synd om dom eftersom dom är så jävla osäkra och patetiska. Jag blir arg bara jag skriver detta.


image1


Jag har blivit själsligt våldtagen

Det hela började på bussen på väg till Nils. Helt plötsligt finner jag mig själv omringad av en sisådär åtta stycken teen snubbar i en cirka ålder av 17 år. Genast börjar dom klättra på inredningen. Sparka på varandra. Skrika kuk och bög åt precis allt. Sedan övergick dom till att börja skrika hur jävla mycket dom skulle få knulla och vilka som var bra ligg och vilka som bara låg där som "en fisk". Jag började givetvis garva fast jag försökte behärska mig. Då vänder sig en av teensen mot mig och slänger ur sig: VAD FAAAN!!! HAR DU SILIKONBRÖST BRUUUUDEN???? Jag blev givetvis mega generad och hoppade av bussen en hållplats för tidígt.

Vidare hamnade vi på en förfest med en massa snowboard dudes i 20 års åldern. Det hela var mycket makabert och jag gömde mig i köket i 45 minuter där jag sysselsatte mig med att kedjeröka och stirra på den otroligt vackra pojken som hade festen. Han var very vacker. Meeeeen, när jag och Nils bestämde oss för att gå så ställer sig denna vackra pojke och pissar rätt ner i diskhon. Jag dog inombords. För några år sedan hade jag säkerligen tyckt att det var sjukt rock att göra en sådan sak. Nu blir jag mer bara jävligt äcklad och känner mig lastgammal.

Idag känner jag mig själsligt våldtagen. Lite utnyttjad. Lite smutsig. Lite förvånad över människors beteende. Jag vill verkligen förtränga det faktum att jag antagligen en gång i tiden har varit lika dum i huvudet. Jag vill inte ha varit tonåring. Jag vill inte ha varit en äcklig tönt.

Nu tänker jag gå och köpa en chipspåse och ett paket Marlboro. Sedan ska jag sitta hemma och våga vägra brännbollsyran. Jag är alldeles för gammal.

Well, I'm a motherfucker!

Jag är en nasty nerdy nerd och och därför inte låta bli att blogga. Jag är beroende som en annan crackwhore. Det är egentligen hemskt.

Mitt beslut att lägga ner var ett förhastat beslut och jag var knappt i vaket tillstånd när jag fick för mig det hela. Jag fick för mig att jag hade slutat blogga för mitt egna nöjes skull och endast bloggade för "massorna". Jag tänker även att jag skulle sluta vika ut mina känslostormningar i det offentliga rummet. Att jag liksom var för gammal för att skriva om helgens äckliga eskapader och hångel hit och dit. Sen insåg jag att blogga är det jag finner roligt. Jag insåg även att fick jag inte skriva av mig så spydde jag galla över allt och alla per ren automatik.

Men nu kör vi här istället! Är det för övrigt någon som vet hur man designar en egen logga på denna skit sida????? Jag är inte vidare teknisk.

RSS 2.0