Lost lost lost.

Träffade älskade Oscar igår hemma hos Nils. Det dracks lite vin och det pratades massor. Gud vad jag saknar honom.

Idag är jag bara off off off. Såg Remember the Titans när jag kom från jobbet och lipade redan vid förtexten och fortsatte göra det till slutet. 

Nu borde jag krypa ner i sängen och försöka glömma tanken om att jag är lost in translation. Fundera ut en game plan kanske?

Orkar knappt blogga.

Family-fun-weekend! Love!

Nu har föräldrarna lämnat Stockholm. Igen.

Känns alltid lika konstigt. Och tråkigt. Tycker inte alls om att jag endast ser dom 4-5 gånger per år. Vill ha dom nära.

Vi har hunnit med en massa dock. Shopping, fika, fotboll, middagar, filmkväll, Rosedalsträdgård, allmänt häng osv. Ätits mycket har det definitivt gjorts. Borde svälta mig själv i en vecka eller så. Men jag grundar först med lite överblivet naturgodis och kanska lite chirre.


Ledig dag.

Tog helt enkelt ledigt idag för att hinna umgås lite mer med mina föräldrar innan deras plan går.

Shopping och klippning/färgning står på schemat.

Jag tror det kan bli en gudomlig dag.

Happy-drunk-time

Päron på intåg lördag morgon. Happy freaking time.

Därför måste jag släpa mitt salongsberusade arsel till sängen så jag hinner plocka upp och fixa käk innan dom kommer.

Men faan vad det finns mycket musik att lyssna på och många cigg att röka och glas vin och dricka innan man kan sussa då!


I'm yours now, so now I don't never have to leave - THE REMIX


I'm yours now, so now I don't never have to leave


Fotbolls-vår!

Boden spelar mot Gröndal på söndag. Det blir feting nice med bror + bror + pappa + mamma + Sara + annat löst folk.

Sen Bajen mot Norrköping 1 maj.

Fotbolls-vår är inte så tokigt ändå. Speciellt inte när man kan ladda inför alla matcher med att sitta på Medis och dricka vin/öl/whatever.


So you got no heart? You are just paid to feel it like a thug.

Torsdag.  

Käkade så mycket tacos att jag hamnade i paltkoma (ehh). Tvättade emellan. Städade lite. Försöker förbereda om föräldrarna lyckas komma med planet på lördag morgon. Jag hoppas så jävla mycket. Jag längtar så galet efter dom.

Längtar efter en massa människor. Ständigt i mina tankar. Alla ni underbara. Som får mig att känna mig levande. 

Jag skattar mig väldigt lycklig att jag alltid har iaf har storebror och lillebror nära nu för tiden. Och gudomliga vänner.

På det stora hela har detta, hittills, varit en fabulös vecka.

In och ut!!

Igår var det magiskt på Söderstadion. Hoppade och skrek i 95 minuter. De sista 5 var fasiken extas! Hade jag bara en sladd till telefonen så skulle jag bjussa på sköna bilder.  

Kallt var det dock, trots att jag och Jossan lyckades smussla ut två Irish Coffee från en pub. Fyllde på med öl. Men fortfarande kallt som satan.

Trillade in genom dörren hemma kring 22.45. Insåg att klockan skulle ringa 5.15. Blev lite tjurig. Gick inte att sova p.g.a. mega uppspelthet. 

När klockan ringde ville jag avlida. Var på plats på centralen klockan 6.40. Hoppade på ett X2000 till Hallsberg med Jossan och hälsade på vårt lagercrew där. Var en grym dag.

Avslutade Hallsberg besöket med att dricka vin på ett hak. Köpte chips och godis som vi tröck i oss på tre sekunder sen sussade vi sött hela vägen tillbaka till Stockholm.

ÄNNNTLIGEN HEMMA! 

Idag är det vi som är HAMMARBY!

Samling kl. 16,30 på Medis.

Öl, fotboll och sång. Fabulöst.


Passion

Spenderat kvällen med att fundera på dom gamla kärlekarna i livet. Dom där förbenade kärlekarna som man inte vill släppa taget om. Som man naglar sig fast vid. För att tanken på att någon annan skulle kunna vara lika jävla fantastisk finner man ju löjeväckande. 

Och allt jag önskar i livet är att uppleva den där extrema passionen igen. Den känslan som gör att man inte kan släppa dom. 

Och vad jag önskar ännu mer är att jag iaf skulle komma ihåg hur det känns men det gör jag inte.

Snart kommer jag typ börja skrika och slåss med första bästa snubbe bara för att uppleva lite passion och angry sex.

When old love keeps you waiting!

I don't think he knows you, darling!

I don't think he care for you, darling!

When old love keeps you waiting...


Party på McD's förra helgen!

Förra helgen festade vi på McD's Slussen. Sent på natten. Jag var Blondinbella och dryg bloggdrottning personifierad. Andreas dansade, Nils skrattade och Johan var bara mega full.

Bilden nedan gör inte dagens bakisångest lättare. Men det ser kul ut.


Hej bakisångest

Jag behöver tips på en mycket ångestladdad film. En film som sjuder av ångest. En film som får en att känna det som att man vill krypa ur sitt egna skinn. 

Jag behöver en film som matchar min bakisångest. Mitt känslotillstånd. 

ÅNNNNNNNNGEST! 

(Just nu laddar jag bara sportfilmer och då är jag fan lite fel ute)

Den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna.

Jag satt en timme och femton minuter på södra station från kl. 5. Jag frös häcken av mig. Och jag var så jävla törstig att jag funderade på att dricka mitt egna urin. Sån jävla missberäkning. 

Kom hem kl. 6.45. Och insåg att min säng hade blivit claimad av andra. Jag bah myyyys och kröp ner i soffan och försökte läsa bok i mörkret.

Och Joel Alme igår var gemytligt. Alldeles för få låtar dock.

Jag har en gnutta bakisångest idag över saker som jag har sagt och ett par sms jag har skickat. Men men, det var länge sedan jag betedde mig som en fjortis i fyllan så jag lever med det.

Nu tänker jag spendera dagen med att lyssna på denna låt på repeat.


Full för käääälekens skull!

In i dimman compadres!

Catch you on the flip side!


X-Games porr!

Härligt att börja dagen med lite X-Games porr. Denna gång i form av Jacob Wester. Holy moly.

Kolla in hans blogg; http://www.freeride.se/jacobwester/


Min musikaliska kärleksrelation.

En gång i tiden stötte jag på en man så vacker att jag tappade andan. Han var utan tvekan det vackraste jag sett. Jag stod en hel kväll vid en bardisk och stirrade på mannen ifråga. Tror inte att jag pratade med någon på hela kvällen utan jag stod nog bara där och stirrade. Han var där med en lika vacker tjej med stort rött hår, jag avundades henne kraftigt. När kvällen var över promenerade jag hela vägen hem. Det var i maj. Och jätte ljus ute. Och jag kände mig lycklig. Bara över att ha sett denna gudomliga varelse.

Något år sedan stötte vi ihop av outgrundlig anledning. Nummer byttes. Vi drack mycket kaffe och snusade tillsammans och pratade om livet. Främst ångesten som livet gav oss. Meningen med allt. Och han var fortfarande lika vacker. Lika gudomligt jävla vacker. Och hans närhet fick mig alltid att känna mig lycklig. Och hänförd. 

Jag har aldrig mött en person vars fysiska och psykiska attribut har fascinerat mig så mycket. Jag undrar var han tog vägen?

Den känslan som han fick mig att känna i mitt bröst får jag bara av viss musik. Melankolisk pop. Av typen Joel Alme. Jag älskar Joel Alme. A Young Summer's Youth var den enda låten jag lyssnade på julen 2008. Ikväll spelar han på Debaser. Jag tror det också kan bli gudomligt vackert.

I need some one who need somebody now

And that's all I got to say about that.

Magen är full med hembakta mackor och ett antal drycker av det alkoholhaltiga slaget.

Inga päron i helgen. Det gör ont i själen.

Och allt jag behöver är någon som behöver mig. Needy.

The curse!

Imorgon skulle mamma och pappa ha kommit hit. Men nu är ju alla flyg inställda p.g.a. vulkanutbrott på Island. Förbannade oflyt. Så jävla typiskt familjen Ahlström-Nilsson. Jag lovar fan i mig att det ligger en förbannelse över oss. Alltid när något kan gå fel så går det fel. Jag brukar alltid skylla på Murphys lag, men nu början jag fan tro att det är någon suspekt typ som helt enkelt la en förbannelse över oss back in the days och denna förbannelse följer med la familia i rakt nedstigande led.

Jävla skit! Jag längtar ju efter dom. Så jävla mycket.

Och vad är det för jävla sätt mitt andra hemland visar?? Sprutar lava och grejer??? 

Upp till kamp!

Ständigt denna kamp. Ständigt detta kämpande.

Jag är så trött. Idag grät jag lite för det. Min kropp har lagt av. Eller så har jag lågt blodtryck. Bra mår jag inte. Yr, disorienterad, trött, segare än segast.

Kämpa kämpa kämpa. Bara liiiite till.

Jag önskar att jag visste hur det känns att vara utvilad. 

Kärlek.

Händer inte mycket alls. Jag har tvättat.

Jag och lillebror delar broderligt/systerligt på en Falu råg-rut macka. Det är väl ändå kärlek? Så gjorde Kenta och Stoffe i Dom kallar oss mods. Och så gör vi en si så där 42 år senare. (Nu vet jag ju inte direkt om det var en råg-rut dom delade på men dom delade på en macka iaf).

Jag känner mig lite konstig i kroppen. Vet inte om jag ska spy, somna eller bara svimma.


Män i vita rockar.

Min lillebror hävdar i sten att jag snart kommer bli bortförd av män i vita rockar. Han har nämligen insett att jag är skvatt galen. Lite störd. Han tror att dom är på väg. Dom där männen i vita rockar. Men han tycker mycket om mig ändå.

Själv så anser jag mig bara vara lite udda. Inte skvatt galen. Lite eljest sådära. Lite konstig möjligt vis.

Pick me, choose me, love me.

Städat, handlat, tränat, lagat mat, ätit glass. Jag måste säga att jag har fått mycket gjort denna söndag. Tvätten hann jag dock inte med.   

Pick me, choose me, love me. Vi skulle nog kunna ha det fint tillsammans. Kan vi inte bara ha det fint tillsammans? Jag hatar ju när saker är svåra. Vill att det ska vara enkelt och glasklart. 

Men så destruktivt

Jag har börjat lämna plattorna på igen. Jag försöker omedvetet ta livet av mig.

Jag hade en sådan period för typ 1,5 år sedan också. Men då var jag ju fasiken deprimerad. Nu är jag ju a happy camper utan en minsta dödslängtan. Jag känner att min död hade varit gravt onödig. Kan man typ sätta larm på spisen?

Sett Sherlock Holmes (bra), sett Djävulen bär Prada (bra tidsfördriv). Nu ska jag glutta Friday Night Lights (inte serien, utan filmen), jag har en stark förnimmelse av att jag har sett den förr och älskade den. Jag är så jävla torsk på sport-filmer.

Grattis bästaste Zosefina!

Idag fyller min lilla prinsessa 30 år! Grattis bästaste Josie! Ser inte en dag äldre ut än 23 år. 

Fabulös, snygg, generös och omtänksam. 

Jag önskar dig en gudomlig födelsedag i Götet. Vi firar ordentligt när du kommer hem.

Lots of love!


Topp fem party-nights!

Underbar kväll. Dans, drinkar, kärlek och transor. Allt för att fira Andreas födelsedag. Lätt topp fem av alla festkvällar.

Klockan halv fem trillade jag ner i sängen. Glad, lycklig och mätt efter Donken (?).


TGIF

FREEEEDAG!

Nu blir det bög-födelsedags-ferre! Sara är min wingman i bögträsket.

Jag tänker sminka mig som en transa. Typ eller nåt. Måste passa in. Att helt enkelt dra på sig en strap on och leka snubbe känns lite over-the-top!


Intelligens på så jävla hög nivå

Lillebror: Heter det fortfarande självporträtt om man inte ritar det själv? Men ändå är en bild på sig själv?

Jag: Njaaaa....då är det väl bara ett..porträtt? 

Happy time

Ohhhhhhhhhhh, det är X-Games på ettan. Fuck That 70's Show. 

X-Games är som porr för mig. Gaaaaaaaaah! Mums.


Värdelöst

Och inget That 70's Show ikväll???? VART FAN ÄR VÄRLDEN PÅ VÄG, VA???

Jag känner ungefär likadant nu som när Kanal 5 slutade sända Seinfeld på kvällarna. Hur fan tänkte dom då? Jag gillar att somna till George ångestladdade och hispiga person. 

Tragik på hög nivå.

Spenderat 2 timmar på Facebook med att stirra mig blind på min profil i hopp att något magiskt ska hända (detta istället för att städa).

Jag har aldrig känt mig så tragisk.

I övrigt känner jag mig en gnutta sur för att Arctic Monkeys samt Shout Out Louds senaste skivor inte var så bra som jag hoppats på. Men som med allt så kommer jag ge dom en chans till. Antagligen kommer jag lovorda dom på ett par tre veckor. Men just nu, för stunden, känner jag mig lurad. Gå från briljans till intetsägande. Pfft! (Lite som när man har höga förväntningar på ett potentiellt ligg och det bara blir just pfft!)

Hjälp sökes!

Nu har jag tränat 3 dagar i rad. Det är väl mer än vad de flesta mäktar med? Jag är helt jävla blå på knäna från att ha legat och krälat på golvet i diverse övningar. Ser galet ut. Ser ut som en h*ora som stått på knä och s*ugit så förbannat mycket k*k! Nu blir det fan vila i någon dag.

Klockan 20.17 slängde jag ner häcken i soffan med nylagad böngryta.

Hur i helvete kan folk ha barn med ett heltidsjobb? Hur fan hinner dom med? Hur får dom ihop det? Jag får ju inte ens ihop min tid med jobb, träning, umgänge och fylla. Tiden räcker inte till. 

Jag behöver en städerska! Eller kanske en nanny med tanke på att min mentala status ligger på typ fjortis så snart det blir vår. Städar en nanny också?

I love it all, so much I call: I want you back back BACK!

Denna låt har hållit mig flytande och alldeles förträffligt löjligt lycklig idag. 

Gåshuds-vackert. Jag önskar att allt vara så briljant. Jag önskar att jag var så briljant.

I WANT YOU BACK!


Emma!

Tack för de fina minnena jag fick på posten idag. Jag fällde en tår.

Jag saknar dig ack du gudomliga människa. Jag älskar dig.

Alltid i mitt hjärta.


Way Out to tha fucking Weeeest!

Gled in på Way Out Wests hemsida idag och det jag såg fick mig att skrika rakt ut av lycka.

Hela min semester kommer planeras kring denna fabulösa festival. Vem ska med??? Seriöst, alla ska med! Kooooooom igen nu! 

Bjuds på; Girls, Local Natives, LCD Soundsystem, M.I.A, Miike Snow, The XX, Radio Dept, The National and many many more. Förhoppningsvis lyckas dom få dit ännu fler av mina favvo band. Främst taggad på The National som har gjort en av världens bästa skivor, Boxer. Det tog mig 1-2 år att ta mig igenom hela skivan och börja älska varenda låt hett. Idag kan jag inte tänka mig ett liv utan den skivan.

Den som bangar på att följa med mig dit kommer få utstå smädelser. 

http://www.wayoutwest.se/

Du måste va sjuk!

Jag rensade lite i min garderob.

Jag hittade två precis likadana tröjor. Den ena helt omedveten om den andra. Den ena gömde sig dock jävligt långt in i garderoben, så det är ju inte så konstigt att den hade en viss omedvetenhet om den andra.

Äh, vem försöker jag lura. Jag är sjuk sjuk sjuk.

Precious

Såg precis Precious (som jag laddade ned på 10 min med mitt nya super duper bredband, men det är en annan historia). Jag grät som jag aldrig har gråtit förut. Världens mest sorgliga och tragiska historia. Det är fasiken det bästa jag har sett i år. Kanske förra året också?

Låt inte rollistan som praktiskt taget endast består av artister att skrämma er att tro att detta är någon b-rulle, den var fasiken Oscar-nominerad. Och jag förstår varför, det gör jag sannerligen. SEEE!


Opepp

Det snöar ute!!! Vad fan hände?? Nu är jag fylld med galet mycket opepp. Blir ingen aktivering idag inte om det ska vara på det sättet. Nu ska jag dock ta mig till gymmet. Fy satan.

Försöker tänka på det faktum att jag dansade ensam ute i den varma natten i förrgår. Och att det var magiskt och lyckligt. 

Men typ ångest

Jahapp, då har jag fått strålningsskador på benen efter att ha legat med datorn på dom heeela jävla dagen. Eller så har musklerna förtvinat. Jag har nog max rört mig 30 meter idag. Ont gör det iaf.

Det är inte konstigt att jag är tjockis egentligen.

Mitt tillstånd får mig att känna ångest. Alltså inte tjockistillståndet utan ont-i-benen-tillståndet. Jag har verkligen inte tagit vara på denna dag på något sätt. Jag har slösat bort dagen på bloggar och diverse reality serier. 

Imorgon ska jag ta vara på dagen. Shit vad jag ska aktivera mig.

Tristessen

Jag är så jävla uttråkad. Ville se film och dricka chokladmjölk men inte fan är det någon film på tv! Vilket gör mig en gnutta förbannad. Jag känner mig lurad. Är det inte det som är grejen med högtider? Att det liksom ska gå filmer non-stop?? Jag är för bakis för att gå och hyra.

Sjukt irriterande. 

Dessutom ser jag ut som ett fetto idag. Very irriterande. Tur att jag har träning inbokat imorgon. Så här kan jag ju inte gå omkring och se ut. Usch liksom.

GLAD PÅSK!!

Fin fint hos Jossan. Det var dans och det var mat. Och liiite för mycket vin.

Jag kommer spendera dagen med att må som jag förtjänar, samtidigt som jag kommer hata på solen utanför fönstret. Antagligen är det även fantastiska 14 grader också.


Ohh baby ohhh baby

I want you, I need you...ohhhhhh baby.

(Redan ofrivilligt knullrufsig så det är bara att köra)


Och såå längtar vi liiite efter söder-sommar-dricka vin-röka Marlboro-gäng-hänget













Kräk-godis

Åt precis en godis som smakade kräk, alltså spya, inte manliga idioter. 

Bet i den och insåg att godisen smakade precis som det som brukar komma upp ur min magsäck när jag sticker fingrarna i halsen för att jag är för full.

Jag orkade dock inte resa mig från soffan och spotta ut godisen så jag svalde den.

Nu mår jag mer illa än jag brukar göra när jag är jätte full på grund av en sketen liten godis.

Och plötsligt känns mitt liv tomt och meningslöst för att jag är så dum att jag svalde skiten. Plötsligt känner jag mig som en dum dum lite människa som svalde skiten. Och det ger mig ångest. 

Och msn funkar inte. Vilket får mig att vilja gråta. Orkar inte leta efter vad felet med msn är heller utan trycker bara på försök igen ungefär varannan minut. Samtidigt funderar jag över varför det inte finns något alls att se på tv denna långfredag.

Ni kan ju påminna mig om att jag ska hämta ut mitt nya modem imorgon också. Och att jag ska handla Vb-ost och smör. Men det har jag ju redan nämnt.

Försök igen.

Gråtvarning

Kolla in detta klipp! Det är så fantastiskt vackert att jag blir rörd till tårar. Oslos lilla barnkör kommer in där på refrängen. Får man inte darrläpp av detta, ja då är man fanimig död på insidan.

Att Donkeyboys sångerska typ är äckligt vacker gör inte saken sämre.


Så där kroniskt värdelöst igen

Jag har en uppgift att styra innan påskfirandet hemma hos Josie imorgon. EN!!!

Jag ska göra västerbottensost-paj. Men givetvis är all jävla Vb-ost slut i hela jävla staden! Överallt! Jag måste alltså kravla mig ur sängen tidigt imorgon och ge mig ut på Vb-ost jakt. Jag ska hitta någon som har kvar lite av den osten i sitt lager. Hittar jag inte det tänker jag ta någon annan ost och helt enkelt ljuga och säga att det är Vb-ost.

Misslyckas finns inte i mitt vokabulär. Jag gör det inte!! Jag misslyckas inte. Någonsin. Om det så kräver en lögn så tänker jag leverera det jag har sagt att jag ska leverera. 

Hanna misslyckas inte. Hanna ger inte upp.

Nu tänker jag dock käka godis tills jag spyr. 

Ahh just ja. Måste komma ihåg att gå till systemet imorgon också. Och handla smör. Påminn mig gärna.

I love you so much it hurts sometimes!

Skulle bara ta ett glas vin för att fira in påsken. Blev betydligt mer än så, en sittning på 6 timmar. Typ som vanligt. Ingen människa kan ju NÅGONSIN ha lyckats med bedriften att endast ta en öl eller ett glas vin? Om det finns ett sådant exempel så vill jag fan ha bevis!! Det är helt enkelt fysiskt omöjligt.

Nu är jag hemma iaf. Ska kasta mig ner i soffan alternativt sängen och sova sönder skiten. Sova sova sova.

Imorgon blir det staden med Jo-hoe. Bruttan ska gifta sig nämligen! Till sommaren. Och här ska förberedas med sko och klänning och hela konkarongen. Galet STORT!

Grattis Johanna och Jocke! Jag kommer gråta floder! I love you!

RSS 2.0