I'm your biggest fan!

Har jag någonsin nämnt att jag älskar Lady Gaga? Inte rent musikmässigt men rent utseendemässigt. She's hot stuff. Ville visa er denna video där Skarsgård är med, men tyvärr gick inte det inte att få med början. Pratar svenska gör dom i videon också. I början alltså. Det missas. Men kolla in Youtube för den.

Efter några lyssningar började jag gilla låten också.

I'm you biggest fan, I follow you until you love me!

Idag fick jag höra att jag är världens bästa. Och jag saknar dig. 


HÄRDA UT!!!

Nej då, död är jag inte.

Bara en gnutta krasslig. För första gången i mitt liv gick jag hem från jobbet p.g.a. sjukdom. Jag trodde aldrig dagen skulle komma, men det gjorde den. Drog till företagsläkaren som fixade lite stuff som skulle döda lite bakterier, fixa inflammationen och göra mig galen fit for fight igen.

Sen sov jag i 4 timmar. 

Sen gjorde jag ett försök att sortera min garderob. Det gick väl lite sisådär som vanligt.

Nu ska jag kurera mig lite. Imorgon är det jobb igen. Sjukskriven 3 timmar är nog för några år framåt. HÄRDA UT!

Svinis? Eller ingen svinis? Det är frågan.

Vara full utan cigg = dålig idé!

Ensamdricka en lördag = sjukt bra idé!

Emma säger att jag nog har någon influensa. Google säger att jag nog har någon flunsa (ej svinis, svinis finns ej). Men jag känner mig ganska kry här i min ensamfylla. 

Började ensamdricka efter kl. 24. Såg nämligen Eragon. Jag blev så jävla uttråkad att jag trodde jag skulle dö. Vin var nödvändigt.

Ett glas vin till sen har jag nog botat mig själv så pass mycket från influensa att jag kan sova.

Hotell Rwanda

Jag ser Hotell Rwanda. Dricker vin. Och lipar. Fasiken vad jag lipar.

Det finns vackra människor. 

Freaking sickness

Jag kan vara sjuk. Öroninflammation. Jag vet att jag brukar hävda att jag inte blir sjuk. Att det bara är veka människor som blir det. Men denna gång är jag nog besegrad. Ont ont ont. Seg. Men jag kan aldrig sova om jag blir sjuk så jag funderar helt enkelt på att supa mig full för att kunna sova bort sjukdomen.

Jag tror det kan funka?!

Igår aw:ade jag, Josie och Nisse. Klassiskt med rödtjut och pizza på Mosaik. Vidare vinintag på Svensk Fastighetsförmedling(?) med roliga typer, varav en väldigt skum brud dom jag hade nöjet att diskutera tvåsamhet och allehanda andra trevliga diskussionsämnen med. Vi var inte eniga om NÅGOT.

More desirable than...

97 %.

Det tar sig tamigfan!

97 %. 100 personer i ett rum och endast 3 stycken är hetare. Jag är nöjd med det. Själv är jag ju dock så pass ödmjuk att jag kan sträcka mig till att jag nog endast är snyggare än 50 %. Lite medel sådära. Jag gillar medel. Lite mitt emellan. Som mellanmjök. Men Facebook ljuger ju inte. Så jag är mer åtråvärd än 97 %. Inte illa för en sönderblonderad, mullig, norrlandstös. Inte illa alls.

Hej då!

2006

Det är tur att jag blir snyggare med åren. Men nostalgi är alltid trevligt.



Nu vet jag att modebloggarna har tappat stinget

Surfade lite modebloggar. Länge sedan sist. Och jag insåg att dom fasiken är sent ute med det mesta. T.o.m. jag är före och då är det illa! Till min förfasan hittade jag även två modebloggare som har min drömjacka, som jag inte kan få tag i någonstans. Jävla skit. Och gratis har dom säkert fått jackjäveln.

Äh fy fan! GE MIG EN MODEBLOGG!!! JAG ÄR BÄTTRE!
Före Kling
Före Linn
Före Hanna

Misspepp kontra pepp pepp

Efter min och Mattias tågdejt så drog jag till "mitt" nya fina centrum och köpte mig en gnutta lycka. Det fungerade givetvis utmärkt.

Ända tills jag insåg att tvättstugan fortfarande är inställd på sommartid och maskinerna slog av sig själva kl. 21 istället för kl. 22. Allt var jätte jätte blött. Är fortfarande jätte blött. Hänger grejer över hela lägenheten och droppar. Har fått lägga ut handdukar överallt. Detta är andra gången detta händer. Man kan ju tro att jag kanske kunde ha förutsett det hela, men jag är lite som en guldfisk och glömmer lätt. Dessutom sätter jag tilltro till mina medboende i huset och hoppades liksom att någon skulle ha ringt hyresvärden angående detta. 

Detta missöde gjorde givetvis att jag tappade städpeppen som jag hade byggt upp under dagen. Men jag har lyckats byta ut den trasiga lampan på toa iaf så jag ser när jag torkar mig i arslet. Det tar sig liksom sa mordbrännaren. Just nu handlar det om babysteg för min del. En sak i taget.

Jag hade räkningar på över 10 000 kr denna månad. Blir inget highlife denna månad. Det är misspepp om något.

Meeeeen, fredagspepp yes yes yes!

No worries

Idag så skulle jag ju implementera Happy Time istället för Pepp, på Nisse P:s order.

Så det gjorde jag. Det gick helt ok. Fortfarande en gnutta arg. Eller ganska arg. Men det börjar bli bättre. Jag har accepterat (likt en knarkares tolv steg) det jag inte kan förändra.

Sen kommer bättre tider. Saker att se fram emot. Tills dess så fokar jag på att bli smal. Och att sova i soffan. Jag skiter i det som verkligen behöver göras som städning, byte av lampor, tvätt och disk. Jag tänker vara sunk tills mitt mentala tillstånd kan hantera saker som är tråkiga.

Fast jag tänker ändå handla rengöringsmedel för en förmögenhet så det finns när andan faller på för att ta tag i det tråkiga.

Nu ska jag betala räkningar. Det kommer ta musten ur mig. Hatar att vara ensamstående. Men bara ett taaaaag till! WIHO!

The perfect murder

Jag har verkligen försökt med pepp hela dagen. Men ingen pepp kom. Istället har jag varit arg, irriterad och liksom sugen på att döda någon. Så istället för att jobba har jag praktiskt taget planerat det perfekta mordet.

Mattias sitter och dricker öl och jag är sur. Det är inte rättvist. Jag borde också få bli full. Men Josie har lovat att jag ska få ostron och skumpa på fredag. Det ser jag fram emot.

Shiiiit jag är blond.

Suuuuuuuuuuuuuuuuurt

Det är något som luktar surt och sunkigt i min lägenhet. Jag har inte lyckats detektera vad fan det är heller???

Är det ok att gå och lägga sig kl. 21??? I hopp om att lägenheten ska städa sig själv? I hopp om att träningsväskan ska packa upp sig själv? I hopp om att disken ska diska sig själv?

I'm blue

Jag tror jag håller på att deprimerad. På riktigt. Igen. Alltså inte höstdepp. Utan knapra-massor-med-piller-annars-måste-jag-ta-livet-av-mig-depp.

Jag är så galet olycklig, galet uttråkad, galet rastlös, galet missnöjd, galet trött, galet ledsen. OCH SÅ VIDARE! Jag vet inte vad jag ska göra av mig själv. Vart jag ska ta vägen. Vad jag ska ta mig till.

Tydligen kan man nu för tiden sjukskriva sig för att man har ont i själen. Det tänker jag dock inte göra. För jag tror ju mer på detta med att härda ut. Och härda ut tänker jag göra. Fast jag har ont i själen.

Efter regn kommer solsken. Och Jossan säger att vi kommer få bra saker i livet också. Men det tar bara lite längre tid för oss än vad det gör för andra. Att få dom bra sakerna asså. Och jag tror faktiskt att det är så. Dessutom är det bra att ha lite ont i själen. Då lär man sig uppskatta dom små sakerna.

Nu blire blåbärssmoothie medan jag högt för mig själv säger pepp pepp pepp pepp. Motherfucking pepp pepp.

Jag vet att det är övergående, men just nu vill jag fanimig bara lipa.

Och jag saknar Emma.

(Undra om min sinnesstämning har något att göra med att det har regnat VARJE DAG i fyra veckor nu)

22 Pistepirkko vecka 2.

Mer 22 Pistepirkko. Mer mer meeeeer! 

Jag är sorgsen i själen. I have lost you. Tydligen kan även jag var för "på". Fast det är ju min egna analys av det hela. Analysera mera. Kanske är jag helt enkelt bara inte värdig? Det händer. Konstigt nog. Väldigt ofta.

Bajs. Tur att 22 Pistepirkko finns.

Sweet sunday

Jag älskar att prata med Nisse P. Han tell me like it is. Och när Nisse P säger att jag ska sluta med något eller skärpa mig. Ja, då gör jag det. Så jag slutar. Med det dåliga. För Nisse P säger det.

I övrigt hängde vi utanför hans nyinköpta lägenhet vid Mariatorget. Han har inte tillträde till den än. Men vi kände lite på atmosfären. Det var trevligt där utanför porten. Trots regn. Sen fikade vi lite för mycket på Rival. Sen tog vi en promenad arm i arm i regnet. Episkt.

Sen åkte jag hem och lagade lasagne. Och klippte lite i mitt slitna hår.

Ganska bra söndag om jag får säga det själv.

 

In a land far far away

När jag var 17 år åkte jag till Ryssland, dvs. en avlägsen plats av Ryssland på Kolahalvön. Det är liksom världens slut. Allt var grått och trist. Jag tror aldrig solen sken. 

Jag vet att vi var där för att göra något viktigt, men det kommer jag inte ihåg. Vi drack mest vodka och lingonlikör tills Sebastian blev spritförgiftad och spydde ner sig själv och sin ryska pälsmössa.

Vi rökte cigg som kostade 3 kr paketet. Försökte äta rysk mat. Gick ej. Så vi överlevde på nudlar som tillagades på ett medhavt Trangiakök. Tills vi en fyllenatt lyckades tända eld på heltäckningsmattan när en burk ravioli skulle värmas. Då fick vi äta chips istället. Tror inte vi duschade hellre. Vilket fick oss att passa in utmärkt mitt i smutsen.

Min pojkvän hade precis gjort slut. Jag var ganska förstörd. Men spriten, smutsen och allt det gråa botade mig. Idag behöver jag Ryssland igen. Dock ser det precis, rent vädermässigt, ut som Ryssland ute. Så går jag och hänger lite på sunk Malmvägen så är jag nog snart hel igen.

En dejt med Nils kan nog göra mig hel också.

Bakisdrake

Jagad jagad jagad av bakisdraken.

Trodde en pizza kunde lösa problemet men det gjorde inte det. Jag är fortfarande hungrig och har en halsbränna från helvetet.

Jag har även en gnutta bakiångest. Som sig brukligt. Ibland är man bara så jävla pinsam. Och jobbig. Och störd. Alkolås på le telephono är kanske ett måste igen?

Hyrde Rackel Getting Married. Bra film det dära.


Jobb schteeek

Igår var vi ute och åkte lite limo. Och drack alkohol. Jag tror även att vi åt. Och dansade. Det var limo, Ice bar, Thai House och Undici

Idag är jag jagad av bakisdraken. Jag behöver pizza. Och jag behöver någon som tar en dusch åt mig och går och köper pizza.

Fortfarande sugen på Winter Jam. Men undrar hur jag ska orka med det? Och vem som ska med.


Winter Jam

Vem är på att kolla in lite snowboard dudes på lördag?

Winter Jam it is baby. Om Ola hade varit här hade han säkerligen varit på. I övrigt vette tusan vem jag ska locka med?

Kom igen kom igen kom igen!

Highlife? Näää, lowlife!

Jag skulle träna idag. Men då jag gick från jobbet efter kl. 19 så kändes det inte aktuellt längre. Så jag drog över till turren (kan ha varit en syrian) mitt över gatan från jobbet som tar 150 spänn för en klippning och klippte luggen för en femtiolapp. Det var så galet sunkigt därinne att jag ett tag började fundera på om det fanns en möjlighet att jag kanske skulle få löss på kuppen. Världens rakaste lugg fick jag också. I vanliga fall brukar ju frisören klippa lite flikigt eller iaf tunna ut topparna lite, men inte denna gång. ICKE. Ser ut som när mamma klippte luggen med kökssaxen när jag var liten. Hahahahaha, jag får mig ett gott skratt när jag kollar mig själv i spegeln.

Imorgon går Avisera scccchtek. Lång limo och grejer. Jag har inte riktigt bestämt mig vad jag tycker om den saken än. Jag känner mig inte schtek alls. Mest halvsunkig och halvsjuklig och halvynklig. Och heltrött.

Nu ska jag tycka synd om mig själv ett tag. Jag har rätt till det idag. 

22 Pistepirkko vecka!

22 Pistepirkko är mitt senaste musikfynd och garanterat det enda bra som någonsin kommit från Finland. Bortsett från lakrits och Fazerchoklad (speciellt den med hallon och yoghurt som inte finns i Sverige).

Nu kör vi 22 Pistepirkko vecka. Dom förtjänar en hel vecka av uppmärksamhet.

Dock hittade jag inte två av deras bästa låtar på Youtube så dom förväntar jag mig att ni olagligt laddar ner; Boardroom walk och Don't play cello.

Vi börjar dock här:

Insomnia

Kanske inte var världens bästa idé att äta typ en halv burk honung så här innan läggdags?!

Jag är så jävla sockerhög att jag hade kunnat springa ett maraton. Och antagligen vinna.

Nu ska jag fundera på om detta med torrschampoo är en bra idé. Just nu lutar det mot dålig.


Om jag ändå hade något av värde att säga

Tisdagar. Den ständigt återkommande skitdagen. På tisdagar är jag ful. På tisdagar är det mesta fult. På tisdagar blir jag helt plötsligt överhopad med jobb. På tisdagar går ingenting rätt. På tisdagar är folk generellt elaka.

Jag gick och handlade tandtråd, actimel, en paprika och snus. Det var så jävla tisdagssorgligt att jag fick en existentiell kris där vid kassan i affären. Jag ville mest bara krypa ihop i fosterställning på det våta och smutsiga golvet och vältra mig i olycka. Men eftersom tvångströja och stimulifria rum skrämmer mig så gjorde jag inte det. Jag gick sakta hemåt i blöta converse och smutsigt hår med en lugg som hängde irriterande ner i ögonen. 

Väl hemma hittade jag en silverfisk på golvet och blev så översköljd av äckel att jag hulkande överdoserade kaustiksoda i vart enda avlopp till det sved i ögonen. Jag är fortfarande äcklad. Jag vill bara våldtäktsduscha och dra något gammal över mig.

Vänliga tisdag. Jag tackar Gud att det är en vecka till nästa gång.

Brain lost at stair master

Jag tappade bort hjärnan på SATS St Eriksbron kring kl. 18.56. 

Belöning utfärdas till den person som återför den till mig i befintligt skick.

I övrigt så känns det tomt. Även innan hjärnan tappades bort. 

Umeyo is far far away.

By the freaking way

Jag har galen ont i halsen. Även efter 3 koppar te. Konstigt.

Och denna dag har varit sjujävla lång. Konstigt det med.

Och jag ser på Heartbreak Hotell. Överjävla konstigt.

Lovers Dream

Vaknade tidigt och förstod plötsligt innebörden av Anna Ternheims låt Lovers Dream. Somnade om efter ett tag och sov länge. Åt sedan saker och drack te då halsen gjorde ont. Funderat mycket. Tänkt på viktiga saker. Ätit mer. Sovit mer. Inte fått ett skit gjort.

Och nu har jag en kudde som luktar man. Och jag kan inte låta blir att tycka att det känns ganska gemytligt igen. 

Kom kom kom

Du ringde alldeles nyss från en pendelstation och du visste inte var du skulle. Jag och väntar och väntar. Kom kom kom. Till mig. 

Och mina läppar är så jävla torra att när jag drack en blåbärssmoothie så fastnade det en massa blått i alla dom där torra flagorna som pryder mina läppar. Hade jag druckit rödtjut hade effekten med alla sannolikhet blivit ännu mer uppseendeväckande.

Austin Power på tv. Förr älskade jag Austin. Sen växte jag upp och blev torr och tråkig. Även fast Goldmember still cracks me up. Toight like a tiger baby!

Snart snart snart.

In Danis honor

Idag fyller finaste Dani-girl hela 27 år (host host läs 31 år). Därför firades hon med födelsedags aw igår. Hon fick en penis och lite krafs. Och en fin spa behandling från oss ladies som faktiskt tycker att hon förtjänar en fin present. 

Det var en gemytlig tillställning som det såldes oftast är med jobb-familjen. Ibland är vi lite som en sekt. Bortsett från hela den där psykos grejen. Även om vi ibland diskuterar att begå kollektivt självmord. Igår var dock ingen självmordsbenägen utan hade det bara fint tillsammans.

Idag har jag lagat/bakat corn bread (how very americano of me), ätit bea chips och väntar nu på (vad Jossan säger är) min älskare. Jag väljer att inte benämna personen överhuvudtaget. Det får tiden utvisa.





Buhu! Cry baby!

Jag mår illa. Galet illamående. Kan bero på den burken med pepparkakor och flarran med glögg som jag och Jossan smällde i oss på jobbet. Jag tror ju givetvis att jag har magcancer dock. Att jag kommer dö. Eller iaf få stomipåse på kuppen. Egentligen är jag nog bara extremt jävla trött. Denna vecka har det inte blivit många timmars sömn och i dom perioderna har min kropp en tendens att stänga av vitala funktioner. 

Jag har lipat lite. För att jag inte vet vad jag ska ta mig till. När man träffar någon som är så jävla rätt för en, the one and only, så borde man ju vara glad. I detta fall är det bara skiiit! Piss och Päron.

Jag saknar Johanna. Pratade om henne för någon dag sedan och blev alldeles varm inombords.

Och allt jag vill ha i vida världen

Är lite jävla hederlig glögg och ett kilo med klassiska pepparkakor. 

Ska det vara så jävla svårt?

Hello Perfect!

Jag, Sara och Daniella drog till Sats efter jobbet för att köra det obligatoriskt onsdags bodypump passet.

Vi blev en gnutta förvånad när ordinarie instruktör i form av bulkig brud var ersatt med ytterst ytterst finskulpterad man. Alla vi tre slutade typ andas för en sekund när vi såg honom. Och allt blev jävligt jobbigt. Och alla skruvade nervöst på sig.

Det var liksom pure perfection personifierad. Människan t.o.m. svettades perfekt. Huden blev liksom bara sexigt glänsande. Och jag tänker för en sekund att jag ville slicka lite på den där vältränade armen, med den perfekta tatueringen och den perfekta svettningen. Och när han putade med röven så stannade hjärtat för en sekund. 

Shit pommes så vi objektifierade honom. Stackarn. Han vill sprida välmående och träning och där står vi och gör ett objekt av honom. Ett snyggt skal.

Men jag skyller på PMS i detta fall också. Jag kan inte hjälpa att jag blir lite sugen över det mesta just nu. Eller på det mesta kanske? Men som Dani sa: Hade jag varit en snubbe nu så hade jag haft grav ståballe i brallan. 

Han var något exceptionellt vacker.

Sa jag att jag hatar allt?

Vaknade liksom i morse och visste att dagen skulle bli skit. Inget konstigt med det egentligen, då tisdagar i regel är en jävla skitdag. Den mest onödiga dagen på veckan. Den mest intetsägande dagen på hela veckan. Fuck tisdag.

Sa jag förresten att jag råkade sova en gnutta länge? Och fick åka till jobbet och se ut och känna mig som en slusk? Givetvis så hamnade jag bredvid en person på pendeln med den värsta morgonandedräkten jag någonsin känt. Givetvis så trycktes det kroppar mot min. Sa jag förresten att jag är en gnutta PMS:ig så att jag är förjävla känslig för lukter och hatar mänsklig beröring? Idag har allt luktat illa. För att inte tala om hur det stank i köket på jobbet. På toaletten på jobbet. Ja tamigfan överallt! Jag har mått illa. Sa jag förresten att jag har varit så stressad att magen helt gav upp hoppet och svällde upp till en gravidmage? Sa jag förresten att jag helt seriöst trodde jag hade tarmcancer för det gjorde ont ont ont?! Sa jag förresten att håret år så tovigt att det helt enkelt har börjat skapas dreads helt av sig själv?

Sa jag att jag har PMS?

Fy satan vad bra att jag har det att skylla på. Annars hade jag nog redan lagt mig ner och självdött denna jävla tisdag som Gud glömde. 

Och ja, jag har fortfarande obeskrivligt tråkigt. Och nagellacket är avskavt. Och jag har snusat sönder tandköttet. Och jag är allmänt äcklig. Och tänderna är gula. Och ja, jag HATAR allt!

Det kliar överallt och min toalett luktar mögel.


Inte OKEJ!

Nej. Det är helt enkelt inte ok att personer över 20 år spelar tv-spel eller dataspel. Hur jag än vrider och vänder på det och försöker vara förstående så går det inte. Dessutom verkar alla ta det på så jävla stort allvar att jag blir rädd! Det är inte så jävla konstigt att vi är en mest osociala generationen någonsin och att vår generation till stor del består av missanpassade muppar som inte kan föra sig i sociala sammanhang. Eftersom alla umgås genom att spela tv-spel.

Det är inte okej!

(Sorry Emma)

Jag hatar fortfarande mitt liv och praktiskt taget hela världen.

Dagens sista: Fuldans 4-life

Den första låten på länge som har fått mig att vilja fuldansa och klappa händerna i otakt. Som har fått mig att vilja ta på mig Converse, tights, en stor t-shirt med förutsägbart tryck på och rufsa blonderingen och just dance dance dance!

Sångaren är så sjukt jävla snygg också. Please God, make me gay!! I'm done with men!

Noisettes - Don't Upset The Rhythm!

Igen och igen och igen och igeeeeeeen

Jag är tråkig igen. Tråkig och uttråkad.

Tappade bort livsglädjen någon gång under söndagen och jag har inte funnit den igen.

Inget är roligt. Allt är slentrian. Fast allt är stressigt så är det ändå slentrian. Inget nytt händer. Bara samma samma samma samma. Om och om och om igen. Och jag får livskris. För jag vill inte att livet ska vara så jävla förutsägbart. Jag vill inte att livet ska vara så här. Jag vill bara ha något annat, något mer, något roligt. Något att fokusera på. För just nu kan jag inte leva här och nu. För det som händer här och nu är inte det jag vill ha.

Jag försöker få känslan att försvinna, men när jag väl har fått för mig något så har jag väldigt svårt att ta mig förbi det. 

Jag är så jävla missnöjd med livet.

Hej söndag!

Idag har jag ätit. Och sen ätit lite till.

Och legat i soffan. Och sedan legat i soffan lite till.

Jag är en gnutta understimulerad. En gnutta uttråkad. 

Igår drack jag drinkar med Tummen och ny pojkvän. Det var mycket trevligt. 

Jag drömde sånna där drömmar som jag inte vill drömma i natt. Om den verklighet jag vill ha som aldrig kommer att bli den verklighet jag vill ha. Omöjligt. Hjärtskärande trist. Den där sjuka besvikelsen när man vaknar och inser att det bara var en dröm. 

Jag laddar ner skivor och hoppas hitta något så fantastiskt att allt känns fantastiskt igen.  

Natt + Youtube = sant!

Jag har en nattlig Youtube session och spelar låtar för mig själv. Försöker någonstans hitta meningen med livet. Eller meningen med nåt. Eller iaf nåt som beskriver hur fasiken det känns just nu. Men eftersom jag inte riktigt själv vet hur det känns så blir det jävligt svårt att hitta något som beskriver det hela.

Jag har varit full fyra dagar denna vecka. Jag orkar inte med mitt nyktra jag just nu. Mitt nyktra jag är allt för klarsynt och det orkar jag verkligen inte med. Jag vill leva i förnekelsen. För i förnekelsen gör det inte så jävla ont. För i förnekelsen är det inte så jävla hopplöst och tråkigt och uppgivet.

Så jag spelar Snoop Doggs Why did you leave me på repeat. Och hoppas på något annat. Kanske kanske kanske. 

weekend wars

Nu drar jag hemifrån. Utan plan och utan mål typ. Tar en vinare under armen och drar till Sara. Där ska det dock vara nyktert. Men det skiter jag fullständigt i. Jag kan dricka själv. Sen lockar Tummen med party. Vi får se? Och Jossan är någonstans och vill träffas sen. Och Nils kanske är på..på nåt? Herregud. Alla är ju galet segstartade idag. Iofs jag också, men nu är jag igång och ingen annan är det.

Ett jävla krigande om helgerna alltså. 


Götta

Jag har ätit godis till middag, nattamat, frulle och mellanmål.

Jag mår sisådär.

Dance dance dance!

Jag behövde lite pepp. Kom fram till att Ok Go och deras musikvideos nog kunde ge mig det. Och det kunde dom. Dessutom gör dom galet bra musik.

Ok Go - A Million Ways
Ok Go - Here it goes again
 

Om du lämnade mig nu...

Gillar ej Lars Winnerbäck. Gillar Miss Li. Jag är kluven. I mångt och mycket. Men lämna mig inte nu...


Blow him back into my arms

Efter en gnutta övertid drog jag och träffade extra storebror Martin. Klippan. Världen snällaste man. Typ.

Hade den trevligaste kvällen på länge. Och insåg när jag träffade honom hur mycket jag faktiskt har saknat honom. Jag är ganska bra på att bara gå vidare utan att tänka tillbaka, utan att minnas, bara förtränga. Och sedan slår verkligheten mig rakt i fejjan. Fina människor som jag har lämnat bakom mig. Och där var han. Klippan. Snällaste. Och nu kanske ännu bättre. Vi pratade i munnen på varandra och hade sååå mycket att berätta för varandra. Nu är det bestämt att vi ska träffas oftare. För så här kan vi ju inte ha det.

Och full blev jag. Och har satt myströjan ut och in. Bryr mig inte alls. 

Tack för ikväll Martin. Always in my heart. Du som fanns där...för länge sedan...



Cry baby! Baby cry!

Jag undrar varför jag känner ett instinktivt behov av att lipa hela jävla tiden? Gråten i halsen. Darrläpp. Vattniga ögon. Klump i halsen. 

Känslorna svallar. 

Jag är trött. Så in i helvete jävla trött. Fysiskt slut. 

Måste städa. Orkar inte städa. Vill bara sova. Eller stirra in i en vägg. Sluta tänka. Bara vara. Om bara för en liten stund. Jag avskyr måsten. Jag hatar dom. Imorgon kanske tänker jag? Men imorgon är jag ännu mer trött. Och så går tiden och tillslut kommer min lägenhet ha tagits över av smuts.

Note to self!

Ta ut soporna!!!

Det är dom som luktar rutten firre! För det ligger firre där!

Så som det är, så som det borde vara

Jag och flickvännerna a.k.a. the ladies a.k.a. the homegirls och drog till Najdisch för att kolla in hennes lilla bebbe.

Najda bjöd på vin och nötter istället för hallonsaft och gräddtårta. SÅNT GILLAS! Annars blir det ju ofta lite ångestladdat och krystat kring ett nyfött barn. Nu blev det mer lite festligt. Och avslappnat. Och jag gillar vin så på det stora hela var det en mycket lyckad kväll. Och ja, bebben var en cutie! Och tyst. Främst tyst.

Nu sitter jag i soffan lite halvlullig och avnjuter en halvljummen skål med nudlar. FREAKING HIGHLIFE! Imorgon knegas det och tränas det i vanlig ordning.

Lutar kanske mot ett tidsbegränsat samboskap i början av 2010. Jag slåss med ångesten. Måste känna lite på det hela. TIDSBEGRÄNSAT! 

Limbo - mellan himmel och helvete!

Jag Googlar limbo. Försöker bli klokare kring begreppet. Nätet svämmar dock inte över av beskrivningar av detta limbo. Kan vara för att Sveriges befolkning uttalat är protestanter och inte katoliker och därför inte berörs nämnvärt av detta limbo. Men limbo i sig är alltså en plats mellan himmel och helvete. Och jag tänker; är inte då livet i sig som att befinna sig i limbo? Livet är ju inte himmelskt i sig, eftersom då skulle ju inte himlen vara något att locka med, och få oss att leva ett moraliskt korrekt liv. Livet är ju inte heller ett helvete, eftersom då skulle det inte finnas något att hota med, och ingen skulle leva moraliskt korrekt.

Så alltså, kontentan, vi lever i limbo. Trots att vi inte är katoliker. Ett mellanläge. Ett mellanting. Något mittemellan. Så där lite halvdant.

Söndags gänghäng

Spenderat dagen på söder med två fikor med fin fina personer och en liten liten liten shoppingtur.

Nu tvätt och tv. Lagat lax. Söndagar när dom är som bäst.

HAPPY SUNDAY!

Återigen, dålig idé.

Jag ser The Haunting. Och jag är själv. Jävligt dålig idé. Jävligt.

Och alldeles precis ramlade något ner i badkaret. Det spökar alltså här också. Kul. Jävligt kul.

Och folk skriker ute på gatan. Har populationen gått crazy bananas bara för att det är Halloween?

Jag önskar att jag hade pillar av tvivelaktig karaktär som just nu kunde hjälpa mig att sova.

RSS 2.0