Oldie but goldie

Klockan är 22.25 och jag går officiellt till sängs.

Har aldrig hänt. Men jag känner att jag måste. 

Kanske somnar jag in till Frida Hyvönens skiva Silence is wild. Ett nästerverk. Att jag inte förstod det tidigare.

Våldsamt jagad av bakisdraken

Well, det kanske är dags att erkänna för sig själv att man börjar bli alldeles för gammal för en tvådagars?!

Igår blev det alkoholintag med Ola. And talk talk talk. Hann börja se District 9 också. Men jag var för full för att foka och störde mig endast på en skådis som jag i sten hävdade skulle föreställa en holländare och som jag inte hörde vad han sa. I övrigt vette fan vad den handlade om? Typ aliens. I ett getto. Men potential fanns det säkerligen. 

Sovit i soffan typ halva dagen. Lånade Tyson dokumentären/filmen av Ola. Ett tragiskt livsöde. Men ytterst fascinerande. Den var fin/bra.

Försökte förklara storheten i filmen The Rise of the Foot Soldier för Ola, men det gick fan inte hem. Han blandade ihop det hela med någon Dolph Lundgren eller Jean Claude Van Dame film. SE DEN GOD DAMN IT!

Nu är nog dan dags för en dusch. Inte lukta usch.

Speed dating

Igår hade Daniella bestämt att vi skulle på singelkväll på Bon Palais. Ett koncept jag inte var helt för, men som jag ändå gick in i med ett öppet sinne. Tyvärr var det som jag befarat. Jag var givetvis yngst och utbudet var liksom jag en gnutta tragiskt. Men men, hade med mig tre fab brudar och det gjorde kvällen yttert gemytlig. Jag var den enda av oss som lite påtryckningar från någon typ av konferencier speed datade. Det sög ju fet balle det med. Fick höra att jag hade en snygg exteriör men att interiören inte var så vacker?!! What the freaking fuck? Det går omöjligt att avgöra efter 1 minut.

Ola skulle egentligen med också. Men när det var dags så fick jag inte tag i honom. Mobilen var avstängd. Vilket liksom gav mig panik. Jag ringde och ringde. Trodde han hade dött. Nej då, han låg hemma och sov med avstängd mobil. Sicket snille liksom!


Hittade en rustning

Klassisk Dani POSE.

Happy feet


Jag och dude. Scary eyes fo sho.


Speed dating


Josie blev blond


Klassisk Dani POSE några timmar senare

Do tha dance

MÅSTE SOOOOOVA!

Jag måste sova. Borde ha sovit för länge sedan. Men jag började givetvis trixa med en massa stuff. Kom hem sent. Eller senare än tänkt då Mattias föreslog en gemensam middag i Sollis istället för att jag skulle gå hem och äta fil (det tyckte han var tragiskt). Skulle städa. Inte gjort. Skulle diska. Inte gjort. Skulle plocka undan. Inte gjort. Skulle packa ner lite stuff. Inte gjort. BAJS.

Imorgon har Dani dragit med oss på singelkväll på Bon Palais. Bjuds på speed dating and what not. Jag hänger på för att observera och äta mat och dricka mig full. Jag har aldrig deltagit på ett liknande "event" och tanken känns faktiskt relativt främmande trots att jag har spenderat de senaste 4 åren med att vara typ singel eller i gråzonen.

Nu ska jag försöka sova. Om jag nu inte bestämmer mig för att putsa skorna. 

Score på vuxenpoängskalan

Igår beställde jag dammsugarpåsar från dammsugarpasar.nu. Hur vuxet?

Tog drygt 16 timmar för dom att leverera dessa fram till min dörr. Det kallar jag service. Och jag är så galet vuxen att jag på riktigt uppskattar det hela.

(Iofs är jag sjukt osäker på om jag köpte rätt påsar då jag absolut INTE har någon aning om vad det är för modell på dammsugar-jäveln. Kan ju bero på att jag sällan använder den i onödan)

Imorgon ska jag nog städa. Kanske. Eller inte. Jag brukar behöva en vecka eller så att vänja mig vid tanken om att städa, tills jag faktiskt gör det. Fast jag har iofs funderat sedan i fredags typ. Det brinner liksom lite i knutarna. Men men, nu är jag själv hemma igen och behöver inte på något vis låtsas att jag är vidare prydlig. Kanske får bjuda hem någon? Gör jag det så brukar jag känna att jag MÅSTE städa. 

Who's up for it?

Sooooo not Hanna-style!

Vi skjuts hem från jobbet. Pjuh liksom. Jävligt jobbigt att sladda i heels i snön. Sooo not Hanna-style. Mjau liksom!

Har lagat mat som faktiskt kan räknas som mat (dvs. jag har använt kastrull) för första gången på typ 3 veckor. Inte fil. Inte flingor med mjölk. Inte gröt (fast det använder man ju kastrull till ju). Skulle förtära måltiden till 2 and a 1/2 men som brukligt. Men inte fan sänds ju det längre. Nej nej, Lyckohjulet är vad trean bjussar på. Den största skiten på tv sedan Ordjakten hade sitt intåg i folkhemmet. Valde House istället. Inte så där jätte smart att förtära mat till. Speciellt då jag har känt en vilja att spy hela jävla dagen. Eller iaf bajsa jätte jätte mycket.

I övrigt är jag fortfarande ful. Har haft tre fuldagar på raken. Och det är fanimig mer än vad en människa mäktar med. Imorgon sportar jag en burka. Inte bara för min skulle, utan för min omgivnings. 

Well, I just attract fire!

Lägenheten brann ju liksom ner. Well that was that.

Igår står jag i omklädningsrummet på H&M i Sollis när brandlarmet går i köcentrumet och hela skiten utryms. 

Idag brann det i nåt jävla elverk på jobbet så våra lokaler slocknade ner totalt. Server nere. Växel nere. Ingen jävla el alls. Luktade bränd plast så jag trodde jag skulle dö.

Fick koppla om alla telefoner på företaget till min mobil. 40 telefoner till en mobil. Well, I had work to do fo sho!

Önskar att jag kunde attrahera något mindre farligt än eld. Men det verkar vara min lott i livet. Farligt, giftigt och fullständigt hett.

Ska vi kanske ta och kaskadspy lite då?


Satte mig bredvid en mega spya på pendeln. Dröjde nån station innan jag hajjade läget. Flyttade mig givetvis ett par vagnar från spyan, men med min tur är det antagligen försent. Vinterkräkis here I come liksom. Vore inte det som grädde på moset? 

I mitt inbillade (än så länge) illamående så googlar jag bilder på Lady Gaga och tänker att jag nog skulle få ligga en massa om jag såg ut som henne. Det är något med den kvinnans utseende som kittlar mig å det grövsta.

I övrigt köpte jag två par byxor på Gina Tricot för 198 kr. Alltså inte styck. Utan för två par! Var är världen på väg?

I övrigt så har jag ätit världens godaste sallad på NK och druckit gott vin som det så här i efterhand känns som att det var slöseri med pengar då jag antagligen kommer kaskadspy upp det hela på min vita vägg. Kan iofs bli ett roligt mönster med det rödtjutsröda mot min vita vägg. Men ganska äckligt. Ja.




Clean it up, step it up.

Jag har en teori. Inte vidare originell men likförbannat en teori; Ut med det gamla, in med det nya. Simple as that.

Tvättat bort spåren av en dude. Främst sängkläderna. Inga sentimentala lukter. Rensat telefonen. Inget att vara sentimental över. Eller patetisk över. 

Klärt och betärt. 

Allt glömt. Fokusera på nåt nytt. Eller nåt annat. Foka på bara. Step it up.

Jag hatar alla känslor som har att göra med att vara sårad, brudig och ledsen. Städar bort skiten istället. Sen har det aldrig hänt.

But if I could tear his throat, spill his blood between my jaws

Äntligen hittade jag en fabulös version av Okkervil Rivers låt Black på Youtube. Den härrör från det fantastiska musikåret 2005. Året som gav mig Killers, The Coral, Death Cab For Cutie, Franz Ferdinand, Okkervil River, Isolation Years, The Bravery, The Libertines, Laakso, Arctic Monkeys and so on. Öppnade mina ögon för pop/rock. Bort från mainstream radio hits. Och musiksmaken har nog även utvecklats ytterligare sedan dess. Men år 2005 förändrade mitt liv rent musikmässigt. Jag vill återigen ha ett 2005. Rent musikmässigt.

Tills dess nöjer jag mig med att lyssna på denna gamla dänga och skrikandes sjunga med för full hals. I ett desperat försök att återuppleva den fantastiska känslan som mitt musikaliska uppvaknande gav mig. Eller kanske bara känna mig lite levande i all den skit som har kastats min väg de senaste månaderna. Eller kanske bara ett litet ljus i detta förbannade januarimörker som fyller hela mig med tristess.

But if I could tear his throat,
spill his blood between my jaws,
and erase his name out for good, don’t you know that I would?
Don't you realize I wouldn’t pause,
that I would cut him down with my claws
if I could have somehow never let that happen?






Om jag någonsin gifter mig, play this song

Detta är låten som jag ska gifta mig till. Om jag gifter mig. Bara denna låt. Ingen annan.

Den är så jävla bra att jag fan i mig kissar på mig. 

Crackhora, tjackpundare, haschtomte

Inte fan vet jag.

Men om jag var en gnutta mer svag så hade nog detta varit en sådan dag då jag börjat knarka.

Liksom snortat, skjutit och rökt så jävla mycket skit. 

Men nu gör jag inte det. För jag är inte så svag.

Hade man däremot blivit galet snygg av knark så hade jag nog kört. Jag är galet ful idag. Glåmig som Jossan uttryckte det. Trött sa någon annan. Jag själv anser mig själv bara vara jävligt grå. 

Kärlek

Skit samma. Du finns inte.

Mina vänner finns. Och dom är i allra högsta grad det bästa jag har.

Dom ger mig all den kärlek jag behöver.

Och dom är inte rädda att slänga på en EVIL när andan faller på.


Give me what I deserve

Åter hemma i min lägenhet som luktar dålig stämning efter att ha hängt i Jossans soffa och beklagat mig över mäns tendens att vara svin. Jag har ätit chips och sovit igen lite sömn i hennes soffa. Sen vaknat och beklagat mig ännu mer. 

Jag känner mig lurad, förnedrad, förbannad och besviken. Inga gemytliga känslor. Inga känslor som på något sätt känns behövliga en bakis söndag. 

Jag har upplevt ett händelseförlopp jag inte under några omständigheter kunde förutse. En konversation som lämnade mig utan mål i mun! MIIIG!!! Jag har fan alltid mål i mun. Men denna gång hamnade jag i chock. Stirrades på personen i fråga med en känsla av att jag skulle spy på personen ifråga om jag öppnade munnen och försökte tala. Sen ville jag slå in pannbenet på personen ifråga. 

P.g.a. grav oärlighet har jag förlorat en vän. En person jag genuint tyckte om och respekterade.

"Förlåt. Var ju inte riktigt tänkt att det skulle bli så här illa."

Lilla du, det är en klen tröst.

No roomie

Det är bevisat. Män är från Mars, kvinnor är från Venus.

Jag har officiellt ingen roomie mer.

Nu ska jag bara pallra mig ut så att han kan vara freaking gone när jag är tillbaka.

För helvete. Jag är alldeles för bakis för att hantera detta.

Mä, låt mig typ va!

Roomie tjatar om att åka till stan. Jag säger åk på du.

Bror tjatar om att åka till Södertälje och se hockey. Jag säger åk du.

Tycker det var ett jävla tjatande?! Jag vill för fan bara ta ett chillpill och luta mig tillbaka i soffan innan det ska börjas styras inför kvällen. Måla en nagel. Ta ett bad. Se dåliga repriser på tv. 

Planera. Sysselsätta sig. Det är då fan i mig för andra. Inte för mig. Jag pallar bara ett selektivt urval av aktiviteter och planer på en vecka. Annars får hjärnan spunk!

Nu ska jag dock pallra mig till Systemet och köpa en Bacardi Lemon till Nils. Jag stödjer inte Bacardi Lemon alls. Men jag stödjer definitivt bålen som Bacardin ska ingå i.

(Nu ska ni inte tror att jag har något emot Bacardi på något vis, då rom är det jag gillar att dricka mest efter vin. Det är den smaksatta romen som jag har problem med, rom ska liksom vara rom)

Till Tummen

Tumme-liten. Vi ska ses snaaart.

Give me a holla!

I'm not dead! Yet.

Nej då, död är jag inte. Ni behöver inte undra. Jag har bara tagit paus. Vad jag har pausat ifrån är oklart, men ganska jävla lysande.

Jag och Josie drack rödtjut och käkade pizza efter jobbet. Sen tackade jag för mig. Skuttade upp på ett tåg hemåt. Drog på Band of Horses i lurarna. Band of Horses är för mig vad Coldplay är för andra. 

Kände att jag behövde komma hem och ha kvalitetstid med mig själv medan roomie is out doing dirt. Kanske se lite porr och tänka på the good old days när jag inte behövde ta hänsyn till vad för snusk jag spontant drog på datorn. Dricka lite mer vin ska jag också göra. Och vara allmänt regelrätt genomvidrig som endast ensamhet medför. Skööööönt.

Sen ska jag klippa tånaglarna och peta näsan. Det anser jag inte som regelrätt vidrigt då det faktiskt är livsnödvändigt.

Imorgon ska jag träffa Nils. Och förhoppningsvis Ola. Om han inte tänker ha nap-time när jag ringer. 

Av någon jävla anledning gav pizzan mig lite dåligt samvete så jag har bokat upp två träningspass i helgen. Inte helt jävla logiskt. Och inte helt jävla ok.

Nu Discovery. Måste passa på medan ljudet är tillbaka. Det försvinner ibland på den kanalen. 

Fundersam.

Jag är ytterst fundersam.

Och en gnutta störd. Jag upplever något jag inte har upplevt förut.

Och nej, har inget med kärlek att göra. Snarare tvärtom.

Livet har sin gilla gång.

Men fasiken asså.

Händer inte mucho just nu. Lite vin, lite träning, lite jobb, lite aktiviteter, ingen shopping, lite film.

Jag tror att människor egentligen skulle ha behövt gå i ide under jan-mars. Livet är fan inte high life alls då. Liksom inget go go go. Bara överleva liksom. Kanske hitta någon att hångla lite med. Kanske köpa nåt onödigt dyrt.

Vad fan vet jag?

Nu fosterställning och undra över var hela jävla dagen tog vägen? Hemma 20.15 liksom. Jag har inget liv.

Roomie

Idag fick jag för första gången i mitt liv höra från en snubbe: Jag blev typ kär i dom skorna!

Sagda av min blivande roomie. Han är en söt liten sak. Lite nördig. Typ lika smart som jag. Och det är jag verkligen inte van vid. Mer besserwisser än jag. Vitt skilda politiska åsikter vilket skapar diverse bråk ibland. Lika ego som jag. Om inte en gnutta mer.

Men duden gillar skor. Det väger upp för ganska mycket.


Kåtslag

Javisst ska jag se Snabba Cash. Inte för att jag var så jävla fascinerad av boken för den kommer jag inte ihåg vad den handlade om. Utan för Joel Kinnaman. SMOKING HOT!

Jag och Emma hade en hang up på honom någon gång sommaren 2006 då vi såg Tjenare Kungen inte bara en gång utan två!

Hej Joel! Jag tror jag är kär i dig! 

(Iofs har jag mens så mitt omdöme om whats hot and whats not är inte speciellt tillförlitligt. Jag hade kunnat ligga med en lyktstolpe)




Piller, pulver, snor och kladd

Jag är förkyld. Helt galet. Jag blir ju inte förkyld. Nös så jävligt idag att jag spräckte ett par tre stycken blodkärl i ögat. Fick gå omkring på jobbet och se ut som en crackhora. Lite röd under näsan också. Relativt osmaklig.

Istället för träning blev det därför övertid. Sedan godis och Elle.

Istället för städning blev det...hm...ingenting. Stirrandes in i en vägg och stora försök att lära mig att andas genom munnen. Näsan är igenkladdad. Sitter nåt i bihålorna. Säkert nåt grönt. Mer osmakligt.

Imorgon ska jag försöka träna. Om jag kan andas. Imorgon måste det även städas. MÅSTE. Inget stirrandes in i en vägg då inte. Ny rumskompis på fredag. Kan bli myyyys.

Nu måste jag ta och tvätta bort sminket under ögonen. Hur fan ser jag ut egentligen? Tur att ingen ser mig. Preppa med piller ska jag också göra.


Hahahahahahahahahahahahahahahaha

Gick och klippte luggen hos random syrian.

Det blev så jävla fult att inte ens jag kan ta mig själv på allvar. Haha.

Och jag är fan inte speciellt kräsen längre. När det kommer till håret (för många olika syrianer liiiite för mycket blondering).

Mamma hade klippt den bättre. Med en potta på huvudet.

Hahahahahahahaha. Det är iaf freaking fun att se sig själv i spegeln.

Kaskadspy. Not so much.

Har inte kaskadspytt över väggen än. Men tycker fasiken det bökar om lite i magen.

I övrigt kliar det i tandköttet. Har inte hittat en diagnos på det. Och i gommen. Fan vad det kliar. 

Min dag är händelselös än så länge. Jag har dock varit på Pilates. Det kan ha varit dagens höjdpunkt. Annars? Inget, nada, nothing. Bara...tråkigt.

Äggsallad

Jag tror jag precis åt ett gammal ägg.

Och grejen är att jag visste att det var gammalt. Men jag åt det ändå. Trots att jag har köpt nya fräscha ägg.

Ingen ska ju säga att jag inte vågar prova nya saker! Eller att jag inte lever lite farligt!

Jag räknar dock kallt med att kaskadspy om ca. 10 minuter. 

Återkommer med info.

Chokladsås

PANG! sa det bara.

Sen stod jag med chokladsåstuben och praktiskt taget tömde hela den i käften i ett svep.

Hej PMS! Jag har väntat på smällen. Och där kom den. 

Helt galet duktig.

Idag har jag varit duktig.

Givetvis inte utfört alla mina missions men jag har iaf fikat med Rikard, tvättat, lagat mat, diskat osv. 

Jag klappar mig själv på axeln och önskar att mina mjukisar ska torka snart. Då jävlar ska det bli mys.

Konsumtionsdjävulen

Jag har gett mig själv köpstopp när det kommer till kläder. Jag har fasiken så mycket att jag inte får plats i lägenheten längre. 

Kläder är det enda jag har som liknar en hobby. Och en jävligt bra hobby kan jag tycka.

MEN, nu vill jag till New York och då behövs det kapital.

SÅ, fram till maj har jag köpstopp här hemma. Får endast handla "basvaror". Linnen, strumpor, tights, strumpbyxor. Så om ni ser mig slitandes i ett klädstycke så ger jag er härmed rätten att slå mig på fingrarna och blänga på mig med förebrådande ögon. 

(Ibland så skäms jag en gnutta över det faktum att alla kläder jag har, som inte får plats, är inhandlade under ett år. Inte en livstid. Jag tror även att det är bra att förvägra sig själv vissa saker ibland. Så man känner att man lever)

Sorgligt

Försöker förtränga känslan av att endast koka två potatisar är sorglig.

Försöker förtränga att jag precis micrade en plastförpackning med choklad och att plast-skiten smälte och chokladen brändes vid. 

Försöker förtränga det faktum att jag faktiskt köpte en tandborstmugg idag. 

Försöker förtränga att jag MÅSTE måla naglarna.

I alla förträngning tänker jag äta två liter popcorn med örtsalt och läsa bok. Och göra ett tappert försök att INTE somna i soffan i natt. Imorgon måste jag faktiskt stiga upp på morgonen då jag har flera missions med min dag. Jag hatar missions på söndagar. Men, för att jag inte ska anses som antisocial och lat så gör jag mitt bästa. 

Jag tror jag ska börja skriva en bok igen. Jag börjar väldigt ofta. Skriva bok alltså. När jag är full. Kanske ska jag bli lite full ikväll och se vart kreativiteten tar mig?

Isolation Years

Jag funderar på att isolera mig själv från omvärlden idag. Mest för att det är så satans kallt ute. Men även för att jag tror att jag behöver det. Liksom som en förberedelse för att få en rumskompis. Liksom suga ut det sista från ensamheten. Bajsa med öppen dörr, kladda mat i soffan, inte diska, ha otvättat hår och utföra aktiviteter som man inte vill att andra ska se.

Måste dock gå till Apoteket. Jag har självdiagnostiserat mig själv via internet igen. Jag hade varit en utmärkt läkare.

You've got your reasons, And me I've got mine!

Vi aw:ade en gnutta. Jag och Cam Cam höll fortet sjukt länge. 

Vilket följdes av en mycket intressant diskussion. Människors komplexitet. Människors vilja att tro att dom är ensamma i lidande, smärta, ångest, lycka och kärlek. När faktum är att vi alla står tillsammans i lidande, smärta, ångest, lycka och kärlek. Ingen känsla är unik. Kanske har den inte upplevts på samma sätt av alla, men att tro att ingen har känt det du känner är fel. Och folk förstår. Även fast man gärna vill tro att man är unik i sina känslostadier.

I min depression har jag många gånger trott att jag har varit ensam med att känna det jag då kände. Medan jag idag förstår att många har upplevt precis samma sak. Att det finns fler som mig. Som lever med ångesten. Eller ledsamheten. Mitt val var dock att acceptera dessa känslor som en del av mig som jag omöjligt kan förändra. Att istället för att fokusera på ångesten strukturera ångesten i en åtgärdsplan. Ett problem som måste lösas. Bit för bit plocka isär känslan och lösa problematiken bakom känslan. Rationellt söka svaret på ångesten. Kanske finns det inte alltid svar? Men struktur gör det hela enklare. Istället för att gräva ner sig själv i det dåliga.

Och jag har försökt med många saker för att råda bot på ångesten. Sex, piller, sprit, känslor. Inget har funkat lika bra som struktur, acceptens och förståelse för andra människors lidande. Att vi är alla en och samma. We are all one som en mycket kär person till mig brukar säga.

Ja, jag är även världens äldsta 25 åring..

Well it's just smoking H O T!

Alla jävla modebloggar gnäller över att Lindsey Lohan har gjort ett liknande reportage i Muse som Kate Moss och Johnny Depp gjorde för x antal år sedan. Bla bla bla. Originalet är bättre skriker dom. Ja, kanske det? Men båda fotona är smoking hot. Och Lindseys video är galet galet het och bra.

Jag uppskattar HOT oavsett vem fan som är med!

Årsresumé ur Macens öga.

Bott här i ett år. Haft min Mac i ett år. Detta är vad jag har att visa för det.


                                    

Ice cold!

Allt jag vill ha nu är en Fjällräven jacka och ett par Uggs. Inte för att jag gillar stilen nämnvärt men för att det är så infernaliskt kallt ute och jag saknar vinterkläder.

Somnade i soffan igår och vaknade kl. 3. Kunde inte somna om så jag fick nöja mig med att glo på Dawsons Creek och Popular på fyran. Tog mig tillbaka 10 år i tiden. Inte för att jag någonsin såg Dawaons då för jag stod inte ut med självaste Dawson him self. Popular såg jag dock. Somnade vid kl. 9 och sov till kl. 12. Konstigt.

Vet inte vad jag ska hitta på idag? Vill egentligen till söder men jag vet inte om jag stå ut med kylan. Funderar även på att åka till Kista och kolla in gallerian sen dom byggde ut. Eller så drar jag till min galleria. Eller så ligger jag hemma, oduschad och läser nöcker. SO MANY CHOICES!

Fuck you! I'm from Norrland!

Jag har i princip gjort alla mina arbetskamrater och vänner sisådär lagomt leds på mig genom att i typ nån månad ha gått omkring och sagt "I Norrland kan man minnsann...". Och med detta menar jag oftast att man i Norrland kan ta hand om snö, sanda trottoarer och att kylan där inte är lika påträngande och att man därför kan vara ute hur kallt det än är. Att vintern liksom inte är lika påfrestande där som den är här i Stockholm. För där vet man att det kommer bli vinter varje år. Här i Stockholm förtränger man det hela och hoppas på sommar hela året om. Därför är man inte rustad när det helt plötsligt slår om och bli mega vintern. Som idag, -20 och lite blåst. Jag i stövletter och en ofodrad jacka. Hm. En gång var jag från Norrland. Now? No so much. Tji fick jag!

Efter att jag och Sara avslutat en behaglig arbetsdag drog vi till stammis-stället (ja, vi har ett sådant) och drack vino och käkade billigt men gott käk. Pratade skit. Pratade allvar. Prisade hennes och Christians förhållande som både har den sociala aspekten av ett förhållande men även passionen. Dvs. dom vill umgås och prata med varandra men har även en enorm dragningskraft till varandra. Jag har bara upplevt antingen det ena eller det andra. Aldrig en kombo. Och jag har väldigt svårt att tror att jag någonsin kommer det. Jag är övertygad, som sagt, att jag en dag kommer lämna man och barn för passionen. Min passion i livet. Den passion som jag vill ha. Som betyder att jag måste vara nära den personen. Så nära att personen är under mitt skinn. Men inte vill prata med. Jag tror att jag är sjuk.

Var ute i 10 minuter och förfrös tår och knän. 

Men, jag är ganska lycklig. Jobbigt att det förvånar mig.

Årskrönikan

Såg sportens årskrönika. Lipade efter en minut, vilket kan vara något av ett nytt rekord. Inget kan få mig att lipa som sport. Eller sportbragder. Eller vinster. Eller bara bedrifter. Herregud vill jag verkligen lipa så slår jag på VM krönikan i fotboll från 1994. 

Så jag lipade i en timme i kväll. Vet inte riktigt varför jag är så? Kanske är det vetskapen om all tid som har lagts ner på att finslipa tekniken i minsta detalj för att det sedan ska avgöras med en millimeter, en hundradel eller ett stolpskott? Blodet och svetten och tårarna som har lagts ner. Tiden. Främst tiden. Besvikelse och lycka. Det går att lipa till allt. Och det är vackert. Hjärta och smärta.

Kämpavilja. Glöd. Människor som gör det man inte tror är omöjligt. Jag beundrar dom så otroligt mycket. För disciplinen. För styrkan. 

Världen hade varit ganska mycket fattigare utan alla dessa sportsmän/kvinnor. Goda förebilder i stort. Ger barn något sunt att se upp till i en värld där annars Britney Spears och Lindsey Lohan idealiseras. Visst Tiger Woods är väl inte årets förebild, men han är endast en på tusen.

Händig

Jag lyckades fixa min komplicerat inbyggda lampor i badrumsskåpet som jag trodde hade slutat fungera genom att köra in en skruvmejsel i dom. Ingen ska ju säga att inte jag klarar mig bra själv!! Luktade en gnutta konstigt efteråt. Typ bränd plast. Kommer antagligen börja brinna. Men men, jag fick dom att funka, och det är huvudsaken. 

Imorgon ska det tränas igen. Ja Ola, det kommer bli awesomeness! Rent fabulöst att få svettas lite. Vad tror ni om att losa 10 kilo innan sommaren?

Nytt personligt rekord.

Pappa ringde och väckte mig kl. 14.07. Om han inte hade gjort det hade jag säkert fortfarande sovit. 

Jag har aldrig i hela mitt liv typ sovit längre in till kl. 12 och då har jag verkligen varit sjukt sjukt trött eller gått och lagt mig väldigt sent.

Jag börjar seriöst bli rädd för mig själv. Visst jag har typ 15 års sömn att ta igen, men det här är ju bara obehagligt. Jag har ju sovit bort hela dagen, det är ju typ middagstid snart?!

Let's sing it!!

Spelar denna låt på repeat och sjunger högt så här innan läggdags. I love it!! Jag har officiellt blivit lite halvt kommersiellt musiknördig.

Nu sjunger vi tillsammans allihopa!!!

My idol. My biggest fan.

Åkte till Nils. Han lagade mat. För första gången like ever. Mycket bra lyckades han dock. Drack skumpa och rödtjut och pratade om livet över en Marlboro eller två.

Nils är och kommer alltid att vara min hjälte. Mannen i mitt liv. Den starkaste person jag känner, om än en gnutta velig. Hans starka förmåga att tro att jag kan bli vad jag vill. Han obevekliga styrka att peppa. Att förklara för mig hur bra livet är. Hur bra vi har lyckats trots att inget har getts till oss gratis. Att vi fick kämpa med näbbar och klor var vad som gjorde oss bättre. Men främst är han min idol, och mitt största fan. På en och samma gång.

Vi fick även besök av ett gäng sköna lirare. Som berikade kvällen en gnutta till. En grupp av människor som sedan splittrades då besök på gay klubb var inplanerat.

Nils gav mig nycklar till sin nya lägenhet. Där jag är välkommen att komma och gå som jag vill. Så nu har jag två hem. Han också. Schysst med två cribs liksom. Hans en gnutta mer tillgängligt än mitt.

Åkte hem och lyssnade på Shout out louds. Såg snön falla och tyckte att allt var fantastiskt. Gick från pendeln i snö som gnistrade som diamanter och tyckte att allt var en gnutta mer fantastiskt. Rökte en Marlboro och lyssnade på If I ever leave this world alive. Mer fantastiskt blir det inte. Förträffligt. Jag är glad att jag har förträffligt i mitt vokabulär. Det är inte alla som har det.

Ola är officiellt den största bangern i världen. Hej bara!

Episkt

Nyår var fint. Mysigt. Daniel pratade och pratade. Vi andra drack alkohol, åt god mat och observerade samt lyssnade.

Somnade glad i hågen kl. 5 i Saras soffa under ett fluffigt täcke medan Sara skedade mig. Vaknade lite brutalt när Sara valde att återvända till hennes och Christians säng. Borstade tänderna och sov vidare. Det hela var episkt.

Mysig frulle som värdparet bjöd på.

Sedan hem och läste bok. Har äntligen läst klart den. Har glömt äta under hela dagen. Utom frulle och en chips påse, Borde ta tag i det, men jag tror att jag istället ska se skräckis och skrämma upp mig själv å det grövsta. 

Jag är helt galet pigg.

Bilder kommer imorgon. Kanske.

RSS 2.0