Jugge-lag

Najda har lärt mig att allt godis som inte är choklad är svennegodis. Och därför räknas det inte till riktigt godis.

Det juggen säger är lag. Så nu vet ni det.

Man tjafsar inte med juggen.

(Ska jag våga fråga henne om hennes paj från McD är en svennepaj eller en riktig paj?)


En blogg för den goda sakens skull

Jag äter fudge från ÖB istället för att jobba. Jag älskar ÖB för övrigt. Brukar gå dit lite då och då och handla rengöringsmedel i olika dess former med mycket tvivelaktiga innehållsförteckningar. Idag blev det nån typ av kalklösare. Vet inte riktigt om jag direkt har kalk någonstans men det blir säkert bra.

Eftersom jag har så lite att göra så skapade jag en blogg åt min kollega Mattias med alla bilder han har mailat mig under sin semester. Trodde han skulle bli lite glad över sammanställningen men det där med att helt plötligt ha en blogg när man tycker att bloggar är fåniga blir ju lite knas. Så glad vet jag inte om han blev. Men tanken var ju god så att säga.

http://mattiassemester.blogg.se

Äh, nu måste alla börja komma tillbaka från semestern så jag kan spendera dagarna på bättre vis.

My ladies + a boy

Imorgon kommer mina tjejer och Ola. Ska blir så trevligt. Äntligen ska jag få träffa den lilla prinsessan. 

Family weekend alltså. Lovely. Tror jag ska introducera lilla Elsa för Pride Paraden också. Gäller att börja tidigt.

Blir fint och trångt i min 44 kvm lya. Wiiiihooo. Cosy time!



GRATTIS GRATTIS!

Min dear old friend Lisa-Fisa och hennes Olof har idag fått en liten dotter!!!! YEAH! Grattis grattis och hundra gånger grattis.

Inväntar i detta nu en bild på underverket.

Shit pommes alltså. Vet att man börjar bli oldie but goldie när alla ens vänner börjar skjuta ut ungar ur muttan som att det inte fanns någon morgondag.

Jag gillar det. Det betyder att jag slipper. Och jag kan nojsa med deras kids istället för att skaffa egna. Min mamma förväntar sig ändå inga barnbarn så det är lugnt.

Återigen GRATTIS!

Freaking frick

Jag har snusat en dosa med snus idag. Mitt tandkött blöder. Och jag har bajsat 3 gånger. Jag tänker att det inte kan vara hälsosamt, men jag har så jävla tråkigt på jobbet att jag inte riktigt känner att jag har något val. Än att fortsätta snusa och dricka kaffe.

Det är hål i favvo tröjan också. Såg jag för ett tag sedan. Nu kan jag aldrig använda den igen. Även fast hålet är litet. För att kompensera gick jag och köpte en tröja och en klänning på tre-rasten. En ut, två inne. Bra måtto det dära.

Jag längtar hem. Men när jag kommer hem måste jag städa och tvätta. Ett faktum jag har valt att lite halvt ignorera. Fylla upp kylen borde jag också. Jag har inte ätit hemma på en månad.

Av någon anledning känner jag mig ful och tragisk idag. Kan bero på freaking mens.

FUCK!

i got only love for you

Jag ville hata dom men det gick inte.

Hanna och John som bloggar för Pause. Jag tänke "ååhhhhh neeeee, ett jävla par som bloggar tillsammans". Men herregud så fel jag hade dårå. Snyggaste paret i världen dårå. Bästa Modebloggen i världen. Inga tragiska modebloggs-poser. Bara pure jävla fashionsense och kreativitet. Jag älskar denna blogg.

Ner med Kling. Jag är så jävla leds på den tönten. Äntligen något bra.

Kolla in den. Speciellt arkivet med alla deras outfits. Herrejävlar alltså. Varför har dom inte fler läsare?

http://www.pause.se/bloggar/Hannaojohn/

Facebook ljuger väl aldrig?

You are more desirable than 96% of 49,312,427 people.

Aaaaaa just det.

Varför är jag singel då kan man fråga sig? Jag förstår det inte själv alls faktiskt? Kanske p.g.a. mitt outdödliga behov av att ifrågasätta? Kanske p.g.a. mitt behov av ensamtid? Kanske p.g.a. mina celluliter? Kanske p.g.a. mitt gula hår?

Whatever. I vilket fall som så är det otroligt konstigt. Enligt Facebook så är jag ju sjuuukt eftertraktad.

Men men. Jag är inte sjukt eftertraktad. Oftast bara av fyllekåta oldies. Och ibland av min sötnos. Som jag inte har sett på en miljard år. Och ibland av något gammalt ligg.

Undra om Facebook kan ha fel? Det kan den väl inte? Är det inte den allsmäktige?

Johoe time!

Johoe kom hit och lagade middag till mig. Fin fisk med lite stuff till. B & J till efterrätt. Vino hela kvällen.

Finaste lilla Johoe. Flytta tillbaka till Stockholm snart baby. We need you. We want you. Jag och Nils håller ju på att samla trupperna igen som vi säger. Truppen är definitivt inte komplett utan dig.

Jag tycker att alla jag känner ska flytta till Stockholm så blir det lite livat igen.


IQ freaking fiskmås.

Jag har celluliter på ställen som en människa inte borde ha celluliter på. Blev varse om det hela i Monkis provrum. Och dom har ändå en ganska skonsam belysning. Undra hur fan jag ser ut i direkt solljus? Tänker inte ta reda på det. Jag har ju alltid förespråkat "det man inte vet mår man inte dåligt av", något som jag sannerligen har tagit fasta på extra mycket den senaste tiden.

Anywho, tycker det är gudomligt att Jon Olsson bloggar för Stureplan och Chris Sörman för Finest. Det är my kind of men/boys. Något att läsa när fjortisbloggarna blir allt för påfrestande.

Kanske borde börja prenumerera på DN igen? Känner att min hjärna håller på att förtvina av alla dumma bloggar som jag envist läser. Jag har fan ingen aning om vad som händer i världen längre. Och ja, jag skäms.

Hit och dit. Bla bla fucking bla.

Folk frågar om jag är full hela tiden.

Det är jag inte. Men ibland önskar jag att jag vore. Iaf i det sinnestillståndet.

Då hade jag inte behövt möta den slentrianmässiga vardagen på ett lika allvarsamt vis.

För slentrianmässigt är vad den är. Även fast jag tror på att rutin är bra för mig. Då jag annars har en tendens att bli en gnutta apatisk. Men jag vill ju alltid ha det jag inte får?!

Sms-skörden idag är nog bara 20 sms. Från samma jävla person. Det hela börjar bli relativt tröttsamt. Dah! Sms hit. Sms dit. Men ingenting händer. Som att kasta pärlor till svin som talesättet säger. Onödigt. Tidskrävande. Och helt enkelt slöseri med tid. Om det inte leder någonstans. Det leder ingenstans. Bara bla bla bla bla. Jag hatar bla bla bla bla. 

Fast jag hatar ändå det mesta. 

(Dålig shoppingtur idag, därför är jag lite putt. Hittade ingenting. När jag faktiskt ville hitta någonting. Är inte det typiskt så säg? Och ful är jag också)

Ett år sedan.

Satt och kollade igenom min gamla blogg en sväng idag. Tänkte "shit vad smal jag var för ett år sedan". Sen insåg jag att jag då (precis som nu) tyckte att jag var ganska tjock. Hahahahahahahahahahahahahahahaha, lite visste jag då att jag ett år senare skulle ligga 7 kilo plus. JAG VAR JU MINIMAL!! Nåväl. Blir man gammal så blir man. Kanske lika bra att låta tyngdlagen ha sin gång?

Nu ska jag snusa en snus och drömma om dessa svunna tider. Och inse att jag aldrig kommer se ut som på bilderna nedan igen. Undra om jag kanske hade fel på ämnesomsättningen? Åt mängder men var ändå liten.






Att ni inte skäms?!

Vad är upp med att hela Stockholm (läs blogg-Stockholm) dricker rosé med Fanta?

1. Fanta är äckligt
2. Rosé är gott

= En ekvation som definitivt INTE går ihop.

Vi kan lugnt konstatera att jag föraktar alla som blandar sitt vin med något. Ja Ola, det gäller vitt vin och Sprite  också. Är man inte vuxen nog att dricka vin som en vuxen person så drick då inte vin alls för fan. Håll er till paraplydrinkar men 1 cl sprit istället.

SKÄMMAS TAMIGFAAAN!

Dagens sista

Tänker ägna dagens sista låtar till ett band jag håller väldigt kärt, Okkervil River.

Ends with a fall är helt fantastisk. Lite tråkig i början, men sedan blir det fan i mig magiskt. Så är det med de flesta av deras låtar.

Black är en av mina favorit låtar genom tiderna. Går nog faktiskt inte att bli leds på den. Den är lite som Lauryn Hills Ex-Factor, alltså inte lika rent musikaliskt men man blir inte leds på dom. Dock hittade jag ingen bra version på Youtube men ni måsta faktiskt ladda ner den och lyssna högt högt högt i ett par jävligt bra hörlurar. Och hipsvips så kommer ni stå där och skråla texten. Tro mig.






Tattoo peppen! Yes yes yes.

Söder. 

Drack ett glas rosé med Sara och Mattias på Babylon. Sedan vidare till the tattoo place. Sara snackade cover up med den ytterst excentriske ägaren och jag kollade på biler och drömde mig bort. 

Sen drog vi till Akkurat och "tog en öl" och käkade lite soppa.

Nu ska jag nog dricka lite mer rosé hemma i soffan och måla naglarna. Min favvo sysselsättningen. Well, I'm easy to please. 

Och denna blogg är så jävla tråkig just nu att jag vill dö. Men lugn bara lugn. Snart får jag kris igen och då blir det nog åka av igen ska ni se. Destruktivitet, svordomar och hat. Jag tror helt seriöst att jag föredrar mig själv så. Detta med lycka är nog ingenting för mig.

Hejs!



FYI!

For your information:

Jag är numera helt säker på att jag har magcancer. Eller iaf en gnutta cancer i tarmen. Hur jag vet detta tänker jag inte förtälja. Men jag är säker. Oja.

Dessutom har jag järnbrist. Så går det när man vägrar käka kött. Mamma säger att jag ska dricka Blutsaft men det låter ju förjävla vidrigt. Tror jag käkar ett pack med broccoli när jag kommer hem istället. Eller nåt litet piller. Jag gillar piller.

Söder söder söder igen och igen och igen

Hängde på söder igår med Sara och Christian. Åt saker innehållandes ost, drack päronsoda (sjuukt underskattat) och rökte menthol. Sen åkte jag hem till soffan och sträckläste en bok av typen chic lit. Satt vaken allt för länge, men kände att jag inte kunde gå och lägga mig utan att ha genomfört mission "läsa-klart-en-bok-på-en-dag". Jag är nog lite autistisk. Eller iaf lite "speciell". När det kommer till att slutföra saker.

Tillbaka till söder efter jobbet idag för att besöka "min" tatuerare. Dock på Saras initiativ. Hon ska göra en cover up på sin Thailandstatuering. Jag tänkte mer hänga ut och diskutera framtida projekt. Typ. Antagligen kommer det sluta med att jag tatuerar mig idag bara för att jag inte har nåt bättre för mig. Liksom behöver lite spänning. Impulsivt. Ja. Pang på bara. Eh.

Än nu ska jag käka lite hallon, dricka allt för starkt kaffe och låtsas att jag jobbar (jobbade alldeles för intensivt på förmiddagen).

Söder söder söder.

Hade en trevlig kväll med Jossan. Först på Medis och sedan på Trädgården. Trädgården var en mycket positiv överraskning. Under en bro och allt. Retro som fan. Olof med syster tittade också förbi en sväng.

Idag är det givetvis jävligt mycket med sol ute. Eftersom jag är bakis och helst vill ligga i fosterställning och läsa bok. Nu kommer jag givetvis få ångest för att det är fint väder och jag är inne.

Trädgården är awesome.


Cute




Hey you! I'm not angry any more.

I'm a lost cause.

För att få någon typ av sinnesfrid så tänker jag ta mig ett bad, göra ett försök att inte se så smutsig ut och dra till söder för drinkar, lite mat och umgänge.

Jag har saknat söder. Jag har inte varit ut på länge. Full visst. Men inte ute. Varför vet jag inte? Inte orkat tror jag. Inte orkat med människor. Alla har helt enkelt gjort mig förbannad men sin blotta existens. Och när jag blir så så vet jag att det är bäst att hålla mig undan.

Nu har jag botat mig själv. Tror jag. Jag tror inte att jag är arg längre.

OZ har tagit över mitt liv. Ser inte ens på tv längre. Bara OZ.

We belong together

Jag åt makrill till middag. Kletade lite makrill lite överallt. Nu luktar det lite rutten mutta lite överallt.

Sen så käkade jag dillchips. Med dipp. Luktar lite surt det med.

Helvetes jävlar.

Nils ringde mig från landet i Västerbotten där han befinner sig. Långt ifrån mig. Pratade igenom veckans bravader. Inte mycket har hänt. Men ändå mycket.

Jag sa: We fucking belong together (ja, inte jag och Nils då alltså...eller jo, men inte på ett sådant sätt)

Nils sa: Yes I know. You belong together. Ge det tid.

Jag sa: Men jag har inte tid.

Nils sa: Det har du.

Men tiden rinner iväg. Och jag vet inte hur jag ska lösa det hela? Det har gått en massa tid dessutom. Spenderats på fel sätt. 

Men stanna här med mig. Men så åker du igen. Och igen och igen. Längre och längre bort.

I fucking adore you.

Jag dränker mina sorger med mer chips, snus och OZ. Imorgon får det gamla vara glömt. Då skiter jag i detta.

Och vinnarna är...

Efter mycket bloggläsande har jag kommit fram till att jag inte förstår den rådande tonårskulturen. Känns extremt. Det måste alltså vara så här det känns att bli gammal på riktigt?

Kolla bara in dessa bloggar:

http://rahlenfeldt.blogg.se/

http://paulinadanielsson.blogg.se/

http://kissies.se/

http://metrobloggen.se/dollie

Så extremt. Så fjantigt. Så galet. Läs dessa bloggar. Bästa preventivmedlet någonsin.

Here comes the moneytrain...tuuuuttttttttttttt!

Payday. We love payday.

Dagen jag leker stekare och låtsas att jag är så fett rik att Paris Hilton bleknar i jämförelse.

Jag unnar mig en sådan dag per månad. När jag är rich bitch. Eller alltså, låtsas rich bitch.

Ni vet, köer schampoo för 600 spänn och beställer en pava bubbel till lunch. Typ. Så tror jag att Hilton gör.

Anywho, good day.

(Om det inte var för spöregn och klackar som får fötterna att göra lite ont)

It wasn't mine to keep

Det var länge sedan jag grät. Allt för länge sedan. I tisdags ville jag gråta. Men jag gjorde inte det. Det gick inte. Men känslan att jag borde ha gjort lever kvar. För svikna principer.

Jag lovade att bättra mig för ett bättre liv. Leva bättre. Vara bättre. Kämpa emot den där förbenade självdestruktiviteten som förstörde så mycket. Jag försöker verkligen.

Ibland försöker jag för mycket. För att den där längtan i mitt bröst ska stillas. 

Tog det som inte var mitt. För att det var vad jag behövde. 

Nog om det. Säkerligen kommer någon skapa lite jämvikt i jävligheten och skicka något riktigt jävligt min väg.




Just a normal day.

Jag och Jossan tävlar om vem som kan hitta den mest underhållande och mest förfasande bloggen.

Det är mycket fjortis-bloggar och silikon-bruds-bloggar. Ibland skrattar vi högt, ibland förfasas vi, ibland äcklas vi. Roande är det dock. Sicka jäkla galningar det finns där ute asså.

Har upptäckt Schulmani igen. Väldigt bra på ett icke tragiskt vis.

Faddes blogg är dock tragisk. Han verkar lite gubbsjuk trots att han har fått till det med en av deltagnarna i Bonde söker fru (en tjej dock).

Idag har jag även konstaterat att alla bloggar. Alla har en blogg. Typ. Och många gör det hellre än bra eller vad man nu brukar säga.

Nä, nu ska jag stalkra någon med porriga sms. Sen ska jag åka hem och lägga mig i soffan. Jag är övertygad om att jag har svininfluensan eller en hjärntumör. Jag fungerar iaf inte normalt.

Vad är det för fel på er?

Jossan säger: Det är något fel på din generation. Min är ju fucked men din är värre.

Ja, hon kallar min generation en annan än hennes egen även fast hon bara är 4 år äldre.

Och ja, jag håller med.

Lata, vidriga och fullständigt egotrippade. Ingen vill jobba, men alla vill ha cash. Alla vill leva livet, men ingen anstränger sig för att nå dit. Sitter på arslet och väntar på att få det, utan ansträngning, för dom är ju "värd" det. Ska ha och ha och ha. Men aldrig ge. Inte ens en gnutta.

Det verkar vara en rådande trend bland alla detta med att inte jobba. Jag fattar det inte? Hur fan står man ut då? Hur får man dagarna att gå? Känner man sig tillfreds? Jag var arbetslös en gång i två månder helt frivilligt. Jag höll på att bli fullständigt galen. Riktigt psyko.

Sen är jag ju av den gamla skolan. Jag vill göra rätt för mig. Jag vill vara självständig. Jag vill känna att jag gör nåt. Inte utnyttja systemet eller vara beroende av någon annan. Får jag barn någongång så ska jag se till att dom vid 15 års ålder börjar extrajobba. Så dom lär sig. Pengars värde och självständighet. Inte att det går att utnyttja ett system som endast borde tillämpas av dom som faktiskt behöver det. Det finns alltid bättre behövande än en 22 åring som helt enkelt inte orkar jobba för att dom spelar xbox eller wow eller fan nu som är inne hela nätterna.

Ja, jag föraktar alla i arbetsför ålder som är alldeles för lata för att skaffa sig ett jobb eller börja plugga. Som inte ens försöker skaffa ett jobb. Utan helst vill vara arbetslösa. Som helt enkelt sitter på arslet och utnuttjar systemet och låter livet rinna dom ur fingrarna. Jag föraktar dom för deras lathet och otroliga uppgivenhet. Och ja, det finns alltid undantag i alla sammanhang. En del kanske inte kan jobba eller liknande. Men jag tror det är ytterst få.

Igår träffade jag en tjej som är försörjd av din pojkvän. Hon var inte alls gammal, kanske 23 år. Jag ville skrika: HAR DU GETT UPP ALLA DINA AMBITIONER FÖR EN SNUBBE SOM VILL ATT DU SKA VARA HEMMA NÄR HAN KOMMER FRÅN JOBBET? Ska hon bara sitta där och se söt ut och vara till lags? Vill hon inte göra nåt med sitt liv?

Kära vänner, vad fan händer? Vad håller ni på med?

Det finns jobb. Och nej, du kan inte förvänta dig att bli chef utan utbildning och arbetslivserfarenhet.

Happy b-day till Tummen!

Tummen fyller 22 år idag. Lilltjejen börjar bli vuxen.

Finaste, raraste, snällaste.

Igår firades hon med paj, bullar och snabbkaffe. För idag har hon åkt till Gotland för schtek! Schtek schtek.


Dagens sista: Your protector's coming home

Jag tackar Oscar för att han påminde mig om Fleet Foxes storhet. Har nästan inte lyssnat på dom sedan min besatthet för låten Ragged wood la sig.

Men nu kör vi Fleet Foxes igen. 

Oscar har Majspejs. Gå in på www.myspace.com/oscarahlgren och lyssna lite. Press play är bra. Och The Mirage. Han är fantastisk, men han vet inte om det. Sånna människor gillar jag.


Boring

Jag: Boooooring
Jossan: Booooooring
Jag: Ska vi jobba lite?
Jossan: Kanske...
Jag: Jag har en massa saker att göra, kolla högen med papper liksom
Jossan: Mañana typ. Undra vad blogg-Dollie gör idag?


Effektivitet på högsta nivå.

Snart kommer Joehoe och möter mig för en liten lunch. Har inte sett henne sedan who-the-fuck-knows.

Sen ska jag till Tummen a.k.a. Kuttii a.k.a. Linnéa och födelsedagsfika lite. Yes.

Disorder

Jag känner mig totalt lamslagen. Jag skulle utan problem kunna ligga där jag ligger just nu och stirra in i väggen utan att tänka en kvalificerad tanke. Jag har stängt av.

Ändå känner jag mig livrädd. Egentligen helt utan orsak. Men det där jävla samvetet spelar mig ett spratt. 

Jag måste sova. Orkar inte vara vaken mer. Jag skulle behöva sova i dagar. Trött trött trött. Ständigt trött. Hur känns det att vara pigg? Jag vet helt ärligt inte längre.

Nobody said it was easy

Jag är inget Coldplay fan. Men ibland behövs Coldplay.

Idag är en sådan dag. Ibland blir allt så förvirrande.

Come back and haunt me

Är det sommar så är det.

Nu blir det rosé med en long lost friend. Om han hittar till förorten. 



Svensk jävla nostalgi


Scccchnygg

Hon är gör kass musik. But damn it! She look good.



Umeyo in my freaking heart.

Jag tror fan i mig att jag saknade Umeå. Om det så bara var för en sekund. But I did.

The good times we shared where they so bad?

Eller så är det för att du är där? Eller för att det var fritt där? Eller för att jag var kär där? Men jag har sagt att jag inte åker tillbaka än på ett tag. Men fasiken, jag blev lite sugen. Men jag vill inte konfronteras med dig och dig och dig.

Och var i helvete är Olof? Har du flyttat? Är du i Katrineholm eller liknande? Imorgon ringer jag dig.

Mission will be completed!

Säsong fyra. Några avsnitt in.

Det tar sig.

Mitt mission kommer vara avslutat fortare än jag hade trott.

Holla!

Isolation weekend

Jag ser på Oz och äter saker. 

Jag är isolerad och tänker så vara till imorgon.

Har varit den bästa helgen på länge. SÖMN!

Dagens sista

Ord är onödiga.

Nu lägger jag ner Oz tittandet, Kl. är 04.05.


Om inte om fanns.

Jag lever nu efter principen "bara ett avsnitt till". Snart går ögonen i kors.

Oz.

Jag har sänkt en vinare förstås. Och jag tänker för mycket. Funderar för mycket. Fantiserar för mycket. 

Ibland blir det bara så svårt. För mycket. För mycket minnen. Så mycket förnedring. Aj aj aj. Men så mycket kärlek. I all denna förnedring. I en annan tid. På en annan plats. Kanske. Kanske inte.

Jag växte upp. Kommer du någonsin att göra det? 

I'm no ice-breaker

"Kanske har du brutit igenom det svåra?"

Nej, det tror jag inte.

Ibland pratar du om viktiga saker. Men oftast om rent kroppsliga.

Ingen is har brutits. Det är fortfarande som det alltid har varit.

För övrigt, Facebook har erbjudit mig en konstig kväll. Nu är jag förvirrad.

Lite mer Oz på detta. Lite mer vin på detta. Så kanske allt blir bra?

Family fun day

Christian ringde mig imorse och drog upp mig från min Oz-koma. Jag laddade med tonfisksallad, ägg, toast, kaffe och juice och sedan drog jag, Sara, Christian och Christians kompis mot Ikea. 

Har äntligen inhandlat en klädstång på hjul så nu får jag plats med alla kläder igen. Dock måste jag skruva ihop skiten först. Bra sysselsättning dock eftersom jag ändå är pank och inte kan gå ut. Blir rödtjut, städning och Oz för hela slanten ikväll. Antagligen inte i den ordningen. Och städningen kommer jag säkert skjuta på, men tanken är ju god.

Jag behöver även ta det lugnt. I veckan har jag varit så trött att jag på riktigt har trott att jag skulle dö. Eller att jag iaf hade fått svininfluensan. Tanken på att det är ett år till semester ger mig ångest och gör mig ännu mer trött.

Fuck det. Nu blir det pasta, vin och Oz. Ensamtid.

(Christian tvingade mig att köpa två temuggar idag för att han tyckte det var så sorgligt att jag bara skulle köpa en. Vem vill dricka te med mig?)






OZ-TIME

Har snart jobbat mig igenom hela säsong 1. Bra skit. Det är i säsong 2 det börjar hända grejer. Sen blir det bara bättre och bättre. Denna serie är så fulländad. Ibland kan jag bli lite ledsen av vetskapen att ingen serie någonsin kommer vara lika briljant.

O'Reily i bild. Bästa karaktären. Sneaky bastard. Jag gjorde ett OZ-test en gång. Jag blev honom. F blev Schillinger men gjorde testen en miljard gånger tills han blev Adebisi. Förståeligt. 

 

One happy camper!

Istället för en aw tog jag min söta röv och åkte hemåt. Gick till affären och handlade saker marinerade i vitlök och hämtade ut mitt Cdon paket. 

Detta kan vara en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. OZ boxen. NU kan jag dö lycklig.

Det har varit en bra dag. Kanske för att jag har varit småfull.

Cam and Josie


Daniella, Rosé, Nadja


Välkommen till Edsviken.


OZ TIME. Vi ses om nån vecka när jag har nött alla 6 säsonger.

HAPPYTIME!



Ice ice baby!

Jag dricker allt med is nuförtiden. Klarar inte av något halvljummet mot gomspalten. Ställer alltid in 6 espresso i kylen det första jag gör på morgonen när jag kommer till jobbet. Vid 9,30 tiden är kaffet redo att drickas. Med en massa is och en gnutta mjölk. 3 espresso på förmiddagen. Och 3 på eftermiddagen. Alldeles lagom dos koffein för att hålla mig igång. Bara dom inte är varma.

Tog en återställare på terassen till lunch. Två glas rosé. Och återigen är det grymisch att jobba.

Hur mycket älskar vi inte 80-talet? (med undantag från alla idiotiska och själviska 80-talister som mynnade ut ur den epoken)


Hela jag är en jävla bedrift.

Jag är bakis. Jag mår lite risigt. Största bedriften denna sommar måste faktiskt ha varit att jag tog mig till jobbet i tid imorse.

Eller jag ändrar mig, största bedriften är att jag är mycket snyggare än vad jag mår. Ser jävligt bra ut på håll, men kommer man nära så känner man spritlukten.

Kommer stryka efter väggarna här på jobbet och undvika mänsklig kontakt för att ingen ska inse mitt tillstånd och att jag var ut och slarvade igår.

Dagens sista: Slow show

Imorse när jag vaknade hade jag fått ett mms på världens finast lilla Elsa. Min lilla prinsessa och världens finaste barn. Det är kärlek. Hade jag bara haft en kabel till telefonen så hade jag kunnna lägga upp en bild på underverket, Snart kanske hela familjen Andersson-Sahlstedt kommer till Stockholm och hälsar på mig.

Dagens sista blir The National med Slow show från världens bästa (jag har sagt det förut och jag säger det igen) album Boxer. Sara och Christian hävdar bestämt att detta är deras låt, men eftersom jag inte stödjer "vår" låt så gör jag det till "min" låt. Dessutom gillade inte Sara The National när jag spelade någon låt för henne och Oscar för nåt år sedan utan slog på Counting Crows (vem gillar dom lixom??) istället, Och hon har inte rätt att ändra sig så den är min min min min!!!!!!!!


Just like a dream (och jag är skit full)

Idag har jag varit kabaré hela dagen i paljettväst från Rodebjer. Camilla t.o.m. skrek kabaré när hon såg mig. Finns två i hela världen. Och jag har den ena. Sug på den era freaks. Är inte det fäshion så säg?

Efter en slö jobbdag drog jag och Nils till Mosaik och åt pizza och drack rosé. Pratade förhållanden och han berättade att jag tydligen har förstört hans chanser till ett förhållanden med en viss man eftersom denna man är rädd för mig eller liknande (det är mannen åsikt och inte Nils). Jag har tydligen kommit emellan dom. Well, om jag inte tycker att en snubbes beteende är ok mot mina vänner så kommer jag tell them like it is. Det är min plikt som allvetande.

Sen drog vi vidare till Emelie och drack rosé på hennes pojkväns pappas (jag mötte Lassie) takterass, bara ett stenkast från min arbetsplats. Vi pratade förhållanden, jobb, karriär och denna förbenade utseendefixering. Tydligen är gayvärlden lika skoningslös som den straighta världen. Dock motsatte jag och Emelie oss starkt att någon snubbe kan förstå hur det är att vara brud i dagens samhälle. Förbannade jävla blonda skit bloggare.

Jag har dock fördelen att ha en mamma som har uppfostrat mig så som att jag alltid ska sträva efter perfektion och att alltid alltid kunna försörja mig själv. En mamma som har sett till att jag har skaffat mig en utbildning och fått mig att förstå att jag är bra som jag är. Hey min pappa var hemma med mig när jag var liten för att min mamma tjänade mer. Så är jag uppfostrad och det lever jag efter. Och jag kommer alltid hata på brudar som beter sig som offer (även fast jag oftast vill krama om dessa brudar och säga att allt kommer bli bra).

Jag har fått drygt 50 sms av en person idag. Nils kallar det sjukt. Jag kallar det attraktion.

Och ja, jag är skit full!



Kroniskt värdelös igen

Somnade i soffan när jag hade ätit. Vaknade typ nu. Jag är helt förstörd.

Kommer antagligen inte sova mer i natt nu. Vilket betyder mega förstörd imorgon.

Ibland vill jag bara skjuta mig själv.

Och hata på brudar orkar jag inte heller.

Leopard heeela dan!

Det har varit en relativt psykiskt påfrestande och irriterande dag. Jag kan ha slagit sönder telefonluren i en demonstrativ påläggning. Liksom för att visa hur upprörd samtalet gjorde mig. Som om ingen hade förstått det innan? 

Äntligen hemma och har lagat till en väldigt fin liten indisk vegetarisk korma. Ibland gör jag mig själv stolt. Maträtten innehåller säkerligen 600 kalorier per portion. Very bad. Nu kommer jag bli tjock och passa ännu mindre in i det rådande smala idealet. To bad for me.

Jag ska samla lite kraft, sen ska jag nog hata lite på brudar igen.




Dagens sista: If you think you are getting away, I will prove you wrong

En av mina favvolåtar genom tiderna är Sophie Ellis Bextor med Murder on the dancefloor. Minnen från en tid när jag sprang på krogen med falskleg och trodde att jag var gammal och snygg och bättre bättre bättre än alla andra.

Ola brukade skicka sms när den låten spelades på radion. Han kommer inte ihåg det. Men det är få som har ett minne som jag har. Dessutom har jag ju något av ett sentimentalt hjärta och kommer ihåg små detaljer.

Jag ska skaffa mig en likadan tatuering som hon har på armen. Den är klockren.


Jag ser att du pratar men jag hör inte vad du säger

För att bota irritationen över alla dumma brudar som beter sig som offer gick jag in på CdOn och handlade OZ boxen, säsong 1-4 av Mord i sinnet och filmerna Juno och Little Miss Sunshine. Nu har jag sysselsättning i några veckor och behöver därför inte träffa folk. Vilket är lika bra eftersom jag bara är irriterad på folk rent generellt nu för tiden. Kan bero på att jag är trött och mår lite halvrisigt rent generellt. Men jag känner att det hela kan sluta illa. Mord eller så.

Gick även till lågprisbutiken bredvid jobbet och handlade After Eight och rengöringsdukar med tvivelaktig innehållsförteckning. Jag börjar bli lastgammal.

Kanske lite glass på detta också så kan alla spinkon förfasas över mitt normala bmi.

Kyss mig i arslet!

Det finns en speciell plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra!

Eftersom jag har lite att göra idag så har jag läst lite bloggar av slaget hej-jag-är-12-år-men-blonderad-och-vill-ha-duddel-d-kupa-innan-jag-är-15-år. Och jag blir så jävla ledsen. Så jävla upprörd. Och så otroligt förbannad.

Jag är förbannad på alla jävla brudar som faller för frestelsen att pumpa boobsen fulla med silikon. Som följer ett ideal som inte ens är naturligt. DET ÄR INTE MENINGEN ATT VI SKA SE UT SÅ!!!! Jag bli förbannade på alla jävla brudar som svälter sig själva och går på dieter när dom inte har mer än 2 gram fett på kroppen. Som sticker fingrarna i halsen. Jag blir förbannad på alla dessa brudar som har gjort bmi 16 till ett normalt bmi när det egentligen betyder att du är undernärd. Och jag blir förbannad för att brudar som har ett normalt bmi på (20-25) anses lite mulliga.

Varför faller ni för skiten? Varför gör ni detta mot oss? Ni förstör ju för alla andra tjejer. Ni gör så att vi aldrig kan bli jämställda för ni beter er som patetiska och självförtroendelösa offer. Och kom inte dragandes med någon jävla skit om att ni gör det för er själva för så är fan inte fallet. Det existerar inte. Inte ens jag sminkar ju mig för mig själv. I så fall skulle jag ha smink när jag var hemma, men det har jag inte. Ni är fulla med bullshit. Patetiska jävla idioter.

Lägg cashet på att skaffa en bra utbildning istället. Gapa och skrik tills ni får lika höga och bra betalda tjänster som männen. Fall inte för frestelsen att göra om er kropp efter ett ideal som inte ens borde existera. Stå inte där med några jävla råjursögon och minimala klänningar och peka med tårna mot varandra. Ni får aldrig respekt på så vis. Vilket givetvis leder till att ingen brud får respekt.

Och det allra mest upprörande är att alla dessa offerbrudar oftast väljer att bete sig dummare än vad dom egentligen är. Spela en jävla roll som gör dom ännu mer offeraktiga. Jag vill helt ärligt slå er på käften. Där silikonet kom in och kilorna trillade av så verkar även alla ambitioner ha försvunnit i tomma intet. "Jag nöjer mig med att vara snygg".

Jag vill fan i mig bara veta var i helvete det gick fel?

Och ja just det, alla snubabr som dreglar efter spinkiga brudar och sillisar kan ju typ gå och självdö eller nåt. Ni är inte heller värda en gnutta respekt. Dumma jävla idioter. Ni förstör också för brudar, men det är ni nog för pantade för att förstå eller för egotrippade för att bry er om.

Du är mitt aldrig!

Förra sommaren var jag död rent själsligt. Denna sommar är jag mer hjärndöd. Tänker inte längre. Känner inte längre.

Förra sommaren tänkte jag och kände en massa. 

You have killed me. Med en dikt av kylskåpspoesi. Och jag låg på köksgolvet och grät. Läste texten om och om igen. Felt like taking a bullet. Everytime. Och jag var ensam. Skickade sms till svar där kontentan någonstans löd: Will you ever love me enough?

Kvinna!
Du är livet
Du är guld
Galen som framtiden
Evig vinpassion?
Patetiskt full
Alltid generad
Härlig känsla trots smärta?

Du är mitt aldrig
Drömmen förlorades till mystisk obalans
Jag vill brinna
Panik!
Jag är synden
Är vilsen som helvete

Då gjorde det ont. Nu gör det inte ont längre. Men jag tänker på dig ibland. Du var den senaste jag älskade. Och jag var så kär. Nu vet jag inte längre hur det är att vara kär. Jag kommer inte ihåg längre.

NU hängde jag ut dig. Jag vet. Men jag tänker på dig just nu.

You killed me. Och jag mår så jävla illa. Jag tänker inte klart.


Dagens sista: And dear God, I hope I'm not stuck with this one

Dagens sista blir en låt som jag hör drygt 3-4 gånger under en arbetsdag. Vi på kontoret gillar den. Och varje gång sjunger jag högt med i texten och allt känns lite hopplöst.

Kate Nash med Foundations (hon och Lilly Allen låter ibland ganska lika).


Please, ta bort mig.

Jag mår så jävla illa.

Spyan sitter i halsen.

Har mått så hela dagen och inte ens en två timmars nap botade det hela. Antagligen har jag magkatarr. Eller kanske cancer. Antagligen magcancer. Min vanliga tur.

Jag kan inte ens läsa en bok. Det är allt för illamåendeframkallande att fokusera på texten.

Snälla, ta för fan bort mig. Så här sorglig är det inte okej att vara.

Sommaren dog. And so did I.

Sommaren är nog dödens död.

Jag fulsnusar och okynnes dricker iskaffe med laktosfri mjölk. Jag sitter instängd i kontorslandskapet och funderar på vart allt gick fel?

Var/när/hur slängde jag mina principer åt sidan och blev knegare på allvar? När drömmen någonstans var slacker livsstil and big chillin'. Resor, drömmar och kåtslag.

Jossan säger att hon ska hitta någon som jag kan ligga med. Hon säger att jag behöver det. Och vips så har jag blivit ett knull-socialfall. Men jag vill ju inte ligga med någon. Jag vill ju ligga med dig. Men där blev det också fel.

Nu ska jag skriva lite arga mail till diverse leverantörer. Bara för sakens skull.

Hej klädångest.

Det är ganska soligt ute. Och givetvis får jag ångest för att jag är inne. Men sol och bakfylla har aldrig gått hand i hand för mig. Jag är lite känslig när det kommer till det.

Just nu får jag dock ångest eftersom jag är vitast i hela Stockholm och kommer så förbli eftersom jag jobbar hela veckorna och är bakfull hela helgerna. Är det ingen annan i Stockholm som har ett jobb? Jag tror jag ska ta och göra solariebrännan inne igen.

Nu ska jag ta och städa upp efter klädångesten.

Detta tog jag nästan på mig igår. Jag ändrade även håret från rakt till lite lockigt. Hej i-lands problem.

Älska Monki-paljett-jacka


Älska American Apparel


Älska Rodebjer


Love them heels



Kräftor och vin.

Igår var det kräftor, vb-paj, sallad, efterrätt, vin och bubbel hos mitt favorit par, Sara och Christian.

Pratade, drack och rökte hela kvällen lång. Det var trevligt.

Missade sista pendeln och fick ta en taxi hem.

Har roat mig med att skicka konstiga sms i fyllan. Sms som jag inte själv förstår. Very konstigt.

Måste försöka styra upp min lägenhet så snart världen slutar snurra. Hade mega stor klädkris igår så det ligger kläder, skor, skokartonger, smink och prylar precis överallt. Stök!

Uffie är min puffie som en vis man en gång sa.

Uffie är lite 2007. Men what to tha heck. Hon är fabulicious.

Vi kör en dubbel med henne. First love och Pop the glock.


Left side it is!

Blev en liten aw fast jag trodde jag skulle hem och svulla.

Drack några glas rosé och blev tankad.

Diskuterade politik. Jag och Gio höll fortet på vänstra flanken och talade om för them young ones how it really is.

Dvs. du kommer aldrig bli lika känd som Snoop Dogg, din blogg kommer aldrig bli lika stor som Perez Hiltons, du passar inte riktigt som glamourmodell och nej nej nej och återigen jätte nej du kommer aldrig bli ekonomisk oberoende.

Och very mucho nej nej. USA är inte det bästa landet i världen. USA står för allt som är fel i världen.

Och kommunismen skulle funka om inte det rådde en kapitalistisk världsordning.

På det stora hela var det en fantastisk aw. 

Nu har jag ätit så jag mår illa och det är nog dags att somna i soffan och sova tills klockan 4 i natt/morgon.

TGIF

FREEEEDAG!

Nu åker jag hem och äter mat tills jag ser gravid ut.

Kanske hyr jag en rulle. Ensamtid. Ensamtid Ensamtid.

Jag har ett heltidsjobb. Jag har inte tid att vara social. Jag har inte tid med nåt.

Fan vad mycket tid jag skulle ha om jag inte jobbade. Men jag har alltid jobbat, så jag vet inte hur det är. Vad gör man med all tid? Spelar tv-spel enligt Ola. Eller tennis. Men sånt tycker jag är tråkigt. Så det kanske är lika bra att jag jobbar?

My mind is broken there's just rust.

Alla män är i grunden kräk. Avskum. Jobbiga. Konstiga. Jag förstår ingenting. Spel och skit. Ingen säger vad dom egentligen menar. 

Svin.

Jag har ett par sms från kl. 2.54 i natt som bevisar det!! Ja jävlar i mig att jag har.

Nu jobbar jag aktivt på att bli gay. Det hade varit very praktiskt.

Du är inte alls fin längre.

Happy b-day to my bff!

Sara fyller 24 år idag. Det firade vi med tårta. Kanske blir det kräftor på lördag.

Hennes käre sambo, Christian, fyllde år igår.

Grattis till honom med.



Knullruffs är ett state of mind.

Rutger sa att jag såg knullruffsig ut.

Jag gick och kammade mig och gick tillbaka för att visa upp mitt mindre knullruffsiga hår.

Rugge-Bugge förklarade då att det inte handlar om håret. Utan knullruffset är mer ett "state of mind".

Man lär så länge man lever.

Ny kärlek

Carlshamn havredryck med chokladsmak. Mmmmm..

Ingen laktos. Lika många kalorier som i mjölk. Jag kan alltså smälla i mig en hel tetra och endast få i mig 337 kalorier. Medan min favvo halvliter från Ben & Jerry's innehåller drygt 1300 kalorier. 

Jag är smart jag.

För smart för mitt eget bästa.


Hur var det nu igen?

Mattias tvingade mig att följa med och köpa glass på lunchen. Ja, han tvingade mig faktiskt. För jag hade redan ätit två päron och snusat en snus för att bota sötsuget.

Jag pratade om min förkärlek för brittiska torra kriminalserier och Mattias kollade konstigt på mig. Jag förklarade att han inte mentalt var gammal nog för brittiska torra kriminalserier. Att man mentalt måste vara kring en 45-50 år för att kunna se det. Och njuta av det.

Mattias sa att det var ju tur att jag bara var 45 år i huvudet och i övrigt såg ut som en 25 åring i kroppen.

Eh.

Jag skrattar fortfarande. Han har uppenbarligen inte sett mig naken.

Vi hade även ett intressant samtal om mina skor. Men mer om det sen.

Dagens sista: Cry me a river!

Förra sommaren brukade jag lipa en massa till denna låt. Förra sommaren regnade det en massa.

Just nu regnar det en massa. Jag tror jag ska gå ut på balkongen och lyssna på denna och ta till en liten lip. 

Trots att denna sommar är 100 gånger bättre än 2008. Den sommaren var hemsk. Jag har en hel mängd blogginlägg som bevisar det.

Magic Numbers med I see you, You see me.
 

Jag är ett barn!

Jag är trött och hungrig. Verkar vara mitt naturliga tillstånd.

Det är alltså bekräftat. Jag är ett barn.

Ta hand om mig. Mata mig. Natta mig. Klä fan på mig. Annars kommer jag fortfarande sitta här i mjukisar om en vecka.



Freudiansk felskickning?!! Atta fuck?

Det där med att få lön innan midsommar var ju all good just då. Just nu är det not so good. Jag är alldeles för pankisch för att kunna njuta av sommaren. En vecka extra ska cashet räcka. Och måste köpa SL-kort. Det är ju tur att jag har bestämt mig för att sluta äta (för 100 gången i ordningen?).

Måste klippa luggen idag också. Jag ser ingenting längre. Men som vanligt tänker jag att det nog är lika bra. Finns det nåt att se? Förutom att det åker i ögonen och det blir infektioner. Utan infektioner hade jag nog låtit luggen hänga ner över hela ansiktet.

Bruna nylonstrumpor pryder mina fötter. Kan vara det fulaste någonsin. Tror jag har på mig dom för att straffa mig själv på något vis. Bruna, fula och lite smutsiga.

Igår skickade finingen ett sms till mig som inte var till mig. Hm. Fortfarande fining? Hur i helvete skickar man till fel person om man inte är full?

En gång skickade jag ett perverst sms till Saras mamma. Men då kunde jag knappt stå på benen. Eller så var det en s.k. Freudiansk felskickning. Men det är alldeles för äckligt för att ens föreställa sig. Att det ens skulle vara så.

Senaste kärleken

Min senaste kärlek består i ett par skor från Rizzo.

Och tragiskt nog är det nog så nära jag kommer komma äkta kärlek denna sommar (även fast DV:s astro hävdade att jag skulle träffa kärleken i mitt liv kring den 8:e juli...got 2 days..eller har jag redan hittat någon sådan och vet inte om det????).



Poison. Give me poison. And then some antidote.

Jar gillar svart, vitt, marinblått och grått. Ibland rött.

Jag gillar randigt, prickigt och leopardmönstrat.  Ibland blommigt.

Men thats it. Jag är väldigt enkelspårig och tråkig.

Och alla dessa enkelspåriga och tråkiga kläder får inte längre plats hemma hos mig.

Och många grejer har lapparna kvar. 7 månaders shopping. Aj aj aj aj.

Och tjock har jag blivit så jag kan inte ha skiten längre. Aj aj aj. Ångest ångest.

Nu går jag och dricker lösningsmedlet som används för att rengöra kaffemaskinen. Vet inte riktigt vad lösningsmedlet ska befria mig ifrån. Men jag känner att det är något.

Äh.


Något freaking fantastic

Ett jävligt öde kontorslandskap.

Och jag tänker att jag behöver något att se fram emot. Någon jävla freaking fantastic.

Som att se The Cure live eller liknande. Eller ligga med Robert Pattinson. Eller varmt land med vackert hav.

Det är väl inte för mycket begärt?

Dagens sista: Melody Club

Igår när jag var full så insåg jag att Melody Club kan vara Sveriges mest underskattade band med en jävla snygg sångare. Hey! Det är popsommar och vi kör på stela discomoves. Melody Clubs sångare är förebilden. Kolla bara in videon till Fever Fever. Jag vill high fiva honom för den dansen.

Detta är sommaren när jag gör popfingret a.k.a. indiefingret inne!! Jag har redan börjat mitt mission på fredags afterworken. Jag ska även göra en fet comeback med handklappet.



Sol över idyllen

Solen lyser igen över förortsidyllen. Och jag har knappt varit ute genom dörren på hela helgen. Var till Systemet igår. Och affären. Annars har jag hängt inne. Ibland blir jag så fascinerad över hur bra jag är på att lyckas göra ingenting. 

Åt precis glass och jordgubbar. Nu har jag placerat mig själv i soffan igen.

Men egentligen vill jag bara sova. Fast jag har sovit i perioder hela dagen. Fy vad jag är leds på att sova ensam. Du borde sova med mig. Jag skulle sova så mycket bättre då.



Favvo favvo favvo söndag

Dagen jag tycker bäst om. Söndag. När jag har egen tid. När jag inte behöver göra nåt. 

Kanske ett bad, kanske städa, kanske springtur (2 chipspåsar på 12 timmar), kanske packa upp resväskan? Eller kanske bara peta navelludd och äta paj?

Och jag ska tänka på dig. Även fast det är dysfunktionellt. Även fast du är långt borta. Men du är ju så fin.

Dagens sista: Till Nils (vår sång)

Jag har bestämt att detta är min och Nils låt. Även fast jag hävdade att man aldrig skulle ha en "vår" låt, så känner jag att jag kan ha det med Nils. För idag så sa han: I will never leave you. Och jag kommer ju aldrig lämna honom så vi kan ha en låt. För vi älskar varandra. And it's all good.

Jag sjöng denna låt för honom. 



The love of my life

Idag har jag haft en heldag med Nils, a.k.a. the love of my life. Vi har inte setts på fem miljarder år, så idag tog vi i.

Han kom ut till Edsviken vid kl. 13, sedan dess har vi druckit rosé och Prosecco, ätit obscena mängder mat (västerbottenspaj, rom, munkar, chips, jordgubbar osv.) och pratat pratat pratat.

Den finaste av alla finingar. Han är underbar min darling. Vad har hänt med oss när vi knappt har tid med varandra längre? Vad är viktigare än vi tillsammans? Finns ju liksom inte.

(Lite sur blev dock Nils när jag har sms:at med annan fining hela dagen. Men vad göra? Nils tycker det hela är dysfunktionellt)




Nils gillar mina Hugo Boss mer än vad jag gör!!

AW

Istället för att sova har jag diskuterat politik via msn med en sötnos. Han är blå. Jag är röd. Men det gör inget. Skillnader gör tydligen det hela roligare.

Lämnade AW:n vid kl. 20 för att jag var så jävla trött. Och ändå sitter jag fortfarande vaken och nöter.







Bring it on biatch!

Jag blev precis så arg på en kund att jag spräckte ett blodkärl i ögat. Som på tecknad film. Helt otroligt.

Han kallade mig fittig bluffmakare och sa håll käften och liknande.

Sällan jag blir så arg.

Nu är det krig.

To die for!

Nedan är Rhianna så jävla het att jag dör. Jag vill vara lesbisk och slänga mig framför hennes fötter. Nils, hur fan blir man gay?

Hade jag sett denna bild för ett år sedan (innan jag blev seriös) så hade jag försökt kopiera outfiten rätt av.

Hon har även några jävligt snygga tatueringar. Det är dags för fler snart igen känner jag, för min egen del. Men Olof och flertalet i min omgivning motsätter sig fler tatueringar. Tydligen är det inte "kvinnligt". Pffffft! Jag har aldrig varit vidare kvinnlig. Ingen idé att försöka lura någon liksom.





Dagens sista: You don't want to hear what I say, I keep on screaming it anyway!

Dagens sista blir Caesars Palace med Oh yeah? Ibland tror jag att denna låt handlar om mig. Emma hävdar att den handlar om henne. Kanske handla den om båda?

Det är så jävla härligt att sjunga denna högt.


Varför jag starkt ogillar Boden

Jag väljer starkt ogilla istället för hata. Eftersom min familj bor där. Och dom hatar jag sannerligen inte. Men i Boden finns en viss mentalitet som jag starkt ogillar. Som driver mig till vansinne. Som ger mig torgskräck. Som ibland gör att jag hellre gömmer mig än går ut genom dörren

Jantelagen: 

Folk frågar vad du gör nuförtiden. Du förklarar vad du gjort sedan ni sist såg och personen svarar "fy fan vilken tur du har haft, glidit på en räkmacka".

Räkmacka? Tur? What the freaking fuck? Hårt jobb och lite jävla stake är vad det handlar om. Men istället för att göra det till en prestation och glädjas med personen ifråga, så trycker man ner personen och helt enkelt förringar allt som personen har åstadkommit genom att kalla det tur och räkmacksglid. Ingen får klara sig bättre än den andra. Gör det så jävla ont när andra lyckas?

Ryktesspridning:

"Varför pratar du med den där personen? Han har ju haft sex med en 13-åring och sedan lagt ut skiten på Youtube!!!! "

Medan jag sätter nåt i halsen och harklar fram "Youtube? Är du verkligen säker på det?" Personen som säger det hela har ju givetvis inte sett nån film men har minsann "hört". Och personen vet minsann att det är en dålig person utan att ens ha pratat med personen ifråga.

Whats the deal with that? Alla gör ju misstag. Ska man straffas hela livet för det? Enligt Boden-mentaliteten ska du ju givetvis det. Ingen inser att människor förändras eller att man ibland måste förlåta. Kanske är personen freaking fantastic trots ett misstag för 10 år sedan?! Gahhhhhhh.

Antaganden:

"Men du och han kom ju till festen tillsammans då är ni ju ihop eller så ligger ni iaf med varandra".

Eh. Nä. Men i Boden kan inte en kvinna/tjej och man/pojke vara vänner utan att dom har ihop det. Spelar ingen roll om man har känt varandra hela livet. Man ligger ändå med varandra. Skulle en tjej och kille vara och fika eller liknande så skulle det direkt associeras med att personerna har ihop det och antagligen är otrogna mot sina respektive. Hela Boden vet om det efter 10 timmar. Någon såg något. Återigen. Och att grovt förneka det hela hjälper inte. Ingen kommer tro dig. För dom "vet" minsann.

Bodensarnas grova hat till alla som inte är från Boden:

"Hur kan du bo i fjollträsk?"

Ja inte fan vet jag? Det finns inga mygg här iaf!! Och jag tjänar 10 000 mer här än om jag hade tagit ett jobb i Boden. Och det finns saker att göra så jag slipper bli kultiverat handikappad. Eller socialt handikappad för den delen.

"Men vi har det ju så bra här, ett hus får man ju för 250 000, och jag är fast anställd inom vården, och jag nöjer mig helt enkelt med det". 

Bodensarna tror helt enkelt att alla som inte bor i Boden tror att dom är bättre än alla som är från Boden och därför kan dom med gott samvete hata alla som inte är från Boden. Eftersom dom ändå tror att alla andra ser ner på dom.

Nu har jag starkt ogillat så mycket att jag har gjort mig själv upprörd.




Yes, love will tear us apart

Igår gick jag till jobbet i praktiskt taget pyjamas.

Och kom undan med det.

Moahahahahahahahahahahahahahaha.

Visst osar det bara seriös ekonom? OOOOOOOOSSSSSSSS!



Oldie but goldie

Jag har köpt en baddräkt idag. Inte en bikini.

Är jag gammal nu?

Det var iofs en Matthew Willamson för H&M. Och jävligt fräsig. Men jag känner mig ändå gammal på nåt vis.

Jag ska fundera ett tag på detta. Men inser att jag behövr en bikini också om inte magen ska bli helt vit. Men spelar det egentligen någon roll? Vem fan ska se min mage?

Baddräkt är hett. Jag är het i baddräkt. Jag tror jag ska köpa en stor solhatt också och steka på riktigt ordentligt. Som en primadonna. Baddräkt är primadonnaaktigt.

Helt ärligt. Jag kommer inte undan med en minimal bikini längre. Möjligtvis en bikini i mormor-style.

Och det bästa är att jag inte bryr mig nämnvärt.

"Walk-of-shame-style"

Jossan säger att mitt hår ser lite knullruffsigt ut. Vilket i princip är stört omöjligt. Men jag håller med henne. Knullruffs it is! Flottigt, tovigt och innehåller främmande föremål. Kan vara snor, kan vara glass, kan vara lite whatever.

Jag tänker göra knullruffset lika jävla inne som Kling gjorde jeansshortsen. "Walk-of-shame-style" ska det heta. Sletet, smutsigt och skamligt.

And I'm lovin' it!

Snart ska jag till biblo och lämna igen lite böcker som jag lånade när jag fortfarande trodde att jag skulle skriva uppsats. Skulle vara tillbaka för drygt två månader. 5 spänn per dag i böter x 60 dagar x 6 böcker. Blir lite cash ändå. Jag tänker utföra en drop-and-leave som aldrig har skådats förut. Springa för livet med mina svullna fötter och korta kjol.

A good day

Bra dag.

Träffade Olof och gick till Rålis och åt Italiensk glass vid vattnet. Götta. La upp en plan om att börja gå på visningar av dyra lägenheter på söndagar och låtsas att vi är ett rikt par med loads of cash att spendera. Om jag har seriös mjölkmage kan vi leka att jag är gravid också. Givetvis måste vi använda Olof efternamn, Håsteen, som klingar mer rich bitch än Nilsson.

Pratade även om att kitta en trampbåt och uppleva Stockholm by water.

Mötte även Olofs bror. Dom var inte lika. Dock frågade han om jag kände Ola och Björn, vilka han kom ihåg från deras tid i Svartlå. Ibland är världen allt för lite.

Good day. Warm day. Må veckan fortsätta vara fabulös.

RSS 2.0