By the way

Jag är nu, officiellt, kär i Chris Sörman. Läs det där inlägget om när han ger sitt nummer till en vacker tjej. Det var så jävla sött att jag blev tårögd. Hörru Chris, du kan ge mig ditt nummer anytime!

http://finest.se/chrissorman  

I am the wizars now, living is my plan

Veckan har varit full med jobb, umgänge och godis. Ingen träning. Men jag orkar liksom inte. Måste leva. Det är dags för det nu när jag äntligen har tagit mig ut från min dvala och upplever en känsla av glädje och tillfredsställelse vilket jag inte har gjort på mycket länge. Suger i mig dessa känslor, hänger mig liksom fast, eftersom jag vet att dom kan försvinna när som helst. Poff. Sen är det slentrian, tristess och ångest helt plötsligt igen.

Den enda rutinen som hålls på nu för tiden är That 70's Show kl. 22.55. Min och lillebrors kvällsrutin, efter det kan vi somna. Vi är som ett gammalt gift par, bortsett från att vi dock är syskon. En strävsam duo kanske vi kan kalla det istället?

Seven Pound

Såg nyss. Fasiken vad jag lipade. 

Fantastiskt vackert. Visst en gnutta klichéartat men vem i helvete bryr sig när det är så vackert att man lipar?

I övrigt har jag inte mycket att säga. Livet är fint. 

Jag har en inneboende. I form av lillebror.

Ganska mycket mys

Glass, film, godis, lillebror och Stina.

Vi älskar söndagsmyset.

Återigen var helgen alldeles för kort. Bara försvann. Poff.

Dancing in the dark!

Ätit bakisfrukost, bakisbajsat och sett tv-shop. Nu är det bakissöndag för hela slanten.

Kanske kommer jag försöka dra en borste genom håret och reda ut trasslet. Antagligen inte.

Älska söndagar!


Love is gonna save us!

Jag har haft en sådan gudomlig kväll med mina bröder. Vi var glorious all the way. Awesomeness. Det var fotboll, det var vin, det var musik, det var vin, det var samtal, det var vin, det var Hammarby, det var vin, det var dans, det var vin, det var slask, det var drink.

Jag älskar dom så gravt.

Och jag älskar det faktum att det är Hostel 2 på tv just nu. Jag älskar dom filmerna. 

Jag älskar det faktum att jag längtar till imorgon då det är bakissöndag hela dagen med mat och film. Imorgon blir det The Rise Of The Footsoldier. Typ jävligt bra film.

God natt kamrater!


Glorious!

Igår var den bästa dagen på mycket mycket länge. Fantastisk. Gudomlig. Och oväntad.

Jag och två gamtackor (hahahahha) söp lillebror under bordet. Först på stammishak och sedan på den lokala sunkhak-puben i Sollis. Lyssnade på irländsk musik och drack öl på flaska.

Nu ska jag ta tag i bakisbajset och styra upp oredan som råder i mitt ansikte och ta mig till stan för att möta storebror. Vi ska tydligen handla parfym.

Hett hett. Jag älskar den så hett.

Jag hittade min Pour jacka. Jag älskar den hett. Men skiten går fan inte att använda. Åker bara upp med det där mesiga och veka lilla skärpet. Men jag älskar den. Så länge jag står still och är inomhus. Idag bet jag dock ihop och hade den ändå. Blev en gnutta irriterad av den. Som vanligt. Men jag älskar den fortfarande hett.

Sen gick jag och köpte skor to die for. Jag älskar dom också hett.

Underbar och älskad

Nils bjöd på middag, vin, mys och diskussioner om livet (vilket ingen av oss verkar bli klok på). Därför skippade jag träningen (för tredje gången denna vecka). Men jag tror att jag och träningen tar en paus resten av veckan. Jag måste få ordning på sömnen och själen för att orka med det. Få ordning på kaoset, tristessen, livet. Den omöjliga kombinationen. Andas, leva, njuta. Inte måste måste måste. 

Jag längtar så gravt efter soliga eftermiddagar på söder.

Jag längtar så gravt efter våfflor.

Jag längtar så gravt efter dig.

Tack Nils för att du är min bästaste man. Livets mening. Och den som berikar mitt liv med gudomlighet, vishet och kärlek.


Idka mys

Jag hade velat resa bort över påsk. Och idka mys. Till ett mysigt ställe och idka massor med mys. Lugnt och skönt. Mys mys mys.

Kanske åker ut och sätter mig på en stubbe i skogen.

Älskade

Jag älskar det faktum att min älskade Sara mailar mig fler gånger per dag nu när vi inte arbetar på samma arbetsplats. Håller mig uppdaterad. Håller koll på mig.

Jag hatar det faktum att älskade Nils inte tror att jag vill träffas. När jag älskar honom mest. Darling, jag försöker bara få vardagen att gå ihop. Och du har alltid en plats i den.

De är personer som jag vill spendera tid med alltid. Finaste. Bästaste. Snällaste. 

Utan er kan jag ju inte leva alls. Så det så!


Kill Hanna

Försökte kolla festbilder på Facebook men insåg snabbt att själva synen av alkohol fortfarande får mig att må illa.

Jag klassar härmed lördagsfyllan som den hittills värsta 2010. Antagligen slutet av 2009 inräknat också.

Vill fortfarande dö lite.

Ständigt detta kaos

Förut levde jag i mentalt kaos. Nu för tiden lever jag i ett materiellt kaos.

Jag vet inte vad som är bättre. Båda tillstånden är lika svåra att ta sig ur. Göra nåt åt.

Många tycker liksom inte att mitt materiella kaos kan vara så svårt att lösa. Liksom bara fixa. Bara plocka ihop. Men jag kliver över. Lägger åt sidan. Tänker att jag tar tag i det sen. Precis som jag gjorde med det mentala kaoset. La åt sidan. Tryckte undan. Hoppades att det mirakulöst skulle vara bättre en annan dag.

Idag avbokade jag träning för att åka hem och städa. Vilket tydligen betyder hem och äta chips och se film.

DET GÅR BARA INTE. JAG BEHÖVER HJÄÄÄÄÄLP!

Men först, alltid en dusch inte lukta usch!

Jag inser att jag fortfarande kommer vara bakis imorgon. Typ ångest. Liksom ångest för ett att det imorgon är måndag samt att jag kommer må dåligt, vara trött och lukta illa. Det är ju typ ångest x 5.

I övrigt så har helgerna börjat bli så jävla korta. Jag känner mig lurad. Nån leker liksom med mig. Jag hinner inte med något. Tiden försvinner. Helgen försvinner. 

Nu måste jag borsta tänderna och duscha. Inte lukta usch!

Sen är det Joel Kinnaman för hela slanten. Fast jag är osäker på om han har så jävla mycket tid i den fjärde Johan Falk filmen? Men jag tänker se den ändå. Och sen ska jag använda honom som runkobjekt och objektifiera honom. Smutsa ner honom. Det kan bli ovärdigt.

Det handlar om dom stora frågorna i livet

Ska jag börja beta av Gudfadern-filmerna eller ska jag sova till Seven?

Hjälp mig. Beslutet är övermäktigt en dag som denna. 

Jag har sänkt en chirre påse och har kräkvilja.

Fett jagad av bakisdrake

Holy moly. Sara söp mig under bordet igår. Verkligen under det. Tills jag (och hon) krälade på golvet, lyssnade på Fireflies på repeat, rökte inne och fnissade åt sånt som inte var roligt.

Jag tackade för mig genom att sticka fingrarna i halsen och claima Saras och Christians säng där jag däckade och lämnade dom åt sitt öde på soffan. Vaknade upp ett par timmar senare och var på full on partymood igen. Igen annan var dock det. Men jag hade iaf vänligheten att väcka värdparet och flytta dom till sängen och själv ta soffan. I timmar var jag sedan road av deras enorma utbud av filmkanaler. 

När jag sedan vaknade i morse var jag så sleten att jag ville självdö på stört. Krävdes en baguette, två glas O'Boy och kaffe för att jag ens skulle börja fundera på att ta mig hem. 

Handlade chirre + dirre, laxpudding och en Veckans NU på Ica. Tragiskt. Skamligt. 
 

Lördag

Åker till Sara och Christian och äter och dricker. Visst fan har jag bjudit in mig själv men jag tycker liksom inte att dom kan sitta där utan mitt eminenta sällskap och ruttna.
Förutom att knäppa bilder på mig själv med ena handen kavat i sidan är jag nämligen även ett gudomligt sällskap.

FREDAGSMYS!

Mys mys mys mys mys mys.

Fan vad jag ska käka bröd och se film i hoodie och mjukisar. Jag har lääääängtat efter ensamtid och mys.

Sen kanske jag har lite sex med mig själv. Kanske skedar jag mig själv efteråt.


Rockin' it like a housewife

Det går alldeles utmärkt att matcha leopard med leopard. Hollywood fruarna gör det jämt. Mina stilförebilder. Fuck modebloggare. Fuck modemagasin liksom.

I övrigt hoppade jag aw:n idag för att åka hem och baka bröd och se på film. Nils säger att jag är gammal. Jag säger att jag är rockin' it!

Dock har jag fått bläck på min leopard Whyred tischa. Det är inte fäshion!
 

I'm on no sleep, no sleep!!!

Jag har inte sovit på två dagar. Alltså typ inget alls. Kanske någon timme.

Är en sådan period. Igen.

Varför sover du inte frågar folk. Finns inget bra svar. Ingen har någonsin hittat något bra svar på min insomnia. Jag slutar bara sova i perioder. Och det som förvånar mig mest är att jag ändå fungerar hyfsar normalt. Jag är fasiken ett medicinskt under. Även om nu mina kroppsfunktioner tenderar att stänga av om perioden pågår för länge.

Och nu borde jag sova, men jag läser bloggar skriva av människor jag inte känner och som jag inte bryr mig om nämnvärt. Fundera på tandblekning. Funderar på nån snubbe. Funderar på tatueringar. Halvser Law and Order.

Oooooooola! Kommer du snart eller?

Ola är till fjälls. Alldeles för länge tycker jag.

Dessutom tycker jag det verkar som att han har hemlängtan. Sååååå, kom hem och möt våren på medborgarplatsen.

I'm you biggest fan. I'll follow you until you love me!

Tänkte vara lite fäshion och slänga upp dagens kläder idag igen. Då insåg jag att min outfit från igår och den från idag fasiken är jävligt lika. Eller jävligt svarta egentligen. Fast kanske inte så lika? Igår hade jag för övrigt gröna skor, idag svarta. Igår leopard-hårband, idag inget hårband. Igår jätte lång tröja med lång arm, idag jätte kort tröja med kort arm. Igår vanliga tights, idag tights med skinndetaljer. Ni ser stoooor skillnad. Jag vill för övrigt ha ett par tights helt i skinn. Skinn är mjukt att ta på. Då blir jag mjuk att ta på. Iaf från midjan och ner. Hm.

Jag skulle bli en usel modebloggare.

Nu ska jag köra en räd i kylen och se om jag hittar nåt som går att äta med soja. Iofs hävdar jag att soja passar till allt. Sjuka soja cravings. 

Den osminkade sanniningen igen (känsliga tittare varnas)

Jag ber er, vänligt men bestämt, ignorera min osminkade fejja och lägga foskus på den där tussen som ska föreställa mitt hår.

Efter noga övervägande har jag insett att skiten inte går att reda ut med borste. Så nu, mina kära vänner, är goda råd dyra! Hit me! Ge mig tips på hur jag ska trassla ut skiten. Överdosering av balsam? Klippa av skiten? Det börjar liksom bildas dreads.


Good day

Idag var en bra dag. Inte en gnutta uttråkad. Inte alls irriterad.

En bra dag. Utom för det faktum att Sara nu lämnat vår arbetsplats och fått nytt jobb. Givetvis stort GRATTIS till henne. Men jag tänker lite egoistiskt i detta läge och känner att vi inte kommer kunna spendera lika mycket vardags-kvalitets-tid tillsammans. Blir en jävla massa tid att ta igen vid andra tillfällen. 


Twittra? Anyone?

Jag behöver fett med tattoo pepp. Eller peppen har jag. Men jag behöver cashet to do it! GE MIG! Om någon sponsrar mig så slänger jag in en logga i tattoon. Typ.

Gjorde en typ av pannkaka. Götta. Brände gommen så gravt att jag blir överlycklig om jag någonsin känner smak igen. Istället för sylt så blandade jag kesella med mixade hallon. Tack Metro och Lotta för inspirationen. Skinny here I come! 

Försöker lära mig gillar Couger Town. Går inget vidare. Coxan skriker ju så förbannat. Värre än som Monica. Nåväl jag ser det för männen. Är en del heta. Eller så är jag bara uttråkad och utsvulten.

Det är i sånna här lägen jag inser att jag borde börja twittra. 

I'm ridin' on hell's hot flames comin' up from below

Cuz I've already suffured, I want you to know God, I'm ridin' on hell's hot flames comin' up from below.

Idag önskade jag livet ut flertalet, mig själv inkluderad. Jag bönade och bad Jossan om ett skott i pannan för att befria mig från grav tristess och irritation. Jossan hade dock inget tillhygge tillhanda, varken kniv eller pistol, därför står jag levande på andra sidan av denna dag.

Allt jag kan komma fram till är att jag behöver semester. Det har gått 1,5 år nu. Endast 4 semesterdagar. Jag är utmattad. Försöker tänka KBK all day long, men hjärnan är någon annanstans.

Jag lyssnar på musik och önskar mig bättre tider. Med ett bättre internet, ledigt och soliga dagar. En vacker man att hålla i handen. Kanske som ligger lite på mig? 


Jag önskar mig något riktigt.

Jag önskar att jag hade något vettigt att säga men det har jag inte. Lillebror har åkt. Känns tomt, men även skönt. Blandade känslor. The story of my life.

Idag var det kallt igen. Jag tror mitt beslut om att gå i ide tills uteserveringarna öppnar är en mycket god idé. 

Jag saknar dig och dig och dig och dig. Är trött på bullshit och tomt prat. Ge mig något jävligt äkta. Ge mig pure love! 

Gick på spinning för att bryta rutinen. Fick bara skavsår på klittan och mer träningsvärk i vaderna. Men vad faan, det är ingen som sa att vägen till en smalare figur var enkel.


INGA frågor på det!

Dagens träningspass gav mig kräkvilja, vilket betyder att min kondis mirakulöst inte har förbättrats av sig själv. Jag är förvånad. Fan vad jag har tänkt mig att kondisen är bra. Det är den inte. Det är så jävla dålig. Nu ska jag mentalt träna mig själv och övertyga mig själv om att jag inte har pajjat kondis med snus, cigg, vin, semlor och B&J:s. Inställning är allt.

Snart Gossip igen! Inga jävla frågor på det! Gossip är fabulöst och det enda program jag följer på tv. Kläderna enbart roar mig mer än en dvärg på crack. Och eftersom jag typ tycker att dvärgar är det roligaste som finns då inser ni hur mycket Gossip Giiirrlsens kläder roar mig. Så inga frågor alls på det.

Först Morberg. Fan vad jag blir hungrig. Trots två portioner mat.

Jag syndar.

Sunday.

Jag ber om ursäkt Gud, för jag tänker synda. Drar och tränar snart, på en söndag. Vilodagen. Men jag är så jävla fetto efter att ha tryckt 4 liter glass och tre liter vin. 

Lagat lasagne också. Gäller att stå i.

Happ, då peppar man. Fast jag inte vill. Träna. Fy. Inte på en söndag. Jag tänker på mina Acne jeans som bara ligger där i garderoben och samlar damm. Jag fokar på dom.

Fy fan.

Svennebanan Schlager kan dööööö!

Jag och Kalle knullar Melodifestivalen i röven, skriker SKANDAL, röker en cigg och dränker sorgerna över den svenska skammen i rödtjut.

SKAAAANDAL!!

Vi röstar på Kenta!!



TGIF!

Det var allt för länge sedan ni fick en sådan. Men nu jävlart känner jag vår i luften och då är det TGIF hela jävla dagen.

Solsken, lillebror på besök och vin väntar om drygt en timme.

Världsklass

Tack Chris Sörman för denna låt.

Galet bra.

Livet är underbart!

Fick Misosoppa på jackan. Soja på byxorna. Mitt på könet.

Men solen strålade. Det var ok temperatur. Jag fick kisa med ögonen.

Som bror sa, när det börjar damma på gatorna så är fan livet perfekt!

Ohlalalalalalala!

Ibland är det bara så jävla fridens

Det är konstigt att en del tisdagar kan vara så gemytliga, när tisdagar nästan alltid är den jävligaste dagen på veckan.

När en gemytlig tisdag tittar förbi så gäller det att uppskatta den till max. Dra ut alla droppar av gemytlighet från dagen. Man vet aldrig när nästa gemytliga tisdag tittar förbi.

Så jag känner verkligen att jag har gjort det idag. Tagit vara på gemytligheten.

Avslutade dagen hos Najda för titt på bebisen igen. Samt vin, samt mat, samt kaka, samt slisk. En massa snack i goda vänners lag. Fina fina människor. Nu har jag dock svullomage. Men jag tar smällen. För dagen är gemytlig.

I övrigt älskar jag min nya klocka. 225 spänn i Stockholm. 199 spänn i Jönköping. Jönköping är billigt och bra. Jag vill ha en klocka i alla regnbågens färger. Piggar ju upp. Gemytligt om något.

Konstigt att det endast krävdes lite sol och vårkänslor för att livet skulle kännas lite mer tipp topp. Very gemytligt.


Inställning är allt.

Idag var jag arg. Sen trodde jag att jag var sjuk och då blev jag ju givetvis det. Inställning är allt.

Blandade alla smärtstillande jag kunde hitta. Frisk blev jag inte. Mest svimfärdigt trött. Så ögonen gick i kors.

Lyssnade på Edward Sharpe and the Magnetic Zeros på vägen hem. Då blev jag frisk. Inställning är allt.

Home är den bästa låten som någonsin gjorts. Min bröllopslåt. Men dom har ju gjort mycket annat briljant också. Som Janglin.

Och det hjärta som skulle bli ditt på nått vis fryser nu sakta till is

Håller andan och hoppas att mitt internet ska palla att jag skriver ett inlägg.

Igår satt jag fast i en bilkö mellan Södertälje och Stockholm. Fick för mig att lyssna på Winnerbäck (inte min påse chips nej nej). Mest för att jag var ytterst vemodig och gråtmild. Kanske för att jag hade pms. Kanske för något annat. Men jag hittade en fin låt. Det gjorde jag faktiskt. Så nu gillar jag 3 Winnerbäck låtar. Resten är skit.

Och den jävligast stunden i livet var den när du gick och allt var förlorat. O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick allt jag hade förstorat. Kom änglar kom älvor det börjar bli kallt graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle bli ditt på nått vis fryser nu sakta till is.


Mer Jönköping!


Finaste kissekatten. Chillar på min madrass.


Karin och Karl.


Tom och Marina. Dans till Schlager. OMG!


O'Learys Jönköping. Ej första hands val men vad göra när kön till Karlssons var övermäktig?


Tom och Karl.


Fina Karin och Marina.


Agerade personal shopper till Ola. Notan hamnade på 4500:-. Fick en tvål från Odd Molly av expediten som tack för hjälpen.


Elsa kan klappa händerna.


Morgonmys. Osminkat, bakis, kräkigt och blekt. Men myyyys.


Gladaste skiten!


Inte alltid happy times.


Vad fan har du på foten?


Mina tjejer!

Elsa arg. Hanna glad.


Lunch.

Ola.

Tack för en grym hej bästa lilla familjen Sahlstedt-Andersson.



Bästa ungen!

Elsa är min bästaste bebis. Finaste lilla ungen i världen.

Får det nästan att rycka i livmodern!

Men då har hon finaste mamman också. Världens bästaste Marina.

Saknar er massor redan!

Jönköping time är happy time

Hänger i Jönköping. Very gemytligt. Har dansat på O'Learys för att kön till Karlssons var för lång, tittat på hus, druckit rosé, lekt med Elsa, shoppat kläder åt Ola, fått en tvål, ätit mat, kliat katten, varit två millimeter från att krocka då taxichaffisen typ var hög osv.

Nu agerar jag barnvakt medan Marina och Ola kikar på hus igen. Tur att Elsa sover. Jag får så ont i hjärtat när hon gråter. Och det gör bebisar oftast när dom vaknar.

Huvudstaden senare idag. Känns en gnutta vemodigt.

I freaking love my music!

Phoenix senaste skiva är klockers. I'm loving it.

Ångestblandad lycka.

Jag shoppade alldeles för mycket idag. Jag har ångest. Jag självhatar mig själv en gnutta. Funderar på när jag ska bli vuxen och SPARA pengar? Jag vill ju bli med bostadsrätt. Mitt beteende är ohållbart.

Nåväl, imorgon åker jag till Jönköping. Till Elsa-pälsa, Marina och Ola. Favvo personer. Javisst. Ska bara packa först då. Hmm.

Jag sätter mig själv över er!

Jag tränade så jävla hårt idag att jag höll på att svimma. Eller iaf spy lite grann. Spydde nog lite i munnen. Matade på ännu mer vikter ändå. Jag har väl jeans för en typ 10000-15000 lakan som jag fan i mig ska i igen.

Men mer orkar jag tyvärr inte idag. 

Nu ska det stirras in i vägg och hoppas att benen slutar skaka. Och att jag imorgon kan lyfta armarna iaf i bröst höjd.

Bäst just nu, ingen protest, Donkeyboy med Broke my eyes. Om man inte tycker denna låt är bra då har man dålig musiksmak, så enkelt är det. Då har man inte ens rätt att yttra sig om musik alls faktiskt. Högt ska det vara i hörlurarna. HÖGT. Oja oja oja oja ooooooooooooojaaaaaaaaaaaaaaaaa!


Wonderbar!


Note to self!

Sluta stalkra gamla ex och ligg på Facebook.

Inget gott kan komma från det.

The way you hate me is better than LOVE!

I wanna be like them,
I don't care if they are men
I wanna be rich, I wanna be 
fine and dandy!

In a townhouse in London
with art on the walls
and memberships in clubs
for gentlemen.

London!
The way you hate me is better than love
and I'm head over heels.

London!
The way you wanna get rid of me
makes me weak in the knees.

Oh-Oh-Oh.
Ah-Ah-Ah.



Men hur mycket mys???

Hur mycket mys är det inte att se Familjen Annorlunda och käka knäckemackor???? VA??

Galet mycket mega mys säger jag.

En Rapé på det. Lite bok på det. Och det är fan mys 4 life!

RSS 2.0