VAD HAR NI GJORT???

VAD HAR NI STÄLLT TILL MED?????

Vem har röstat på SD? Varför varför varför??? Jag har så ont i hjärtat. Vart är världen på väg?

Jag gråter fan i mig.

Och jag skäms så in i helvete för att vara svensk.

Antingen flyttar jag till Kuba eller så blir jag politiker och ställer till det som fan!

IDIOTER!!

KOM IGEN NU SVERIGE!!!

Rösta för i helvete rött!!! Kom igen nu. Gör inte världens osolidariskt. Låt inte dom som har mycket få ännu mer och dom som nästan inte har nåt ännu mindre.

Var inte egoistiska skitstövlar över 200 spänn i skattesänkning. Tänkt på allt som blir dyrare istället, exempelvis a-kasseavgiften, bara där har  ni förlorat era extra 200 spänn. Eller tänk på att föräldraförsäkringen blir lägre för er som skaffar barn. Eller att ni inte får vara sjuka om ni nu skulle få cancer. Med tanke på att var 7-8 kvinna får bröstcancer så är det mycket ologiskt för någon kvinna att rösta blått. Vi kommer inte få vara hemma då, inte era mammor eller systrar heller. Dom kommer tvingas tillbaka till arbetslivet kräkandes av strålningsbehandling bara för att dom blåa anser att alla ska jobba jämt! Annars får du gärna gå på socialbidrag, för något annat skyddsnät finns nämligen inte längre.

Det är enkelt för alla oss med jobb och fast inkomst att automatiskt rösta blått för att vi tror att vi tjänar på det som individ. Men som det kollektiva samhället gör vi inte det. Och vad gör ni den dagen ni blir arbetslös och det inte finns några jobb? Kommer ni fortfarande tycka att det var så jävla bra att rösta blått för skattesänkningar och främlingsfientlighet? Eller när någon i er närhet blir sjuk? Ska ni försörja dom då?

Eller skolan, tycker ni på riktigt att det är viktigare att vi förbjuder burka i skolan istället för att satsa på fler lärare? Eller att vi ska skuldbelägga föräldrarna till barn som är stökiga och egentligen endast behöver mer stöd? Vad håller ni på med? Allt som krävs i skolan är fler lärare och mer stöd. Inte extrem militärisk disciplin och Hitler fasoner. Jag har föräldrar som jobbar inom skolan, det är inte vad dom behöver.

Och tänkt på föräldraledigheten. Delad är det optimala. Och alla kvinnor skriker högt att det går ju inte för deras män tjänar mer och dom måste vara hemma! Men det är väl då där problemet ligger? Att vi inte får lika mycket betalt? Hur ska vi kunna komma ikapp männen till en mer jämn lönenivå om vi insisterar som små våp att vi ska vara hemma större delen av föräldraledigheten? Har vi kvinnor inga ambitioner? Vill vi hamna efter i karriären? För när Pelle lämnar dig för en brutta som är 20 år yngre så står du där med en "karriär" som har hamnat efter 10 år eftersom du har fött OCH stannat hemma med Pelles ungar! Hur ska du kunna försörja dina 3 ungar själv då? Och hyreslägenhet kan ni inte få tag i för det finns inga och för att kunna köpa så behövs 15 % kontantinsats och det har du inte kunnat spara till för du har varit hemma med barnen istället för att jobba. IDIOTI. Och ja, jag är lite cynisk med detta, men jag tycker det är tragiskt att kvinnor inte tar för sig för sin egna skull.

Om 15 år kommer det krävas att vi betalar 50 % i skatt för att vi ska kunna ta hand om våra gamla. Vi kommer ha extremt mycket gamla om några år. Men ni vill väl inte betala för dom heller? Utan det tycker ni väl att dom ska göra själva, dom som byggde Sverige? Vet ni vad äldrevård kostar? Med tanke på att en dagisplats kostar drygt 85 000 kr om året så lär det väl MINST vara 150000 kr per år. Kommer du att ha dom pengarna att lägga på äldrevård när du blir äldre? För att vårdas i drygt 7 år så måste du alltså ha sparat drygt en miljon. Kommer du att ha dom pengarna när du går i pension? Om du är gift behöver du 2 miljoner om frugan eller maken också ska få lite vård. Slutar väl antagligen med massjälvmord bland pensionärer för dom har ingenstans att ta vägen. Och allt tack vare att vi inte vill betala skatt för att hjälpa dom.

Åhej nu har jag eldat upp mig själv. RÖSTA RÖTT!!!!

SOLIDARITET NU!

Kom igen nu Mona!!! Krossa dom blåa kvinnohatande, främlingsfientliga, homofientliga och osolidariska mupparna!!! Krossa dom!!!

Låt mig för fan få samma möjligheter som alla män där ute.

Det finns ingen anledning för en endaste kvinna där ute att rösta blått. Det finns ingen anledning för en endaste ung person där ute att rösta blått. Det finns ingen anledning för en endaste arbetare/knegare/tjänsteman att rösta blått.

De enda personerna som faktiskt FÅR rösta blått (ja jag säger FÅR) är personer som tjänar mer än 50000-60000 kr i månaden eller har något fläskig förmögenhet på kontot.

För den vanlig människan kan endast förlora.

Och för fan tänkt på kollektivet. Vi existerar inte utan varandra. Som individ klarar vi oss inte. No man is an island!

Snälla snälla (jag ber verkligen på mina bara knän) låt mig och mina framtida barn växa upp i ett Sverige utan klasskillnader, homorädsla, löneskillnader, klimatpåverkan, kvinnohat och utanförskap. Snälla snälla snälla!

Annars kommer jag fan bli politiker och då jävlar bli det livat i lådan och hus i helvete! Det kommer bli ett jävla hallå!

Låt inte Sverige bli ett hemskt mini USA med extrema klasskillnader och misär.

Jobbfamilj. Älska mest. Puss

20100903240 (MMS)

Jobbfamilj. Älska mest. Puss


RSS 2.0