Fuck you! I'm from Norrland!

Jag har i princip gjort alla mina arbetskamrater och vänner sisådär lagomt leds på mig genom att i typ nån månad ha gått omkring och sagt "I Norrland kan man minnsann...". Och med detta menar jag oftast att man i Norrland kan ta hand om snö, sanda trottoarer och att kylan där inte är lika påträngande och att man därför kan vara ute hur kallt det än är. Att vintern liksom inte är lika påfrestande där som den är här i Stockholm. För där vet man att det kommer bli vinter varje år. Här i Stockholm förtränger man det hela och hoppas på sommar hela året om. Därför är man inte rustad när det helt plötsligt slår om och bli mega vintern. Som idag, -20 och lite blåst. Jag i stövletter och en ofodrad jacka. Hm. En gång var jag från Norrland. Now? No so much. Tji fick jag!

Efter att jag och Sara avslutat en behaglig arbetsdag drog vi till stammis-stället (ja, vi har ett sådant) och drack vino och käkade billigt men gott käk. Pratade skit. Pratade allvar. Prisade hennes och Christians förhållande som både har den sociala aspekten av ett förhållande men även passionen. Dvs. dom vill umgås och prata med varandra men har även en enorm dragningskraft till varandra. Jag har bara upplevt antingen det ena eller det andra. Aldrig en kombo. Och jag har väldigt svårt att tror att jag någonsin kommer det. Jag är övertygad, som sagt, att jag en dag kommer lämna man och barn för passionen. Min passion i livet. Den passion som jag vill ha. Som betyder att jag måste vara nära den personen. Så nära att personen är under mitt skinn. Men inte vill prata med. Jag tror att jag är sjuk.

Var ute i 10 minuter och förfrös tår och knän. 

Men, jag är ganska lycklig. Jobbigt att det förvånar mig.

Kommentarer
Postat av: rikard

nu kommer du i och för sig inte uppleva kombon passion och socialisering med mig, men nu när jag har överlevt afrikanska seglatser, våldsam paketöppning och varken blivit blind av champagnekorkar eller fyrverkerier, undrar jag om vi ska ses?

2010-01-06 @ 07:03:48
Postat av: Hanna

RIKARD! Klart vi ska ses. Det är ju en miljon år sedan. Och jag vill höra om resan. När passar det herrn?

2010-01-06 @ 13:03:13
URL: http://hannanilsson.blogg.se/
Postat av: rikard

hur ser helgen ut för din del?

2010-01-06 @ 22:22:37
Postat av: Hanna

Ska träffa min storebror någon gång för häng. Mer vet jag icket. Du vet hur dålig jag är på att planera. Men nåt ska vi styra.

2010-01-06 @ 23:32:20
URL: http://hannanilsson.blogg.se/
Postat av: rikard

jajustedetja. du och planering. hursomhelst, ha i åtanke att det skulle vara magiskt att pricka in en sammandrabbning typ vid ett-två på lördag eller söndag...tjingeling.

2010-01-07 @ 06:19:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0