Stimulate me

Medan kaffet kokar klart funderar jag på dagens valmöjligheter. Vad jag vill är att bli stimulerad.

Snälla stimulera mig!

Kommentarer
Postat av: Björn Söderberg

Du punschiga atomnedbrytare!



Jag snubblar in på din blogg, och kan inte undvika att uppmärksamma dina pretentiösa omvärldsanalysförsök.



Visst, du ha, att döma av vad jag läst, inte anammat typiska kvällspressbaserade konventioner och normer, vilket å ena sidan myntet kan betyda att man är fri från masshjärntvätten, men å andra sidan myntet att man hjärntvättar sig i andra riktningen; att av rebelliska dumsnutigheter alltid sätta sig på sniskan; att exempelvis hävda att välgörenhet är enda utvägen för cannabisbruk, bara för att det inte är så farligt som kvällspressen vill ha sagt.

Rebellen skriver sedan en blogg för att framföra sina e g n a, kontroversiella, åsikter; ett avigt aftonblad. Frågar mig sedan om denna blaska består av subjektiva analyser, eller ett mönster av ytliga motsatser.



Detta är dock bara mitt första intryck; jag har endast läst ett fåtal inlägg, och jag kommer absolut inte söka bekräfta min intuition, ty priset är så högt som ytterligare läsning.

2008-10-30 @ 17:10:52
Postat av: Björn Söderberg

"du kan ju inte ens stava till 'ha'"

nikotinfri, stressad text, eller var berodde det på sinnestillståndet vid tidigare läsning. äsch, i sista hand skyller jag på genetiskt arv. det finns skäl till allt. god kväll

2008-10-30 @ 17:14:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0