Hans Wiklund borde ju skämmas!

Veckans mest klantiga och mansgrisaktiga uttalande står ju "filmrecensenten" Hans Wiklund för. Efter att ha sett Sex and the city filmen så sa han: "Är du kvinna och gillar Sex and the city filmen? Då är du bara värd halva männens lön och inte en krona mer".

Hans Wiklund kan ju bara gå och lägga sig. Han menar att hela idén kring Sex and the city är bakåtsträvande medan jag hävdar att det är precis tvärtom. Sex and the city serien gav oss brudar förebilder i karriären istället för t.ex. desperata hemmafruar som lever på sina män. Serien visade oss att vi inte behöver en man och barn för att lyckas (även om nu alla har en man i filmen). Serien handlar liksom om fyra kvinnor med väldigt framgångsrika karriärer och en jävla massa pengar. Hans Wiklund menar dock att det är bakåtsträvande då de springer omkring med LV väskor som en liten prinsessa. Men hallå! Dom har ju betalat väsk-jäveln alldeles på egen hand. Det är väl inte ett dugg bakåtsträvande?

Serien gav nog en mängd brudar viljan att våga ta för sig både karriärmässigt och i sängen. Herregud, vi har ju för fasiken vår generations sexuella frisläppthet att tacka den serien för. Serien gjorde det okej för tjejer att knulla runt som män också. Utan att vara slampor. Och serien lärde oss att vara självständiga (även om nu Carrie är ett jävla offer).

Hans Wiklund borde be om ursäkt till hela det kvinnliga släktet som han på något sätt lyckades kalla dumma och bakåtsträvande. Hata Hans Wiklund.



Sex and the city har gett mig en massa inspiration. En massa trevliga stunder. Och en hel del skratt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0