Satan i gatan!

Var ingen motvind när jag cyklade hem idag. Ingen alls. Förvånande. Nåt är liksom fel nu. Kommer alltså blåsa jävligt mycket imorgon som någon kompensation. Viktigt att hålla jävligheten i jämnvikt.

Min tå luktar skit. Den ruttnar på riktigt. Känner det genom strumporna till och med. Den har börjat ta en blå färg. Inte bra alls. Fy satan så den stinker.

Nils, då tycker jag du kommer och hämtar dina grejer här. Eller på regementet. För det är ju så få saker. Och det är ju inte jobbigt alls. Se så.  Och ja, jag har med mig extremt mycket saker. Matlåda, ibland en låda med sallad, två frukter, regnjacka, plånbok, cigg, snus, nyklar, passerkort, Ipod, telefon och ibland en liten väska med kvinnliga nödvändigheter. Och det bär jag med mig varje dag. Och cyklar med varje dag. Så tyst med dig!

Kommentarer
Postat av: Nisse P ( vem annars!)

Synd om dig som måste bära så mkt till jobbet...ojoj.... Så du menar att ett glasögon fodral är helt omöjligt att trycka ner, skit i skjortan då bara om den nu tar så mkt plats! Ta bara mina glasögon om det känns lättare för dig rent psykiskt! Nu tycker jag du är lite grinig, seriöst.

2008-07-23 @ 17:54:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0